2024, 12 19, 21:51:35

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 135990 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #125 Dátum: 2009, 06 10, 21:36:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azért sajnálom Sanciman-t, mert ő nagyon rendes volt. Akiknek fejleszteni, konfigolni kellett volna a weblapot azok tojtak az egészre.

DETTO!  :(

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x820
  • PDA: HTC Desire
« Reply #126 Dátum: 2009, 06 10, 21:38:42 »
Javaslom az infók gyűjtését a romhoz ezek után. Ha kell én is szívesen kiteszem azokat. Gondolok itt a tartalomra, tweakekre, alapbeállításokra, stb.

Hát ja. A mostani Vertex által kért dologtól függetlenül. Ha látnád a külön erre a célra beállított vinyót, hogy milyen rendetlenség van rajta mostanra. Pedig próbáltam a kéréseket is külön kategorizálni.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #127 Dátum: 2009, 06 10, 21:39:03 »
De nem lehet, hogy amikor a Zedd témájára feltetted azokat akkor a telepítő cab rontotta el ? Csak ezért kértem a telepítőjének a cabját. Hogyan tetted fel azokat ? Mivel ?

Nem TMaker, miegymás, hanem a leírt sorrendben a cab-ok elindításával. Másképp nem is csinálnám, mert szétzilálja az egészet. (Amit szeretnék és látsz a képen, azt még Zedd csinálta és csak az óra dolgait írta felül a manilában. Megnézem és elküldöm Neked.) A CSUKA100_Zedd-skines változatba már nem tettem bele, mert az órák mögött egy jegyzettömb vált láthatóvá még a skin telepítése előtt.
Ha nem érthető még1x leírom majd, talán világosabban.)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #128 Dátum: 2009, 06 10, 21:39:39 »
vmit bénázok, mert ki van pipálva, na mindegy, majd belejövök

Azaz hogy be van pipálva?  :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #129 Dátum: 2009, 06 10, 21:41:57 »
Hát ja. A mostani Vertex által kért dologtól függetlenül. Ha látnád a külön erre a célra beállított vinyót, hogy milyen rendetlenség van rajta mostanra. Pedig próbáltam a kéréseket is külön kategorizálni.

Azok rom-ra vonatkozó kérések? Tudok valamiben segíteni?
Na igen, a megfelelő kategorizálás már az elejétől sokat tud segíteni a későbbiekben.  :)

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #130 Dátum: 2009, 06 10, 21:43:17 »
Nem TMaker, miegymás, hanem a leírt sorrendben a cab-ok elindításával. Másképp nem is csinálnám, mert szétzilálja az egészet. (Amit szeretnék és látsz a képen, azt még Zedd csinálta és csak az óra dolgait írta felül a manilában. Megnézem és elküldöm Neked.) A CSUKA100_Zedd-skines változatba már nem tettem bele, mert az órák mögött egy jegyzettömb vált láthatóvá még a skin telepítése előtt.

Öööö.... Most egy kicsit jobban összezavarodtam a kelleténél. Engem csak az érdekelne, hogy flash után miket tettél fel sorjában, amik a szkint módosítják. Mert ha csak a Zedd szkint tetted fel akkor a digit óra számainak fehérnek kell lenni.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #131 Dátum: 2009, 06 10, 21:44:26 »
Azok rom-ra vonatkozó kérések? Tudok valamiben segíteni?
Na igen, a megfelelő kategorizálás már az elejétől sokat tud segíteni a későbbiekben.  :)

Most már lejárt mindegyik, van amelyik már nem aktuális a többitvel meg nyúztak annyit, hogy megcsináltam őket. De nem felejtem el, amit felajánlottál !

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #132 Dátum: 2009, 06 10, 21:45:47 »

Ha elég szájbarágósan elmagyarázod, hogy mi kell neked akkor mindnet lecserélek, ha akarod.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #133 Dátum: 2009, 06 10, 21:46:40 »
Olyan Vertex_szkin.cab-ot csinálok, hogy még a HD-d hátulja is színes lesz.

Nem elérhető vertex

« Reply #134 Dátum: 2009, 06 10, 21:52:10 »

Öööö.... Most egy kicsit jobban összezavarodtam a kelleténél. Engem csak az érdekelne, hogy flash után miket tettél fel sorjában, amik a szkint módosítják. Mert ha csak a Zedd szkint tetted fel akkor a digit óra számainak fehérnek kell lenni.

Még1x:
Nekem csak annyi kellene, hogy a CS100-Zedd-skint csináld meg újra, hogy a dig.clolck fekete alapon fehér számmal legyen látható.

küldöm a cuccot a manilához

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #135 Dátum: 2009, 06 10, 21:52:31 »
Most már lejárt mindegyik, van amelyik már nem aktuális a többitvel meg nyúztak annyit, hogy megcsináltam őket. De nem felejtem el, amit felajánlottál !

:D :ok:

Nem elérhető vertex

« Reply #136 Dátum: 2009, 06 10, 21:52:46 »

Király!  :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #137 Dátum: 2009, 06 10, 21:53:03 »

:taps:

Nem elérhető vertex

« Reply #138 Dátum: 2009, 06 10, 21:56:41 »
Még1x:
Nekem csak annyi kellene, hogy a CS100-Zedd-skint csináld meg újra, hogy a dig.clolck fekete alapon fehér számmal legyen látható.

küldöm a cuccot a manilához

Csuka!
mail ment

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #139 Dátum: 2009, 06 10, 21:58:29 »
Egy hasznos infó mindenkinek: amennyiben szeretné tudni, hogy melyik témában mi volt az utolsó hozzászólás, amit elolvasott és mindezt keresés nélkül, akkor témánként a felül található MEGJELÖLÉS OLVASATLANKÉNT -re kell kattintani, majd a legközelebb a jobb felül található You are not allowed to view links. Register or Login -ra kell kattintani, majd a kívánt téma leírása mellett található NEW -ra.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #140 Dátum: 2009, 06 10, 23:28:59 »
Egy hasznos infó mindenkinek: amennyiben szeretné tudni, hogy melyik témában mi volt az utolsó hozzászólás, amit elolvasott és mindezt keresés nélkül, akkor témánként a felül található MEGJELÖLÉS OLVASATLANKÉNT -re kell kattintani, majd a legközelebb a jobb felül található You are not allowed to view links. Register or Login -ra kell kattintani, majd a kívánt téma leírása mellett található NEW -ra.
Kiegészíteném: ha valaki elolvasta végig az új hsz-okat, akkor felesleges a MEGJELÖLÉS OLVASATLANKÉNT-re kattintania, mert a  következő Olvasatlan hsz-ok az uccsó látogatás óta alapból az újra dobja.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető vertex

« Reply #141 Dátum: 2009, 06 11, 08:15:57 »
Csuka!
mail ment

PÜ ment! :)

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #142 Dátum: 2009, 06 11, 08:22:34 »
Azért sajnálom Sanciman-t, mert ő nagyon rendes volt. Akiknek fejleszteni, konfigolni kellett volna a weblapot azok tojtak az egészre.
Egyetértünk... És amikor azt írta, hogy egyedül csak ő olvassa, nyilván nem azokra gondolt, akik jól felfogott érdekükből olvassák, mert infót akarnak szerezni, hanem a stábból ő az egyetlen... Na mindegy. Ez a hely mindenképpen jobbnak tűnik, gyorsabb, több szolgáltatást nyújt, és átláthatóbb, ha az ember megtanulja :)

Nem elérhető atravel

« Reply #143 Dátum: 2009, 06 11, 08:29:46 »
Idézet
Hajrá, erre is gondoltam, amikor írtam, hogy szóljatok mi kell. :)

Esetleg lehetne egy olyan Topic, amiben hasznos anyagok találhatók, ha valaki nem akar XDA-n kutakodni, mert nem megy az angol, vagy ilyesmi...
SPL, USPL, HSPL linkek, gyári ROMok, ha valakinek vissza kéne állni. Ilyeneket linkelgetett Csuka a Techenten, de azt hiszem az ottani kereshetőséget nem kell ecsetelnem...
Aztán, ha elekrülte  a figyelmemet, és már van ilyen, akkor bocsi... Próbáltam körbenézelődni, mielőtt firkálok...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #144 Dátum: 2009, 06 11, 08:39:25 »

Esetleg lehetne egy olyan Topic, amiben hasznos anyagok találhatók, ha valaki nem akar XDA-n kutakodni, mert nem megy az angol, vagy ilyesmi...
SPL, USPL, HSPL linkek, gyári ROMok, ha valakinek vissza kéne állni. Ilyeneket linkelgetett Csuka a Techenten, de azt hiszem az ottani kereshetőséget nem kell ecsetelnem...
Aztán, ha elekrülte  a figyelmemet, és már van ilyen, akkor bocsi... Próbáltam körbenézelődni, mielőtt firkálok...

Egy ilyen már van, de itt csak az SPL-ek és a rom frissítések vannak kitárgyalva:  You are not allowed to view links. Register or Login
Link gyűjtemény még nincs, de ebben ti is segíthettek akár pü-ben és akkor azok lesznek kirakva, amik érdekelnek benneteket. :)

Nem elérhető robi-k

• :)
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.4
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: Magyarított HTC v.1.56
« Reply #145 Dátum: 2009, 06 11, 08:39:41 »

Esetleg lehetne egy olyan Topic, amiben hasznos anyagok találhatók, ...

Csatlakozom, én is szívesen töltenék/linkelnék be progikat, stb.
RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.56.401.0_Radio_52.62.25.34_1.14.25.24
+ teljes magyarítás (WinOS és Manila egyaránt) volt -> Duttys HD WM6.5 Sense 2.1 Holy Grail R0

Nem elérhető atravel

« Reply #146 Dátum: 2009, 06 11, 08:48:13 »

Egy ilyen már van, de itt csak az SPL-ek és a rom frissítések vannak kitárgyalva:  You are not allowed to view links. Register or Login
Link gyűjtemény még nincs, de ebben ti is segíthettek akár pü-ben és akkor azok lesznek kirakva, amik érdekelnek benneteket. :)

Igen... Ezt már olvastam. Igazából ennek a továbbfejlesztésére gondoltam, de nem akartam korlátozni a lehetőségeket.

az 1. hsznél, amikor megpróbáltam letölteni a "You are not allowed to view links. Register or Login", hogy megnézzem, mi van benne, nekem elkezdett visítani az AVAST, hogy fertőzött állomány, és 94%-nál többet nem engedett letölteni, pedig próbáltam figyelmen kívül hagyatni vele, hiszen 1. megbízhatónak tartom a forrást 2. ha jól tudom, csomagolt állományban még mindig nem tevékenykedhetnek a kártevők...

Nem elérhető vertex

« Reply #147 Dátum: 2009, 06 11, 08:55:14 »
Egyetértünk... És amikor azt írta, hogy egyedül csak ő olvassa, nyilván nem azokra gondolt, akik jól felfogott érdekükből olvassák, mert infót akarnak szerezni, hanem a stábból ő az egyetlen... Na mindegy. Ez a hely mindenképpen jobbnak tűnik, gyorsabb, több szolgáltatást nyújt, és átláthatóbb, ha az ember megtanulja :)

Ez biza így van!  Megírtam neki PÜ-ben, hogy ne vegye magára...

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #148 Dátum: 2009, 06 11, 08:56:49 »
Igen... Ezt már olvastam. Igazából ennek a továbbfejlesztésére gondoltam, de nem akartam korlátozni a lehetőségeket.

az 1. hsznél, amikor megpróbáltam letölteni a "You are not allowed to view links. Register or Login", hogy megnézzem, mi van benne, nekem elkezdett visítani az AVAST, hogy fertőzött állomány, és 94%-nál többet nem engedett letölteni, pedig próbáltam figyelmen kívül hagyatni vele, hiszen 1. megbízhatónak tartom a forrást 2. ha jól tudom, csomagolt állományban még mindig nem tevékenykedhetnek a kártevők...

a csomagban lévő uspl zip.-el vannal problémái a víruskeresődnek. erre az időre ki kell kapcsolni. ja és akkor is ha felteszed a hd-ra mer akkor is őrjöng majd! :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető atravel

« Reply #149 Dátum: 2009, 06 11, 09:03:24 »
a csomagban lévő uspl zip.-el vannal problémái a víruskeresődnek. erre az időre ki kell kapcsolni. ja és akkor is ha felteszed a hd-ra mer akkor is őrjöng majd! :)
Köszi!
Ez hasznos info volt...