Kedves bolda!
Nyilván nem tisztem Sharp helyett válaszolni, nem is ezt teszem! Egyébként ígéretet tett rá, hogy majd leírja az új tapasztalatait (gondolom az ájfónháromgées topicban), ami biztos érdekes lehet, bár nem hinném, h. bárki ezért váltana, aki megszerette a HD-t! Ha jól emléxem az iPhone bár később jelent meg Mo.-on, mint a HD, de azért "új húsról" nem beszélhetünk. Mindenkinek lelke rajta, mit választ, azt pedig nem gondolom, hogy vas és platform váltás után érdekelné, hogy mi történik a HD-s "állatfarmmal" , és ez így van rendjén.
Ami a navigálás közben való telefonálást illeti, én úgy értelmeztem a kérdés arra vonatkozott, h. telefonálás közben, míg a navigálás is müxik, csak a telefonos felület látható, nem pedig a térkép. Utána természetesen visszaáll minden és zavartalanul fut a nav, viszont jó lenne, ha a telefonálás közben is a térkép látszana, míg a tel. futna a háttérben. (Ez nem lehetséges winmo-n! -by: failed docy-)
Azért ezt így nem mondanám, hogy nem érdekel, mi van a HD-s topiccal, amire tudok válaszolok ahogy az időm engedi. Lassan elkészülünk itthon az irodával és beköltözünk, akkor talán lesz több időm, mostanában emiatt vagyok kicsit eltűnve.
Egyébként jól értetted a navi közbeni telefonálás problémát, erre gondoltam, főleg városban gond ez, amikor legalább látni kellene a navit, ha hallani nem is telefonálás közben (természetesen fülessel!).
Hirtelen a készülékkel kapcsolatban így 1 nap után annyit tudok mondani, hogy mindenre azonnal reagál, nem nagyon van várakozási idő. Telefonhívás után nincs az a pár másodpercnyi gondolkozás, a böngésző mindig ugyanolyan gyorsan adja az oldalakat (sajnos az Opera pár lap után képes volt gondolkozni). A levelező programban egy az egyben látszik a levél, ahogy a pc-n.
Egyéb oldalról teljesen más a készülék, szokni kell. Valószínűleg kapni fog egy teljes Invisible Shield fóliát, mert nekem nagyon csúszik a készülék, illetve a képernyő túlságosan érzékeny, na meg nem baj, ha védve van a külső behatásoktól.
Még a pdf és xls fájlok felmásolását kell megoldanom, mert az nehézkesebb, de azután már minden a helyén lesz. A pdf-ek (szervizkönyvek) sokkal gyorsabban jelennek meg, mint a HD-n, így munka közben ezzel is jobban tudok majd haladni.
Zenével és videókkal nem próbálkoztam, illetve annyit igen, hogy találtam egy Youtube-ról letöltő programot, amivel próbaképpen le is szedtem egy videóklippet.
Egyelőre ennyi, most pótlom a hiányzó dolgokat...