2025, 01 10, 18:39:07

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136574 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1175 Dátum: 2009, 09 07, 08:48:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én is gondoltam rá
, de csak akkor tenném, ha utána szabad lenne a ROM csere... jelenleg a Trincsi sokkal stabilabb és néha gyorsabb, mint a gyári ROMos HD. Pedig tudom, hogy többre képes...

Hello Atravel!
Én csak azt nem értem, hogy van olyan aki egy ilyen vasat kölcsön ad hónapokra. Vagy ez céges cucc? Valaki írta, hogy szerinte nyomj fel rá főzött romot és a végén állítsd helyre a gyári állapotot. Persze ha ez becsületbeli ügy, akkor OK! Csak lenne még egy kérdés, ha vki kölcsön adta hosszabb időre, akkor miért zavarja ha a gépet párszor (v. akár 100x is) flashelik? Az ugyanúgy bizalmi kérdés ebben az összefüggésben, mint a kölcsönadás.

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1176 Dátum: 2009, 09 07, 09:45:33 »
Hello Atravel!
Én csak azt nem értem, hogy van olyan aki egy ilyen vasat kölcsön ad hónapokra. Vagy ez céges cucc? Valaki írta, hogy szerinte nyomj fel rá főzött romot és a végén állítsd helyre a gyári állapotot. Persze ha ez becsületbeli ügy, akkor OK! Csak lenne még egy kérdés, ha vki kölcsön adta hosszabb időre, akkor miért zavarja ha a gépet párszor (v. akár 100x is) flashelik? Az ugyanúgy bizalmi kérdés ebben az összefüggésben, mint a kölcsönadás.
Jól látod a dolgokat. Becsületbeli ügy. Megegyeztünk, hogy nem teszek fel, csak hivatalos cuccokat, mert céges gép. Neki viszont volt egy sajátja, ezért kaphattam meg. Most viszont jobb? sorsot szán neki :)

Nem elérhető vertex

« Reply #1177 Dátum: 2009, 09 07, 09:55:44 »
Jól látod a dolgokat. Becsületbeli ügy. Megegyeztünk, hogy nem teszek fel, csak hivatalos cuccokat, mert céges gép. Neki viszont volt egy sajátja, ezért kaphattam meg. Most viszont jobb? sorsot szán neki :)

...átpasszolja Neked és visszakéri a cégest....  :taps:

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #1178 Dátum: 2009, 09 07, 10:31:55 »
Ha már a váltásról beszélgetünk. Lehetőségem lenne egy Diamond2-re váltani. Szerintetek???

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1179 Dátum: 2009, 09 07, 10:49:23 »
Én is így gondolom. A fórumokon a topicok persze általában 2-3 évig szoktak aktívak lenni, amíg a készülék váltás bekövetkezik, de még 1 év sem telt el a HD-vel kapcsolatban. Vagy én vagyok már nagyon lassú, vagy a fejlődés-fejlesztés gyorsult fel és nagyon gyorsan jönnek egymás után az újabb csodák, vagy a profikat már nem elégítik ki a winmo által nyújtott lehetőségek (ld: Sharp :) ), ami egy usernek már csak a kompatibilitás szempontjából is teljesen megfelelő. Szóval én is sajnálom a dolgot, hogy a két topic és témaindító főkolompos távozott... :(

szia!
szomorúan olvasom, hogy "hullanak" az alapítók! :(
szerinted megérjük a winmobil7. kiadását? mármint úgy értem, hogy fog valaki főzni rá valami értelmes romot. (xda) mert ügye az még elég messze van. nekem speciel nem tetszik a 6.5. kipróbáltam, letoltam... igaz nem is hagytam neki sok időt, hogy megszeretesse magát....
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető vertex

« Reply #1180 Dátum: 2009, 09 07, 10:54:21 »
Ha már a váltásról beszélgetünk. Lehetőségem lenne egy Diamond2-re váltani. Szerintetek???

Állítólag elég lassú, szerintem kinézetre sokkal gyengébb, mint a HD, a képernyője kisebb, bár a felbontása azonos. Nyilván ízlés dolga, de végül is HTC!  :shock:

Nem elérhető zolmesz

• Navigáció / Navigation: Galaxy S + Ndrive
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Original
« Reply #1181 Dátum: 2009, 09 07, 10:58:54 »
Látom, van itt egy-két Kwbr-es ROM tulajdonos, hozzájuk lenne egy kérdésem:
Van egy apró hiba, ami lehet, hogy csak beállítás kérdése, de nem tudom, hol keressem.
A Kwbr 2.9.2-es ROM-ot használom és a TF3D felületen a levelezést. Ez olyat csinál, hogy ha letölti a levelet és elolvasom, törli a kütyüről, de én nem szeretném, hogy törölje.
Érdekes, mert annál a mailbox-os címnél csinálja ezt, amit már tisztán erre a ROM-ra raktam fel. Amit egy elöző ROM-nál állítottam be, majd backup-ot csináltam, amit az új ROM felrakása után feltettem, azoknál nem törlődnek a levelek, és a régiek is megmaradnak.
Tud valaki segíteni, mi lehet a gáz?

Nem elérhető vertex

« Reply #1182 Dátum: 2009, 09 07, 11:05:00 »
szia!
szomorúan olvasom, hogy "hullanak" az alapítók! :(
szerinted megérjük a winmobil7. kiadását? mármint úgy értem, hogy fog valaki főzni rá valami értelmes romot. (xda) mert ügye az még elég messze van. nekem speciel nem tetszik a 6.5. kipróbáltam, letoltam... igaz nem is hagytam neki sok időt, hogy megszeretesse magát....

Hello!
Igen, emléxem, amikor írtad. Én nem akarok váltani, számomra tökéletes a HD! Persze nem vagyok informatikus, csak felhasználói oldalról tudok nyilatkozni. A 6.1 nekem megfelel, meg sem próbálkoztam a 6.5-el, a HSZ-eket olvasva. Arról fogalmam sincs, hogy a wm7 miként viselkedne a cuccon, ill. mennyivel lenne jobb tőle., majd persze meglátjuk. A ROM-okat illetően; végül a kwbr-nél horgonyoztam le (failed doky javslatára, és nem bántam meg.) -Ha jól emléxem Neked talán Onkologé van fent.- Nem tudok panaszkodni, nincs mire! Rommerre szerintem is szükség lenne, de az xda-s (csapat-fejlesztésekkel létrehozott ROM-ok) megoldások teljesen ülnek, kielégítik az igényeket, így nem lehet gond.

Nem elérhető barna73

« Reply #1183 Dátum: 2009, 09 07, 11:16:42 »
Hello!
Igen, emléxem, amikor írtad. Én nem akarok váltani, számomra tökéletes a HD! Persze nem vagyok informatikus, csak felhasználói oldalról tudok nyilatkozni. A 6.1 nekem megfelel, meg sem próbálkoztam a 6.5-el, a HSZ-eket olvasva. Arról fogalmam sincs, hogy a wm7 miként viselkedne a cuccon, ill. mennyivel lenne jobb tőle., majd persze meglátjuk. A ROM-okat illetően; végül a kwbr-nél horgonyoztam le (failed doky javslatára, és nem bántam meg.) -Ha jól emléxem Neked talán Onkologé van fent.- Nem tudok panaszkodni, nincs mire! Rommerre szerintem is szükség lenne, de az xda-s (csapat-fejlesztésekkel létrehozott ROM-ok) megoldások teljesen ülnek, kielégítik az igényeket, így nem lehet gond.

igen onkolog romja vált be eddíg a legjobban (saját izlés szerinti testreszabhatóság, gyorsaság.. ) bár az utsó jún. 03. jelent meg.
remélem azérmaradnak "fanatikusok" HD ügyben.
bár 1-2 nap múlva fölteszem az utolsó SHARP által javasolt romot. ez a fránya kíváncsíság! :)
kbwr? kifehéredik az exponálás után... tudom tegyem fel a 6.6-ot!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető vertex

« Reply #1184 Dátum: 2009, 09 07, 11:21:51 »
igen onkolog romja vált be eddíg a legjobban (saját izlés szerinti testreszabhatóság, gyorsaság.. ) bár az utsó jún. 03. jelent meg.
bár 1-2 nap múlva fölteszem az utolsó SHARP által javasolt romot. ez a fránya kíváncsíság! :)

:D

Nem elérhető papoya

• Navigáció / Navigation: Htc Touch HD
  • PDA: Htc Touch HD
  • PDA ROM: kwbr
« Reply #1185 Dátum: 2009, 09 07, 22:16:17 »
Hi vertex!

Letöltöttem az általad korábban megadott linkről a kamera 6.6-os verzióját.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy a manilából indítva a kamerát ez a verzsön induljon?

Nem elérhető vertex

« Reply #1186 Dátum: 2009, 09 08, 08:58:47 »
Hi vertex!

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy a manilából indítva a kamerát ez a verzsön induljon?

Storage-ról be kell másolni a Windows alá.

Nem elérhető k5.20

« Reply #1187 Dátum: 2009, 09 08, 09:50:06 »

Üdv,
én is onkologot (6.5 Lite) használok. Kíváncsiságból felnyomtam a kwbr 2.9.3-at, de nem bírom megszokni, úgyhogy megy vissza az onkolog.
Rossz hír: agyon keveset tudok angolul, de - ha jól vettem ki az xda-n - onkolog befejezte a rom-fejlesztést... nem lesz új változat. Javítsatok, ha nem így van.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető barna73

« Reply #1188 Dátum: 2009, 09 08, 09:56:11 »
Üdv,
én is onkologot (6.5 Lite) használok. Kíváncsiságból felnyomtam a kwbr 2.9.3-at, de nem bírom megszokni, úgyhogy megy vissza az onkolog.
Rossz hír: agyon keveset tudok angolul, de - ha jól vettem ki az xda-n - onkolog befejezte a rom-fejlesztést... nem lesz új változat. Javítsatok, ha nem így van.

szia!
sajnos így van.
befejezte a romfőzöcskét! fősuliba jár... nincs rá ideje ezentúl..

Nem elérhető vertex

« Reply #1189 Dátum: 2009, 09 08, 12:39:31 »
Hi vertex!

Kicsit részletesebben: bemásolod a dll file-okat a Windows alá és elindítod az exe-t.

Nem elérhető papoya

• Navigáció / Navigation: Htc Touch HD
  • PDA: Htc Touch HD
  • PDA ROM: kwbr
« Reply #1190 Dátum: 2009, 09 08, 19:44:58 »
Kicsit részletesebben: bemásolod a dll file-okat a Windows alá és elindítod az exe-t.

Köszi szépen! Így már működik.

Nem elérhető vertex

« Reply #1191 Dátum: 2009, 09 09, 08:25:08 »
Köszi szépen! Így már működik.

Nincs mit.  :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1192 Dátum: 2009, 09 09, 17:32:54 »
Időközi PFC-s találkozó 2009. szeptember 18-án, pénteken, 18-órától
a Szőnyi úti Don Pepe pizzériában
(1142. Budapest, Szőnyi út 2. BVSC Sportcentrum, M3-as autópálya bevezető)
:ok:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1193 Dátum: 2009, 09 09, 19:33:21 »
Az OmniPage Pro és az OCR pda-s alkalmazás? Ha igen érdekelne a dolog, csak az a baj, hogy ez már legalább 4x-es konvertálást jelent. Ennek ellenére kipróbálnám! (Priviben is küldhetsz info-t!) üdv & kösz

Szia Vertex!
Bocs, hogy ily sokára jelentkezem, de az én alkalmi bekukkantásaimhoz képest, ez még tán megbocsájtható. A lényeg: sajnos ehhez egy több mint 100 ezres PC-s software-es befektetés kell, vagy laza „magyaros ügyesség” plusz egy normális op. rendszer (a Vista, amit én használtam, az nem az).

;)
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető vertex

« Reply #1194 Dátum: 2009, 09 10, 08:48:38 »
Szia Vertex!
Bocs, hogy ily sokára jelentkezem, de az én alkalmi bekukkantásaimhoz képest, ez még tán megbocsájtható. A lényeg: sajnos ehhez egy több mint 100 ezres PC-s software-es befektetés kell, vagy laza „magyaros ügyesség” plusz egy normális op. rendszer (a Vista, amit én használtam, az nem az).

;)

Szia bolada!
Kösz az info-t, de engem a pda-n történő megoldás érdekelt volna, ha egyáltalán van ilyen. PC-re nekem megoldott az egész történet, mint írtam is már, egy ABBY FineReader nevű programmal, ami tökéletesen müxik XP-n. (Egyébként én a Vistát nem is raktam fel, nem is fogom, sztem eléggé szah@r /sic./....., de senkit nem akarok megbántani, legfőképpen Téged!)  Azért köszönöm és várom megint az izgalmas alkalmazásokról szóló beszámolóidat! :) Ez a bolada program-híradó olyan lesz majd, mint a failed féle ROM-híradó.  :taps:

Nem elérhető barna73

« Reply #1195 Dátum: 2009, 09 10, 13:04:29 »
na uraim!

ha mégegyszer azt mondom, hogy kipróbálok egy winmo6.5 akkor üssetek meg!!
ugyanez vonatkozik a miri romokra is!!
nem tetszett (bár vannak benne jó dolgok) túl bonyolultnak tűnik, bár lehet, hogy csak én vagyok olyan egyszerű mint egy faék! :)
kíváncsíságból magyarítottam a manilát.. nem volt gond..
utána megpróbáltam csuka magyarhangját: megállt a technika mint a szög
akkor jött egy másik magyarítás (tudom minek!? ) úgy belassúlt..... ááá!
olyan mérges lettem, hogy...
most a következő kap egy lehetőséget: black pearl v3.3 wwe
de úgyis tudom a vége az lesz, hogy visszateszem onkolog lite xda june 03 romját! de ha egyszer az bejött akkor mi a fenének variálok?

Nem elérhető vertex

« Reply #1196 Dátum: 2009, 09 10, 14:02:55 »
na uraim!

ha mégegyszer azt mondom, hogy kipróbálok egy winmo6.5 akkor üssetek meg!!
ugyanez vonatkozik a miri romokra is!!
nem tetszett (bár vannak benne jó dolgok) túl bonyolultnak tűnik, bár lehet, hogy csak én vagyok olyan egyszerű mint egy faék! :)
kíváncsíságból magyarítottam a manilát.. nem volt gond..
utána megpróbáltam csuka magyarhangját: megállt a technika mint a szög
akkor jött egy másik magyarítás (tudom minek!? ) úgy belassúlt..... ááá!
olyan mérges lettem, hogy...
most a következő kap egy lehetőséget: black pearl v3.3 wwe
de úgyis tudom a vége az lesz, hogy visszateszem onkolog lite xda june 03 romját! de ha egyszer az bejött akkor mi a fenének variálok?

Hi barna!
Ha úgyis flash-elsz, egy kör erejéig próbáld ki a kwbr-t!  :D üdv:v

Nem elérhető barna73

« Reply #1197 Dátum: 2009, 09 10, 14:49:13 »
Hi barna!
Ha úgyis flash-elsz, egy kör erejéig próbáld ki a kwbr-t!  :D üdv:v

szia!

volt kwbr 2.9.2! nem rossz csak nekem az a bajom ezekkel a romokkal (nem csak kwbr) , hogy egy csomó (számomra) felesleges cuccot belefeszegetnek!

Nem elérhető vertex

« Reply #1198 Dátum: 2009, 09 10, 15:37:10 »
szia!

volt kwbr 2.9.2! nem rossz csak nekem az a bajom ezekkel a romokkal (nem csak kwbr) , hogy egy csomó (számomra) felesleges cuccot belefeszegetnek!

Viszont ha így is gyors és elég a memória, akkor mi lehet a gond? Persze azt használd, amelyik Neked a legjobb! :)  (Én régebbit v. használok, mert számomra tökéletes. Lehet, h. az újabbak gyorsabbak, de én nem érzékeltem igazán.)

Nem elérhető barna73

« Reply #1199 Dátum: 2009, 09 10, 15:47:32 »
Viszont ha így is gyors és elég a memória, akkor mi lehet a gond? Persze azt használd, amelyik Neked a legjobb! :)  (Én régebbit v. használok, mert számomra tökéletes. Lehet, h. az újabbak gyorsabbak, de én nem érzékeltem igazán.)

memória az van bőven szerencsére... (kwbr 110  black pearl 105  onkolog 130)
sebességet meg nem befolyásolja a telepített programok sokasága (csak a futók) melyik a legjobb? hát ki tudja?! nekem melyik tetszik? azt meg én tudom! :)
de hát hajt a kíváncsíság! csak ne kéne annyit bohóckodni utána mire megint olyan amilyennek szeretem!....