2024, 12 22, 12:08:25

Szerző Téma: HTC Touch Pro 2  (Megtekintve 129245 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető jubilleum

• Navigáció / Navigation: Garmin eTrex Venture® HC
  • PDA: HTC Touch pro2
  • PDA ROM: 1.87.421.0
Re: HTC Touch Pro 2
« Reply #275 Dátum: 2010, 06 19, 09:17:01 »
Ki melyik total commandert használja?
Melyik tudja kezelni a Bluetooth-t?
Mert kerestem és megint nem találtam meg :(

Nem elérhető micu

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: HTC Touch Pro 2
  • PDA ROM: Max Sense
« Reply #276 Dátum: 2010, 07 28, 07:16:36 »
Sziasztok!
Olvastam, hogy  valaki tett fel Andriodot TP2-re, friss TP2 tulaj vagyok, ezért érdekelne honnan töltötte le, és hogy tette fel, iszonyat lassúnak találom a Windows Op. rendszert :)

Nem elérhető vassjana

« Reply #277 Dátum: 2010, 07 28, 19:26:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Olvastam, hogy  valaki tett fel Andriodot TP2-re, friss TP2 tulaj vagyok, ezért érdekelne honnan töltötte le, és hogy tette fel, iszonyat lassúnak találom a Windows Op. rendszert :)
Szia.
Mindennapi használatra még az Android nem jó. Sokminden nem működik rajta, max tesztelgetésre jó. A te helyedben még nem kisérleteznék vele.
Nem tudom miért lassú a WM oprendszer nálad én normálisnak találom, lehet, hogy nálad van valami gond. Volt már SE.X1, Omnia2, de nekem még a  Touch Pro 2 fut a legszebben.
A belassulást különféle progik is okozhatják.

Nem elérhető micu

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA ROM: Max Sense
« Reply #278 Dátum: 2010, 07 30, 15:01:27 »
Szia.
Mindennapi használatra még az Android nem jó. Sokminden nem működik rajta, max tesztelgetésre jó. A te helyedben még nem kisérleteznék vele.
Nem tudom miért lassú a WM oprendszer nálad én normálisnak találom, lehet, hogy nálad van valami gond. Volt már SE.X1, Omnia2, de nekem még a  Touch Pro 2 fut a legszebben.
A belassulást különféle progik is okozhatják.

Kicsit akadozva mozog a kép,lassan tölt programokat, fagyás ritkán.Jellegzetes Windows problémák, XDA fórumán találtam .cab fájlt Android néven, le is szedtem, feltettem és 50%-ban működik is, iszonyat gyors lett tőle a telefon.Csak sajnos jellegzetes Windows programok törlődtek, gondolok itt Msn-re, Windows Live, stb. És a HTC hasznos progijai se maradtak meg, pl. a Quick GPS, WiFi se működik, BT se :S Csak akkor fogom betenni az Androidot, ha valakinek megkell mutatni a [NEM TELÓ!]t, hagy lássa milyen gyors és mutatós:D

Up.: Tudna valaki egy  oldalt ajánlani, jó kis játékokkal?Konkrétan valami jó grafikájú autós játékot keresek egy ideje, amit úgy kell irányítani, hogy forgatom a kijelzőt a kezembe, mint egy kormányt.

Nem elérhető vassjana

« Reply #279 Dátum: 2010, 07 30, 18:06:32 »

Kicsit akadozva mozog a kép,lassan tölt programokat, fagyás ritkán.Jellegzetes Windows problémák, XDA fórumán találtam .cab fájlt Android néven, le is szedtem, feltettem és 50%-ban működik is, iszonyat gyors lett tőle a telefon.Csak sajnos jellegzetes Windows programok törlődtek, gondolok itt Msn-re, Windows Live, stb. És a HTC hasznos progijai se maradtak meg, pl. a Quick GPS, WiFi se működik, BT se :S Csak akkor fogom betenni az Androidot, ha valakinek megkell mutatni a [NEM [NEM TELÓ!]!]t, hagy lássa milyen gyors és mutatós:D

Mármint a WM rész tölt be lassan vagy az Android. Nekem a WM lassan tölt be de nem akadozik, a progik is gyorsan indulnak és nincs fagyás. Szerintem valamelyik progi kavar be. Van mikor nekem is kell hard resetelnem utána minden szupi. A microsoft nem erölteti meg magát a WM ben. Szerintem ha ráálnának a témára biztos sokkal jobb is lehetne. Az androidé a jövő csak még ki kell forrnia magát.
A játékokban sajna nincs ötletem mert nem játszok a telón. Probálj meg egy másik fórumot is mert ez elég halott sajna.

Nem elérhető Baze990

• Navigáció / Navigation: HTC Touch Pro 2
  • PDA ROM: 1.86.401.0
« Reply #280 Dátum: 2010, 08 03, 10:31:58 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Szeretnék TP2-re magyar 6.5 ROM-ot.

Ajándékba lesz :)

Ja, és a Sunnysoft-os oldalon található magyar nyelvi fájl nem jó az ottani ROM-hoz...
sajnos.

Egyéb ötletek? Megvásárlós is jó akár...
És ha lehet csak kipróbált működő dolgok érdekelnek, nem szeretném téglásítani az ajándékot :)

Köszönettel:
Balázs

Sancho

• Vendég
« Reply #281 Dátum: 2010, 08 24, 23:46:15 »

Eladnám a HTC Touch Pro2 (Rhodium) PDA-mat, nem tudom, hogy ide beírható-e.

Még garanciális.

Bővebb infók: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #282 Dátum: 2010, 08 25, 00:16:38 »

Eladnám a HTC Touch Pro2 (Rhodium) PDA-mat, nem tudom, hogy ide beírható-e.

Még garanciális.

Bővebb infók: You are not allowed to view links. Register or Login

Ide is érdemes betenned, több esélyed van az eladására ;):

Sancho

• Vendég
« Reply #283 Dátum: 2010, 08 25, 00:20:33 »
Ide is érdemes betenned, több esélyed van az eladására ;):

Köszi! ;)

Nem elérhető ZS

• PDA: HTC Touch pro 2
  • PDA ROM: 1
« Reply #284 Dátum: 2010, 09 07, 14:32:48 »
Üdv minden HTC Touch Pro 2 tulajnak!!

Kb. 1/2 éve vagyok boldog tulaja egyilyen készüléknek, a korábbi SE P910-es után óriási lépés és remek.
Két dolog van amivel nem tudom, hogy mit lehet tenni, az egyik, hogy a készülékhez milyen vezeték nélküli (Bluetooth) fülhalgatót lehet a készülékhez pászítani és hogyan, mert nekem a korábbi SE fülhallgatót nem sikerült.
A másik kérdés, hogy milyen navigációs progit érdemes feltölteni a masinára.

Várom a segítségeteket.

Üdv:ZS

Nem elérhető vassjana

« Reply #285 Dátum: 2010, 09 07, 16:40:22 »
Üdv minden HTC Touch Pro 2 tulajnak!!

Kb. 1/2 éve vagyok boldog tulaja egyilyen készüléknek, a korábbi SE P910-es után óriási lépés és remek.
Két dolog van amivel nem tudom, hogy mit lehet tenni, az egyik, hogy a készülékhez milyen vezeték nélküli (Bluetooth) fülhalgatót lehet a készülékhez pászítani és hogyan, mert nekem a korábbi SE fülhallgatót nem sikerült.
A másik kérdés, hogy milyen navigációs progit érdemes feltölteni a masinára.

Várom a segítségeteket.

Üdv:ZS

Üdv: ZS. Az első kérdésedre a válaszom, hogy szinte bármilyet. Én SE-vel használom. Párosítani kell a blututh beállításoknél a hardver hazzáadás és a fülesed is állítsd keresédre.

Naviban én az IGO8 at használom de mindenki mást szeret.

Nem elérhető Ogre

• PDA ROM: 1.86.161.0 (67102) WWE
« Reply #286 Dátum: 2010, 10 08, 12:36:58 »
Sziasztok!

Kernek egy kis segitseget.
Van egy uk vodas tp2-mSzeretnem leszedni a vodas romot, es feltenni valami hasznalhatobbat.Hogy tudom ezt megcsinalni.
Kerlek, segits.Mar probaltam egy csomo dolgot, de nem akar letakarodni a vodas rom az istennek sem.

Elore is koszi

Nem elérhető vassjana

« Reply #287 Dátum: 2010, 10 08, 19:28:36 »
Sziasztok!

Kernek egy kis segitseget.
Van egy uk vodas tp2-mSzeretnem leszedni a vodas romot, es feltenni valami hasznalhatobbat.Hogy tudom ezt megcsinalni.
Kerlek, segits.Mar probaltam egy csomo dolgot, de nem akar letakarodni a vodas rom az istennek sem.

Elore is koszi
Először is fel kell raknod a Hard-SPL -t. Itt megtalálod:
Majd innen letöltöd a gyári romot:
A magyarítást szerintem nem fog működni, de meg lehet próbálni.
Természetessen a teló legyen aktív szinnk. kapcsolatban.
Majd élvezed.
Természetessen csak saját felelősségedre csináld!

Nem elérhető Ogre

• PDA ROM: 1.86.161.0 (67102) WWE
« Reply #288 Dátum: 2010, 10 09, 10:12:49 »
Először is fel kell raknod a Hard-SPL -t. Itt megtalálod:
Majd innen letöltöd a gyári romot:
A magyarítást szerintem nem fog működni, de meg lehet próbálni.
Természetessen a [NEM TELÓ!] legyen aktív szinnk. kapcsolatban.
Majd élvezed.
Természetessen csak saját felelősségedre csináld!

Koszonom a segitsegedet! Sikerult! Feltettem a romot a sunnysoft oldalarol.Nem rosz, de nekem hianyzik a task gomb a sarokbol.Esetleg tudsz ajanlani egy jo romot?

Nem elérhető vassjana

« Reply #289 Dátum: 2010, 10 09, 19:49:55 »
Koszonom a segitsegedet! Sikerult! Feltettem a romot a sunnysoft oldalarol.Nem rosz, de nekem hianyzik a task gomb a sarokbol.Esetleg tudsz ajanlani egy jo romot?
Én nem szeretem a főzött romokat mert igen sok bug van benne.
De a task managert külön is fel tudod telepíteni, nem kell másik rom hozzá.
Ha adsz e mail címet átköldöm szívessen, de linket nem tudok rolla.

Nem elérhető Sheffy

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: HTC Touch Pro2
  • PDA ROM: 2.07.401.1
« Reply #290 Dátum: 2010, 12 29, 11:31:13 »
Üdv mindenkinek!
Vettem egy TP2-t, ami rajta volt rom a helyett feltettem SPL-el a gyári romot, ami van a sunnysoft oldalán.
Szerettem volna felrakni mellé az ott található magyarítást is, de az istennek sem megy fel, mert azt irja ki:

Rom version 2.07.401.1 (80303) WWE

ERROR
Install/Windows/HTC_Rhodium_WM65__5in1_2_04_V06_1.cab,timeout,code=0x99999

És itt használhatatlan a telefon, csak úgy tudok bele életet lehelni hogy memóriakártyáról újra telepítem rá a rom-ot. Sunnysoft oldaláról tettem fel a rom-ot is meg a magyarítást is. Tudnak valaki ebben segíteni hogy mi lehet a gond?

Illetve még egy másik kérdés:
Mennyi a készülék 0-ról 100-ra való feltöltési ideje? mert nekem állati sokáig tölti.... Mikor megnézem kiírja hogy az aksi 100% de közben meg sárgán világít a led hogy töltésen van a telefon. Másik problémám vele hogy százalékban mindig tizesével ugrik lefele tehát 100%-80%-70% stb. nem írja ki hogy pl 63% vagy 74%.
Erre valaki tudna valami infót adni? Nokia N97 mini-m 2-2,5 óra alatt csontra feltöltött a TP2 meg 3-4 óra alatt tölt fel de inkább 4 óra szerintem. De le fogom mérni mert szerintem sokáig tart...

Nem elérhető zsitusz

• Navigáció / Navigation: star fish 3
  • PDA: Mio A701
  • PDA ROM: R64. 001. 0101.234
« Reply #291 Dátum: 2010, 12 29, 18:14:53 »
Hello mindenkinek.

Nem rég lettem egy TP2 tulajdonosa, végig olvastam az össze topikot, de nem találtam a romfrissítésről semmilyen  forrásanyagot. Ebben tudna valaki segíteni? Esetleg valami videó vagy leírás ( magyar).:) :) :D  :ok:

Előre is köszönöm

Zs. A

Nem elérhető Sheffy

« Reply #292 Dátum: 2010, 12 30, 11:42:19 »
Hello mindenkinek.

Nem rég lettem egy TP2 tulajdonosa, végig olvastam az össze topikot, de nem találtam a romfrissítésről semmilyen  forrásanyagot. Ebben tudna valaki segíteni? Esetleg valami videó vagy leírás ( magyar).:) :) :D  :ok:

Előre is köszönöm

Zs. A

Sunnysoft.com/htc oldalon fent van a legfrissebb rom azt letöltöd felrakod, utána ott a magyaritás, de csak gyári független telefonokra megy fel mert ahogy olvastam brand-os telefonokra timeout hibával nem megy fel.
vegyél fel msn-re aztán elmagyarázom, sheffy kukac t-online_pont hu

Nem elérhető zsitusz

• Navigáció / Navigation: star fish 3
  • PDA: Mio A701
  • PDA ROM: R64. 001. 0101.234
« Reply #293 Dátum: 2010, 12 30, 20:53:18 »
 Köszi szépen Sheffy.

De már megoldódott, felsikerült rakni , és csak azt mondhatom , hogy a sunnysoft oldalon lévő rom tp2-re jó, viszont kicsit leegyszerűsíti a beállítási megoldásokat, viszont full magyar a teló, és nem akad. Gyors a menü is mint a szél.

Üdv Zs. A
 BuÉk

Nem elérhető Sheffy

« Reply #294 Dátum: 2011, 01 03, 11:17:29 »
Köszi szépen Sheffy.

De már megoldódott, felsikerült rakni , és csak azt mondhatom , hogy a sunnysoft oldalon lévő rom tp2-re jó, viszont kicsit leegyszerűsíti a beállítási megoldásokat, viszont full magyar a teló, és nem akad. Gyors a menü is mint a szél.

Üdv Zs. A
 BuÉk

Neked a P/N szám stimmel azzal ami a telefonon az akksi alatt van? Mert nekem nem egyezik és tudomásom szerint csak arra a készülékre rakható fel a magyarítás aminek a P/N száma megegyezik a sunnysoft honlapján feltüntettel. Nekem ez a szám nem egyezik és timeout hibával rendre befullad a telepítés hard reset után.

Nem elérhető ZS

• PDA: HTC Touch pro 2
  • PDA ROM: 1
« Reply #295 Dátum: 2011, 03 18, 14:46:31 »
SEGÍTSÉG!!!!
Legnagyobb megelégedésemre van egy ilyen masinám, de a minap megmakacsolta magát és megbolondult.
Nem törölte az SMS-ek kijelzését és az óra sem járt a fő lapon.
Gondoltam nyomok neki egy "Clear Storage"-t. Hát ez utóbb kiderült HIBA volt. :'(
Ezután már jól működik, de csak angolul hajlandó "beszélni", pedig korábban tudott magyarul. :shock:
Azt már nem is említem, hogy mindent elfelejtett (ez nem olyan vészes).
A segítséget a magyar nyelv visszaállításában kérném!!!
Üdv: ZS

Lacus_

• Vendég
« Reply #296 Dátum: 2011, 07 13, 07:17:24 »
Sziasztok

Egy nagy segítségre lenne szükségem :ima: :ima:

Egy ismerősömnek egy ilyen vasa van, leszeretné menteni e névjegyzéket teljes tartalmáva (több telszám 1névhez, szülinapok, bejegyzések) mert lehet átáll androidra, de sajnos nem tudja szinkronizálni a PC-vel, Win7 64bit van rajta :oops:
Valami drivert kér még ha az eszközközpontot ha bekapcsoljaés rádugja a vasat.
A PinBackup-al már mentett, de azt mivel nem lehet csak Windowsra tenni megakadt :oops:

Minden alternatívát elfogadok, mondanám hogy hozza át de nekem is Win7 van igaz 32bit :hmm:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #297 Dátum: 2011, 07 13, 11:33:35 »
Sziasztok

Egy nagy segítségre lenne szükségem :ima: :ima:

Egy ismerősömnek egy ilyen vasa van, leszeretné menteni e névjegyzéket teljes tartalmáva (több telszám 1névhez, szülinapok, bejegyzések) mert lehet átáll androidra, de sajnos nem tudja szinkronizálni a PC-vel, Win7 64bit van rajta :oops:
Valami drivert kér még ha az eszközközpontot ha bekapcsoljaés rádugja a vasat.
A PinBackup-al már mentett, de azt mivel nem lehet csak Windowsra tenni megakadt :oops:

Minden alternatívát elfogadok, mondanám hogy hozza át de nekem is Win7 van igaz 32bit :hmm:
Nagyon egyszerű :)
Jópár winmot így telepítettem át androidra:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Lacus_

• Vendég
« Reply #298 Dátum: 2011, 07 13, 11:37:20 »
Nagyon egyszerű :)
Jópár winmot így telepítettem át androidra:
Az az oltári gond hogy a PC nem ismeri fel a PDA-t, és probálta már XP-vel is :hmm: :oops:

Nem elérhető vassjana

« Reply #299 Dátum: 2011, 08 24, 14:24:48 »
Eladó egy HTC Toutch Pro 2 tö. A T mobilnál vásároltam MDA Vario V. néven, rátettem az eredeti HTC romot ami angol nyelvü. Nagyon szép állapotban van, a kijelzőn fólia van a készülék karc mentes, semmi hibálya nincs. 2 hónapot használtam majd félretettem az android miatt. Minden tartozékkal, autóstöltővel.
Ára: 38 000Ft
Tel: 06 30 534 0002