Egy kis segítséget szeretnék kérni. ASUS A639-es PDA-m van. Eddig az iGO2006-ot használtam egy remek skinnel. Nem is szerettem volna áttérni a 8-asra, de sajnos megszűnt a támogatása. A 8-astól nagyon idegenkedtem, mert nem tetszik a kezelési menüje és a felülete. Most azonban végre találtam egy nekem tökéletesen megfelelő skint a GJ6.10p_da_CsL.zip –et, (3MB) néhány extension-nal (kiegészítővel) fűszerezve.
http://forum.pdalink.co.cc/index.php?topic=1655.msg13354#msg13354
Ez már nagyon bejönne nekem. Ám van egy problémám. Gyakran előfordul, hogy navigáció közben lefagy az iGO (a PDA nem!) ezzel a hibaüzenettel: „Out of memory. Requested: -810342 Cache: 137352” Ez arra utal, hogy kevés a memória, pedig a feladatkezelő szerint van elég. Ezt pl a berepülésnél mindig jelentkezik. Az iGO indítása előtt 28,5MB szabad RAM van, ami szerintem elégnek kellene lennie. Először kitöröltem az összes kiegészítőt (extensiont) de nem segített. Aztán letiltottam a domborzatot 3D épületeket stb, de ez sem segített. Ha alapban skin nélkül megy az iGO, akkor tökéletesen működik. Próbából feltettük a kollégám HTC készülékére minden kiegészítőjével, azon tökéletes megy. Már variáltam a Win cash kezelését, de nem jutottam semmire. (Megnöveltem a casht, letíltottam, automatába tettem stb.) Mit csináljak, hogy nálam se fagyjon le? Minden ötletre vevő vagyok! Ami kimaradt, az oprendszer WM5.