Valoban erre nem is gondoltam. Engem most hivtak fel 1 es 1 kozott hozzak. Orulok neki, hogy tetszik sok oromot kivanok a hasznalatahoz.
Végül maradt a navi sáv és a vissza gomb hosszú nyomásra raktam az értesítések megjelenítését, dupla home-ra a képernyő kikapcsolást ésatöbbi...
Na és a készülék... Nagyobb, mint az S9+... Sajnos, de ez az egyetlen kompromisszum (viszont simán vállalható), illetve még a vezeték nélküli töltés hiánya (mert azért ez utóbbi elég kényelmes). Viszont mindenben sokkal jobb. Már a programok telepítése az áruházból lényegesen gyorsabban megtörténnek, mint az S9+-on, de ez az 5T-nél is így volt. A képernyője nagyon jó, természetesre állítottam és szerintem sokkal jobbak a színei, természetesebbek, mint a Samsungon. Talán fényerőben valamivel gyengébb napon. A hangszórók egyértelműen jobban szólnak, érdemes a demo videót megnézni, ami a készüléken van. Egy töltéssel jobban bírja, na és gyorsan tölt, de azt nem mindig fogom kihasználni, mert általában a mágneses csatlakozó lesz a készülékben, azzal könnyebb a csatlakozás és az usb c aljzat sem lesz annyit koptatva.
A kamerák szerintem jól dolgoznak, megfelelő kezekben lehet szép képeket alkotni.
A Oneplus launcher nekem elég gyenge, a Nova-t már untam, egy ideje nem is használtam. Most a Microsoft- és a Smart Laucher van nálam még, jelenleg előbbit használom, mert az kapcsolatban van a pc-s dolgaimmal.
Részemről ajánlom a készüléket.