0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az Anipoweron.gif-et ki tudom cserélni.én arra gondoltam ami előtte jelenik meg bekapcsoláskor.a legelső képre ami bekapcsoláskor megjelenik,fekete háttérnél fehér betűvel írja ki hogy samsung omnia.és utána indul el nálam a "bios"-os betöltési animáció.
Na erre én is kíváncsi lennék
Azt nem tudod lecserélni, bele van égetve.
Sziasztok tudnátok linkelni valami egyszerű gif szerkesztő progit?A bios-os animációban át akarom írni a HK2-t IA5-re,és az időtartamát akarom meghosszabítani.Köszi!
Nem mondod, hogy Omniás lettél?
még egy
kedvencem
Anzo! Ezt akár dobhatod is a fazékba!!
Helló!Mikor kikapcsolom, vagy kikapcsolt állapotban töltőre dugom az omniát, megjelenik egy töltőképernyő. Azt vajon le lehet cserélni?Mert itt találtam egyet, ami tetszik, s arra szeretném felhasználni...THX a választ...
Neked van töltőképernyőd? Tudsz feltenni róla egy képet? csak mert nekem símán ébred ha rádugom majd elalszik!
és álmában csenget egy kicsit...
Sziasztok szeretnék én is berakni magamnak ilyen ozgó iditó képet az omniámra az olvastam hogy a Windows ba kell bemásolni de ott hova meg olvastam vmi olyasmit is hogy mi van ha másfajta szolgáltató nál vagy vagyis szolgaltató függő de nekem nem az meg független a samsung omniám amugy meg pannon os ..szval hova kéne bemásolnom vagy mit kéne tennem valaki segithetne kösz előre is MOD:FÓRUMSZABÁLYZAT:10. Figyelj a magyar helyesírás szabályaira - tartsd is be!Légy szíves..
Telepits fel egy normális filekezelőt, Total Commandert vagy Resco explorert. Utána a rejtett file-okat tedd láthatóvá. Nézd meg mi a neve a mostani indítóanimációdnak, ha független, akkor valószínűleg Ani_Poweron.gif és Ani_Poweroff.gif Ezeket kell felülírnod az azonos nevű új gif file-okkal. A sima File Explorerrel nem tudod felülírni a romfile-okat.