0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Szia Pat!Sajna nem, én is ekkorában szedtem le, de itt a hang is ott van mellette, nagyon pááászol neki!!! ;-)You are not allowed to view links. Register or LoginPS-ben bármilyen képet nagyon szívesen megcsinálok Neked, bármilyen méretarányban, látható minőségromlás nélkül, tervezek egy újjabb háttérkép pakkot is, talán több időm lesz mostanában.Üdv:Petya
Segítségeteket szeretném kérné hogy hogy lehet leszedni a t-mobilos Omniáról az indítási hangot előre is köszi
Itt olvasgass: You are not allowed to view links. Register or Login
Helló! Szükségem lenne az Omnia gyári bekapcsoló és kikapcsoló hangjaira. Valaki legyen szíves küldje el e-mailre(You are not allowed to view links. Register or Login), vagy linkelje be, mert egy korábbi hozzászólásban leírt link sajnos már nem működik Előre is köszönöm
kipróbáltam, és sajnos nem azért köszöm
Tegnap kreáltam:Omnián nem ennyire gyors, az első pittyenés alatt még látható a Starting Windows képernyő, utána jön a narancs windows (6.5) háttér, majd a mélyebb pitty és a PIN kérés.
Sziasztok!Hogy tudom visszarakni az eredeti samsungos bootképet a gépemre?Nem igazán tetszik a pdafanos.Köszi!
Töröld ki amit bemásoltál. (elméletileg, ha az a rom van a pda-don ami a profilodban látszik, akkor eredetileg rom file volt amit felülírtál, és ha törlőd amivel felülírtad ott lesz az eredeti.)
Nem másoltam be semmit,anzo romjával került fel.Hol tudom kitörölni?
Felül tudod írni akkor. Van ebben a témában elég sok szép bootképernyő, egyik sem tetszik?
Körülnézek.Hogy tudom felülírni?Ha nem gyere be egyik sem,hogy lesz gyári?
Talán itt van gyári is: You are not allowed to view links. Register or Loginitt le van írva, hova kell bemásolni a file-okat és mi a nevük: You are not allowed to view links. Register or Login
Egyszerűen nem találom TC-vel sem,hogy melyik fáljt kéne felülírni és igazából azt sem vágom,hogy kell!Sokat kell még bűvölnöm a gépet,hogy valamicskét is értsek hozzá.Úgy látszik,ezt örökké lehet tanulni!
A Pda-ra kell a TC vagy Resco explorer.
A TC fent van.
Anzo ROM-jánál hogy hívják az a fájlt, amit át kell majd nevezni? Illetve amire át kell nevezni az új képet/gift?