Én valószínű a Samsung legegyszerűbb átlátszó hátlapját és ha lesz öntapadó üveg képernyő védőjét használnám. Túl szép a telefon ahhoz, hogy elrejtsem.
Tapatalkkal küldve az én SM-P900 eszközömről
Azért vigyázz a párosítással. Ma voltam a speedshopban,ott vettem tokot és fóliát is a készülékemre. Egyértelműen azt mondták,hogy a szilikon tok és a fólia nem fér meg egymás mellett. A szilikon tok mozog, és letolja a lekanyarított fólia szélét, bemegy oda a levegő és a kosz,pár hét múlva ledobja vagy belevegősödik. Én vettem egy
SAMSUNG N950 GALAXY NOTE 8 TEMPERED GLASS ÜVEGFÓLIÁt (You are not allowed to view links.
Register or
Login) valamint egy SAMSUNG N950 GALAXY NOTE 8 GYÁRI PROTECTIVE COVER HÁTLAP TOKot (You are not allowed to view links.
Register or
Login). Mivel én voltam Note 8-al az első aki fóliát kér, kaptam 5 nap "leválási" garanciát.Ez a párosítás talán jó lesz mivel a tok gyári és merev. Majd kiderűl. Beszéltem fólia ügyben a Samsung Magyarországgal is, aki közölte, hogy Magyarországra a Samsung nem fog szállítani gyári fóliát. Ez azért felháborító szerintem.