talán az a megoldás lehetne jo amit rátesznek ragasztòval uv re kötö ...na de ott meg ha le akarom venni?
le kell melegíteni ròla ?
szoval nem tudom....
én ovtam a notejaimat mindig 2 3 5 a3 as mikor eladtam 2 év után is tök ùj volt és senki nem akarta megfizetni hogy szép állapotban volt ugyhogy engem innentöl nem érdekel.
jut eszembe...
a note 5 öst ùgy sikerült vennem hogy volt rajta üveg nem vettem le mondvàn jò lesz az jòl megnézegettem semmi karc super majd mikor levettem ròla mondvàn rakok rà ùjat nos le voltam döbbenve hogy meg van karcolva tisztàn làthatò a kozepén ha forgatod kicsit a fényben hogy valaki zsebre dugta rendszeresen...
szòval mindig ellenörìzétek le üveg nélkül is....
A magam részéről tiszteletben tartom mindenki véleményét. Ezt azért írom, mert nem igazán látom indokoltnak a különböző képernyővédők, tokok alkalmazását. A vas úgy szép, ahogy van! :-)
Talán annyiból, hogy ha valakinek csúszik a kezében..., >leejti...., ill. újszerű állapotban akarja később eladni, stb.
Én ing, ill. kabát zsebben hordom, vigyázok rá. (Pl. irodai környezetben is "egérpadon" pihen a készülék.) Az általános mechanikai behatásoknak a cucc elég jól ellenáll, ahogy az a szokásos videókon is látható. Az extrém behatások általában szóban sem jönnek átlagos használat mellett.
Azt megértem, hogy egy ilyen drága készüléket az ember már csak óvatosságból is meg akar védeni, de ha nem feltétlenül szükséges akkor minek.
A képernyővédők, tokok kiválasztása és "használata" szvsz így inkább szórakozást, kütyüzést jelent, ill. megnyugtató érzést kelthet, mintsem valós problémákra adott választ. :-) (Lehet persze, h. nincs igazam.)
Egy szempontból azért magam is gondolkodom rajta, igaz csak ideiglenes megoldásként. Síeléshez talán jó lenne egy extrém biztos tokot beszerezni, mert ha ráesnék..., hát az nem kis igénybevétel lenne..., ha egyáltalán túlélhető..., mármint a készülék számára. :-)