2023, 12 08, 09:56:25

Szerző Téma: Galaxy S8+ - általános beszélgetés  (Megtekintve 60884 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy S8+ - általános beszélgetés
« Reply #50 Dátum: 2017, 06 25, 14:44:30 »
4. hó 27-én írtam amit írtam. Azután csak elkezdett piszkálni a készülék. Olvastam, néztem róla mindent. Végül egyre jobban megtetszett. Az ára nem. Viszont nemsokára szülinapom lesz, így úgy döntöttem, megveszem életem eddigi legdrágább készülékét... Az ára nem reális, de döntöttem és már nem érdekel, csak használom, élvezem amit nyújt.
Csütörtök óta van meg az S8+ és bizony nagyon jó készülék (az ujjlenyomatolvasó a szilikon tokkal már használhatóbb, de szokni kellett, az irisz viszont jó gyorsan működik). Pedig a Note 2 volt az utolsó Samsungom, ami után azt mondtam, hogy nem kell több Samsung. Na mára úgy néz ki annyira összeszedték magukat, hogy megváltozott a véleményem. Na a TW az ugyan használhatóbb, de még mindig messze van attól, ami nekem kell. Például alul az öt batár nagy ikon helyett lehetne akár 7 kisebb is, ahogy a Novában használom. A gyári tárcsázó helyett is sokkal jobb a True Phone Dialer & Contacts. De ezek nálam minden készüléknél így vannak. A készülék szolgáltatásai tetszenek. AOD kikapcsolva, felesleges hogy állandóan működjön a kijelző, helyette a Gravity Screen ON/OFF van megfelelően beállítva, így csak egy könnyed mozdulat és máris látom mi a helyzet.
Az üzemidő kiváló, a hangszórók mobilhoz képest szintén szépen szólnak, a OnePlus 3-hoz képest a beszéd hangszóró is jobb, így már vissza is kellett vennem a teljes hangerőből. Végre van egy másik tárhely lehetőség is, bele is raktam a 128GB-os sd-t. Bőven van hely, a videók azért fogyasztanak pár megát... :)

Szóval jöttem ide én is. :)

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #51 Dátum: 2017, 06 25, 15:06:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
4. hó 27-én írtam amit írtam. Azután csak elkezdett piszkálni a készülék. Olvastam, néztem róla mindent. Végül egyre jobban megtetszett. Az ára nem. Viszont nemsokára szülinapom lesz, így úgy döntöttem, megveszem életem eddigi legdrágább készülékét... Az ára nem reális, de döntöttem és már nem érdekel, csak használom, élvezem amit nyújt.
Csütörtök óta van meg az S8+ és bizony nagyon jó készülék (az ujjlenyomatolvasó a szilikon tokkal már használhatóbb, de szokni kellett, az irisz viszont jó gyorsan működik). Pedig a Note 2 volt az utolsó Samsungom, ami után azt mondtam, hogy nem kell több Samsung. Na mára úgy néz ki annyira összeszedték magukat, hogy megváltozott a véleményem. Na a TW az ugyan használhatóbb, de még mindig messze van attól, ami nekem kell. Például alul az öt batár nagy ikon helyett lehetne akár 7 kisebb is, ahogy a Novában használom. A gyári tárcsázó helyett is sokkal jobb a True Phone Dialer & Contacts. De ezek nálam minden készüléknél így vannak. A készülék szolgáltatásai tetszenek. AOD kikapcsolva, felesleges hogy állandóan működjön a kijelző, helyette a Gravity Screen ON/OFF van megfelelően beállítva, így csak egy könnyed mozdulat és máris látom mi a helyzet.
Az üzemidő kiváló, a hangszórók mobilhoz képest szintén szépen szólnak, a OnePlus 3-hoz képest a beszéd hangszóró is jobb, így már vissza is kellett vennem a teljes hangerőből. Végre van egy másik tárhely lehetőség is, bele is raktam a 128GB-os sd-t. Bőven van hely, a videók azért fogyasztanak pár megát... :)

Szóval jöttem ide én is. :)

Örülök, hogy újra találkozunk :D Okozzon sok sok örömet az új készülék! Egyébként pont így voltam vele én is. Először azt mondtam, hogy nekem bizony akkor se kell ha "utánam dobják :D " .. aztán nézegettem. Jó sokáig nézegettem  és csorgattam a nyálam :D Én samu s7 edge-ről jöttem, de ahhoz képest is .. más :D és az s8 + javára :D Egyedül az ujjlenyomatolvasó és a pici kezeim nem jönnek ki egymással jól :D A szemem viszont jó nagy így aztán az irisz szkenner a nyerő. Még olvasó szemüvegben is megismer :D
Használd egészséggel ahogy a régi öregek is mondják! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #52 Dátum: 2017, 06 25, 15:19:38 »
Örülök, hogy újra találkozunk :D Okozzon sok sok örömet az új készülék! Egyébként pont így voltam vele én is. Először azt mondtam, hogy nekem bizony akkor se kell ha "utánam dobják :D " .. aztán nézegettem. Jó sokáig nézegettem  és csorgattam a nyálam :D Én samu s7 edge-ről jöttem, de ahhoz képest is .. más :D és az s8 + javára :D Egyedül az ujjlenyomatolvasó és a pici kezeim nem jönnek ki egymással jól :D A szemem viszont jó nagy így aztán az irisz szkenner a nyerő. Még olvasó szemüvegben is megismer :D
Használd egészséggel ahogy a régi öregek is mondják! :D

Köszönöm, használom is. Tetszik minden része, az ujjlenyomatolvasó helye meg megszokható... :)

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #53 Dátum: 2017, 06 25, 18:02:07 »
a 7-es droidon már nem ment egyik készülékkel sem. (Ami nekem volt.. van, S6Edge+, S7Edge, LgG5 és az s8+ :D)
Köszi, de kell hogy legyen valami megoldás.
Olyan undorító a gyári.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #54 Dátum: 2017, 06 25, 18:57:01 »
Köszi, de kell hogy legyen valami megoldás.
Olyan undorító a gyári.
Van is. Ha a gyári tárcsázó progit használod akkor root-tal lehet teljes képernyőset csinálni. Ha viszont a tárcsázó és névjegy progit is lecseréled akkor a play-ről letölthetsz egy kalappal és azokhoz root sem kell.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #55 Dátum: 2017, 06 25, 20:18:34 »
Névjegyzék hibára apk t telepíteni és hiba elhárítva:You are not allowed to view links. Register or Login
Ezer hála a tippért! Bár eléggé elszomorító, hogy hónapokon keresztül a Samsung nem tudta kiküszöbölni a problémát egy frissítéssel. Pár napja volt egy frissítés, azt hittem, hogy végre... De nem... No comment... És még egyszer köszönöm az apk-t!  :ok:

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #56 Dátum: 2017, 06 26, 21:36:15 »
Van is. Ha a gyári tárcsázó progit használod akkor root-tal lehet teljes képernyőset csinálni. Ha viszont a tárcsázó és névjegy progit is lecseréled akkor a play-ről letölthetsz egy kalappal és azokhoz root sem kell.

Lejebb írtam,  hogy nem rootoltam.
Programokat tálaltam egy raklappal a playen.
Eddigi mobilokat rootoltam, de ezzel még várok.
A rootolassal pár program nem müködik.

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #57 Dátum: 2017, 06 30, 07:14:28 »
Hali, nem tudjátok a dual változat második simje is tudja a 4G-t? (G950FD). B20 az van ha jól látom.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #58 Dátum: 2017, 07 05, 14:12:48 »
Teszteltem az energiatakarékos módot. Pontosabban a közepeset. A testreszabás alatt a háttérbeli hálózat használatát bekapcsoltam, a többit hagytam gyári beállításon. Tehát jelenleg így van beállítva: fényerő -10%, felbontás FHD+, sebességkorlátozó be (proci max. 70%-on megy), háttérbeli hálózat használat be, AOD ki (ezt egyébként sem használtam).
Sebességben nem igazán érzékelek különbséget, viszont kb fél nappal több üzemidő áll rendelkezésre. Így átlagosan 5-6 óra kijelző idő mellett is lazán megvan a két nap használat egy töltéssel. Asszem így használom a készüléket, amíg valóban nincs szükség több kakaóra... :)
Normál módban inkább szűk 2 nap jött össze úgy, hogy néha igyekeztem kevesebbet használni a készüléket (kb. 4-5 óra kijelző).

Nem elérhető vassjana

Galaxy S8+ - általános beszélgetés
« Reply #59 Dátum: 2017, 07 07, 13:51:03 »
Valaki hallott esetleg arrol, hogy 7.1 frissítés lesz e és mikor?

Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről

Nem elérhető vassjana

Galaxy S8+ - általános beszélgetés
« Reply #60 Dátum: 2017, 07 24, 12:11:19 »
Tudtok e ajánlani valami jó helyet, ahol lefóliázzák a kijelzőt?

Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #61 Dátum: 2017, 08 04, 11:13:43 »
Üdv mindenkinek.S7 Edge-ről váltottam. Eddig bejövős. :ok:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető nylacika

« Reply #62 Dátum: 2017, 08 04, 22:24:53 »
Üdv mindenkinek.S7 Edge-ről váltottam. Eddig bejövős. :ok:
:D :taps:

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #63 Dátum: 2017, 08 06, 17:40:02 »
Sziasztok. én is csatlakozok :) nagyon szuper, hiba mint mindenkinek a szkener, és a névjegyek. túlélem valahogy :) viszont olyan kérdés hogy s7edgemen igo ezen nem indul tuti a sys nem tetszik neki. valakinek tippje? köszi előre is
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető nylacika

« Reply #64 Dátum: 2017, 08 10, 17:28:42 »
Sziasztok. én is csatlakozok :) nagyon szuper, hiba mint mindenkinek a szkener, és a névjegyek. túlélem valahogy :) viszont olyan kérdés hogy s7edgemen igo ezen nem indul tuti a sys nem tetszik neki. valakinek tippje? köszi előre is
A névjegyzékre van megoldás, a samsung appok között megtalálod a névjegyzék appot. Azt telepítsd fel és már jó is lesz!

Nem elérhető mivan

• PDA: S6edge+, s8+
  • PDA ROM: Audax, stock
« Reply #65 Dátum: 2017, 08 18, 08:13:41 »
Sziasztok!
2 nap múlva lesz három hónapos a kicsike. Éjfekete volt vásárláskor. Nem használok tokot, fóliát, mert szeretem látni a telefonon a közös múltunkat. Jelenleg a 4 sarkából 3-ról van leverve a festés és csúnyán kráteres is az alu. Hátlap pókhálós. A kijelzőnek semmi baja. Nem mostanában fordult velem elő, hogy ép kijelzővel használok telefont. Remek szórakozásnak bizonyult a lassított felvétel medencéből dobálva az ég felé, a kacsázás. Akkumulátor nagyon jó. Egy ideje az üzenetek appom leáll. Eleinte a skinezett billentyűzet nyírta ki, később a túl sok üzenet. Ma már fogalmam sincs. Nincs kérdésem, csak elmondtam, hogy összeségében elégedett vagyok a vassal.
Szép napot!

Nem elérhető TiaDalma

• PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #66 Dátum: 2017, 09 12, 10:18:42 »
.....
Normál módban inkább szűk 2 nap jött össze úgy, hogy néha igyekeztem kevesebbet használni a készüléket (kb. 4-5 óra kijelző).
Nekem is, nekem is megy a két nap :o)
1,5 hete gyűröm az S8+ -t és ahogy olvastam, pont úgy, mindenkihez hasonlóan, szó szerint fintorogva néztem ezt a cuccost ...  :oops: Aztán sajnos a G4-esem pont 2 év után beadta a kulcsot, így valami szifontól eltérő kivitelezésű eszközt kerestem, és megtetszett ... attika79 áldásos segítségével közelebb kerültem újra a Samu-hoz, mert az Omnia II óta (ami akkor nem volt olyan rossz választás azért) és egy kb. 2 hetes S5 kínszenvedés után nem igazán voltam én sem oda a márkáért....

A gyári LED-es tok fenomenális :taps: Lehet "lányoknak való", de nekem nagyon bejön. Bár összegszerűleg nem voltam elragadtatva (12.eFt) ... csak a lányos körmök nem igazán kompatibilisek a vastag tok-hát és az ujjlenyomat olvasó tekintetében... de nem baj, a retina olvasó meg/feloldja a problémát...

Szóval a szkepticizmusom kezd alább hagyni, egyedül a fóliákkal vagyok én is bajban.
A hátára SlickWraps matt fóliát tettem, az jól néz ki és simul is tökéletesen, de az elején egy ujjlenyomat gyűjtős fólia van egyelőre ... a hajlított üveg úton ebájról...

(You are not allowed to view links. Register or Login)

És akkor végül üdv mindenkinek, igyexem hasznos lenni a köreitekben is, ha tudok majd :angyal:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Ruckus

• Navigáció / Navigation: iGo 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy SII, ASUS Memopad smart 10.1
  • PDA ROM: Gyári LSJ
« Reply #67 Dátum: 2017, 09 12, 17:40:39 »
Fülhallgató aljzattal nincs valakinek problémája?
Nekem van. A gyári fülessel nem szól, ha mozgatom ,forgatom a jack dugót össze visssza recseg és kilép a lejátszóból. Egy kis sony fülessel megy csak rendesen. Valami nem ok a jack aljzaton belül. Elég laza is a dugó mikor a helyén van. :shock: :shock: :shock:

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #68 Dátum: 2017, 09 12, 18:12:20 »
Fülhallgató aljzattal nincs valakinek problémája?
Nekem van. A gyári fülessel nem szól, ha mozgatom ,forgatom a jack dugót össze visssza recseg és kilép a lejátszóból. Egy kis sony fülessel megy csak rendesen. Valami nem ok a jack aljzaton belül. Elég laza is a dugó mikor a helyén van. :shock: :shock: :shock:
Sajnos ez szerviz gyanús.

Érdekes, soha nem használom a fülest. Ki sem szoktam bontani.
Van egy BT. Fülim Amivel telefonálok. Ha nagyon muszáj azon keresztül hallgattok TV-t. Zenét meg a házimozira küldöm át.
Birom, hogy mennyire mások a szokásaink.  ;D

Tapatalkkal küldve az én SM-G950F eszközömről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Ruckus

« Reply #69 Dátum: 2017, 09 12, 18:25:19 »
Ha már egy felsőbb kategóriás fülest adnak hozzá ,csak kihasználja az ember. Amúgy zenét eddig is vezetékes fülessel hallgattam. BT fülesre eddig nem volt igényem.
Amúgy youtubeon már van fent tutorial video a jack aljzat cseréről, szóval ez lehet egy típus hiba lesz amibe sikeresen bele trafáltam. Talán másfél hete van nálam a teló, nem szívesen adom be két heti garis javításra. :( :(

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #70 Dátum: 2017, 09 12, 18:36:19 »
Ha már egy felsőbb kategóriás fülest adnak hozzá ,csak kihasználja az ember. Amúgy zenét eddig is vezetékes fülessel hallgattam. BT fülesre eddig nem volt igényem.
Amúgy youtubeon már van fent tutorial video a jack aljzat cseréről, szóval ez lehet egy típus hiba lesz amibe sikeresen bele trafáltam. Talán másfél hete van nálam a teló, nem szívesen adom be két heti garis javításra. :( :(
Nekem jó tapasztalatom van a szervizzel. Hétfőn leadtam, csütörtökön a kezemben volt. Megjavítva (a szomszédban lakom).
Igaz, ez még az S6 volt. Jó másfél éve.

Tapatalkkal küldve az én SM-G950F eszközömről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Ruckus

« Reply #71 Dátum: 2017, 09 12, 18:52:07 »
Telekomos a teló, szóval ők nem kapkodnak. Az előző telefonomat pár hete akartam elküldeni javításra. Egy S6 edge+ ról van szó, aminek az usb aljzata adta fel és vezetékkel nem tudtam már tölteni.
A bal felső sarka sérült egy esés miatt, de a képernyő amúgy ép. A gyári kábele már fél évesen meghalt ezért nem tudtam azt elküldeni a pakkal.
Másfél hét után hozta a posta vissza egy rakat papírral amiben azt taglalták, hogy azért nem tudják javítani, mivel sérült az eleje és a javítás során tovább károsodna, ami teljes kijelző cserével járna és az nem garis.
Amúgy mindenképp kompletten kellett volna cserélni, mert alá van ragasztva az usb, ezt egy szervizes csóka mondta. :)
Ennyit a nagy T hozzáállásáról.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #72 Dátum: 2017, 09 12, 19:50:41 »

Én ki sem bontottam a fülest, nem használom, nem is szeretem a fülest. :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #73 Dátum: 2017, 09 12, 19:52:05 »
Nekem is, nekem is megy a két nap :o)
1,5 hete gyűröm az S8+ -t és ahogy olvastam, pont úgy, mindenkihez hasonlóan, szó szerint fintorogva néztem ezt a cuccost ...  :oops: Aztán sajnos a G4-esem pont 2 év után beadta a kulcsot, így valami szifontól eltérő kivitelezésű eszközt kerestem, és megtetszett ... attika79 áldásos segítségével közelebb kerültem újra a Samu-hoz, mert az Omnia II óta (ami akkor nem volt olyan rossz választás azért) és egy kb. 2 hetes S5 kínszenvedés után nem igazán voltam én sem oda a márkáért....

A gyári LED-es tok fenomenális :taps: Lehet "lányoknak való", de nekem nagyon bejön. Bár összegszerűleg nem voltam elragadtatva (12.eFt) ... csak a lányos körmök nem igazán kompatibilisek a vastag tok-hát és az ujjlenyomat olvasó tekintetében... de nem baj, a retina olvasó meg/feloldja a problémát...

Szóval a szkepticizmusom kezd alább hagyni, egyedül a fóliákkal vagyok én is bajban.
A hátára SlickWraps matt fóliát tettem, az jól néz ki és simul is tökéletesen, de az elején egy ujjlenyomat gyűjtős fólia van egyelőre ... a hajlított üveg úton ebájról...

(You are not allowed to view links. Register or Login)

És akkor végül üdv mindenkinek, igyexem hasznos lenni a köreitekben is, ha tudok majd :angyal:

Melyik az a fólia a hátuljára?
A képernyőre én nem raktam semmit sem és nem is fogok. Hacsak nem lesz valami igazán jól passzoló üvegfólia.

Nem elérhető TiaDalma

• PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #74 Dátum: 2017, 09 12, 20:13:15 »
Melyik az a fólia a hátuljára?
A képernyőre én nem raktam semmit sem és nem is fogok. Hacsak nem lesz valami igazán jól passzoló üvegfólia.
Hát amit belinkeltem ;) SlickWraps Naked S8+
De én a matt változatot rendeltem... és mivel vannak kedvezményes napok, megvártam a 50%-os kuponnapot... de minden hónapban van náluk action  :taps: (most is van 42%-os)
Valami spray-t is küldtek hozzá, avval kellet lefújni és úgy rátenni. És egy pár óra száradás kellett, így én este csináltam... használható volt úgy is, de kisimult reggelre totál...
És van fényes is, mert van aki nem akarja gondolom eltakarni a hátát  :p
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)