.....
Normál módban inkább szűk 2 nap jött össze úgy, hogy néha igyekeztem kevesebbet használni a készüléket (kb. 4-5 óra kijelző).
Nekem is, nekem is megy a két nap

)
1,5 hete gyűröm az S8+ -t és ahogy olvastam, pont úgy, mindenkihez hasonlóan, szó szerint fintorogva néztem ezt a cuccost ...

Aztán sajnos a G4-esem pont 2 év után beadta a kulcsot, így valami szifontól eltérő kivitelezésű eszközt kerestem, és megtetszett ... attika79 áldásos segítségével közelebb kerültem újra a Samu-hoz, mert az Omnia II óta (ami akkor nem volt olyan rossz választás azért) és egy kb. 2 hetes S5 kínszenvedés után nem igazán voltam én sem oda a márkáért....
A gyári LED-es tok fenomenális

Lehet "lányoknak való", de nekem nagyon bejön. Bár összegszerűleg nem voltam elragadtatva (12.eFt) ... csak a lányos körmök nem igazán kompatibilisek a vastag tok-hát és az ujjlenyomat olvasó tekintetében... de nem baj, a retina olvasó meg/feloldja a problémát...
Szóval a szkepticizmusom kezd alább hagyni, egyedül a fóliákkal vagyok én is bajban.
A hátára SlickWraps matt fóliát tettem, az jól néz ki és simul is tökéletesen, de az elején egy ujjlenyomat gyűjtős fólia van egyelőre ... a hajlított üveg úton ebájról...
(You are not allowed to view links.
Register or
Login)
És akkor végül üdv mindenkinek, igyexem hasznos lenni a köreitekben is, ha tudok majd