0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A te főzőtt rom-odat végűlis nem sikerült felrakni, mert 40 percen keresztül csak a samsung felirat villogot,és nem indult el. Ezután vissza raktam az eredeti gyári romot, és aegy másit topicban megtaláltam a megfeleló Super SU- telepítót, amit a véletlen folytán szintén te ajánlottál nekem a segítség kérésemre.Így hála neked, meg oldódott a rootolás.Köszönet a segítségedért!!!További szép napot. Üdv
SziasztokNekem is a kezem ügyébe kerület ilyen készülök SM-A510F A5 (2016)De megkértek rá hogy rakjam rá vissza az 5-ös androidot le is szedtem odnin falsh és Failre futSehogyan nem negedi Hogyan lehetne Downgradelni előre is köszönöm üdv PUMA
Nem teccik az illetőnek Szeretné visszakapni az 5ös verziot
USB debug be OEM inlock is beGyári telekomos 5.1 elindits és ezt kapom
Pedig nagyon pörög a 6.0.1-es rendszerrel, sőt megkapja a NOUGAT rendszert is majd
Töltsd le You are not allowed to view links. Register or Login a ROM-ot és próbáld Odinból.
Szia bekapcsoltam mindent ahogyan irtadSemmilyen romot nem enged feltenniVan valami otletetek miert?Elore is koszonomUcv PUMA
Mert a Samu lezárta a bootloadert és azért nem lehet visszatérni, évek óta bevett szokása
Elméletileg vissza lehet rakni az 5.1.1-et a 6.0.1-ről (Galaxy J5-nél is visszalehet térni)