2024, 11 28, 01:30:18

Szerző Téma: Galaxy Note 7 általános kibeszélő  (Megtekintve 71507 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Galaxy Note 7 általános kibeszélő
« Reply #225 Dátum: 2016, 10 22, 07:12:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jó reggelt!
Úgy néz ki, hogy nekem is vissza kell térnem a Note 4- hez, viszont ez a 7- es kiadás iszonyatosan bejött, minden funkciójával együtt. Van megoldás arra, hogy romban ezt visszategyem a note 4-re? Ezzel kapcsolatban van- e javaslatotok, tanácsotok?
Előre is köszönöm!

Nézd meg az xda-n, hátha.
A Note 3-hoz megcsinálták a 7-es ROM-ot, nemrég linkelték is valamelyik topicban. Azután, hogy mennyire minden funkció és mennyire bugmentes, az egy kérdés. A Note 3-asnál az Always on funkcióval voltak gondok eleinte, de szoktak javítani.
Talán megcsinálták Note 4-re is.

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #226 Dátum: 2016, 10 22, 21:59:16 »
Szomorú vagyok. Engem is utolért a végzet pontosabban a feminin hangu telekomos filu. 15 napon belül vissza fizetik a teljes vételárat. A csere lehetőség itt is fennáll, de én nem élek vele. Megvárom a 8-ast. Addig marad az assonytól visszamaradt lestrapált 3-as (az asszony extrém felhasználónak minősül). Extra ajándékról nem esett szó, talán majd az ügyfélszolgálatnál. A kiegészítőként vásárolt nagylátószögü és teleobjektívet a Samsung téríti vissza. Ja az Oculus-t meg feldughatom magamnak. Ennyi volt. :-(

Tapatalk-kal küldve az én SM-P900-el

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #227 Dátum: 2016, 10 24, 08:50:03 »
Szomorú vagyok. Engem is utolért a végzet pontosabban a feminin hangu telekomos filu. 15 napon belül vissza fizetik a teljes vételárat. A csere lehetőség itt is fennáll, de én nem élek vele. Megvárom a 8-ast. Addig marad az assonytól visszamaradt lestrapált 3-as (az asszony extrém felhasználónak minősül). Extra ajándékról nem esett szó, talán majd az ügyfélszolgálatnál. A kiegészítőként vásárolt nagylátószögü és teleobjektívet a Samsung téríti vissza. Ja az Oculus-t meg feldughatom magamnak. Ennyi volt. :-(

Tapatalk-kal küldve az én SM-P900-el

Ezek szerint megtörtént a dolog és megváltál a vastól.  :(
Én még húzom... Beszéltem a szervizzel és az üzlettel is. Egyik helyen sem tudták dátumszerűen megmondani, hogy meddig lehet , ill. kell visszasszolgáltatni a készüléket. A határidő: még idén, dec. végéig. Mondtam mindkettőnek, hogy ameddig lehet még húznám a dolgot és nem is fogom kikapcsolni a telefont.
Én is a teljes összeget kérem vissza. Csak utalással történhet, készpénzt nem adnak vissza, persze ez nem gond. Az üzletben nincs lehetőség semmilyen előjegyzésre, ajándék is csak akkor van, ha becserélem Edge-re, v. másra. (Nem cserélem, ajándék meg nem kell.)
A VR-t a fiam használja (időnként) a S6-hoz, nekem úgyis "kezdetleges" még ez a cucc. Ha majd lesz 4k..., de akkor meg a 4k-s felbontású filmekkel lesz a bibi, mert ugye a tárolás, konvertálás, miegymás még nem nagyon müxik. Meglátjuk.

Nem elérhető snoopy107

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo-Primo
  • PDA: LG G3 D855/Note4 SM-N910F
  • PDA ROM: V30b/ stock 6.0.1
« Reply #228 Dátum: 2016, 10 25, 09:05:12 »

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #229 Dátum: 2016, 10 25, 21:59:02 »
Sziasztok,
van közöttetek olyan, aki telenoros, és kicserélte már a n7 készülékét?

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s4
  • PDA ROM: i9505
« Reply #230 Dátum: 2016, 10 25, 22:18:52 »
Sziasztok,
van közöttetek olyan, aki telenoros, és kicserélte már a n7 készülékét?

Szia! Kabaré ami megy, arra varok, hogy vki felvegye a kapcsolatot velem a telenortol es elmondja, hogy mi lesz. A samsung ügyfelesek olyanok mint a hülyék, azt magyarázzák, hogy vigyem a Telenorhoz, amazok meg azt hogy veletlenül se mert nem veszik vissza. Az extra cuccokról annyit, hogy lediktáltatták velem a samusok, hogy mik az igényeim és visszahívnak, miután nem hívtak, ma reklamáltam, erre azt mondták le kéne írni...hogy ezt miért nem mondták egy hete?"hát, enézést kérünk a kellemetlenségért blabla" sablonszöveg. A telenornál meg fingjuk sem volt hogy mi van az extrával, illetve ma az volt , hogy nem ismerik a kedvezmény mértékét. Eközben ma jött megint egy értesítés, hogy 31ével jön a frissítés, megint csak 60 százalékig lehet csak tolni ma az aksit. Szóval miközben minden szép és jó, gyakorlatilag a készülékcsere egyáltalán nem zajlik és arról sem rudnak felvilágosítást adni, hogy mikor es hogyan fog...

Nem elérhető vertex

« Reply #231 Dátum: 2016, 10 26, 13:02:17 »

Jó lenne/lesz, ha így lesz. A látványterv viszont eléggé lehangoló, annak ellenére, hogy biztos semmi köze nincs (lesz) a valósághoz.

Nem elérhető vertex

« Reply #232 Dátum: 2016, 10 26, 13:08:38 »
Nov.1-től akksi korlátozás (60%), mert az ügyfelek érdeke számukra a legfontosabb! Kapják be! Ha én vállalom a kockázatot (repülőn nem használom, villamosról leugrok, v. ráfekszem...stb., nyilván mások testi épségére figyel az ember...), akkor minek ez?! Úgysem fogom frissíteni. A bosszantó, hogy napi 2-3 alkalommal akarja majd rám erőszakolni, kifárasztásos alapon. Amennyiben az év vége a határidő, minek addig vegzálni az embereket? (Európában egy eset sem fordult elő.)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Galaxy Note 7 általános kibeszélő
« Reply #233 Dátum: 2016, 10 26, 13:31:12 »
Nov.1-től akksi korlátozás (60%), mert az ügyfelek érdeke számukra a legfontosabb! Kapják be! Ha én vállalom a kockázatot (repülőn nem használom, villamosról leugrok, v. ráfekszem...stb., nyilván mások testi épségére figyel az ember...), akkor minek ez?! Úgysem fogom frissíteni. A bosszantó, hogy napi 2-3 alkalommal akarja majd rám erőszakolni, kifárasztásos alapon. Amennyiben az év vége a határidő, minek addig vegzálni az embereket? (Európában egy eset sem fordult elő.)

Az igazat megvallva nem értem a hozzáállásod. IGEN NAGYON GÁZ AMI A NOTE 7-EL TÖRTÉNET, TÖRTÉNIK.
De, ha már felajánlották a cserét, a későbbi felfelé váltás könnyítést. A pénz visszafizetést. Miért kell "kockázatot vállalnod". Add vissza, vegyél egy másik telót. Vagy cserélj, később meg kapsz jutányosan egy nyolcast. Majd szépen letiltják a hálózatról a még "bevállalt" notikat. Kifutsz az időből. Lesz egy szép papírnehezéked.
Miért???

Tapatalk-kal küldve az én SM-G935F-el

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető vertex

« Reply #234 Dátum: 2016, 10 26, 17:10:36 »
Az igazat megvallva nem értem a hozzáállásod. IGEN NAGYON GÁZ AMI A NOTE 7-EL TÖRTÉNET, TÖRTÉNIK.
De, ha már felajánlották a cserét, a későbbi felfelé váltás könnyítést. A pénz visszafizetést. Miért kell "kockázatot vállalnod". Add vissza, vegyél egy másik telót. Vagy cserélj, később meg kapsz jutányosan egy nyolcast. Majd szépen letiltják a hálózatról a még "bevállalt" notikat. Kifutsz az időből. Lesz egy szép papírnehezéked.
Miért???

Nem kell értened a hozzáállásom. Addig akarom használni (egyébként van más készülékem is), amíg használhatom, ti. nem létszükséglet a számomra, inkább szórakozás. Mivel a szerviz és a bolt... arról nyilatkozott személyes megkeresésemre, hogy év végéig tart a visszarendelés, miért is ne használhatnám ki addig, he egyszer ez lehetséges. Amennyiben így van, miért kell korlátozni a felhasználást? Vagy; adjanak egy drasztkus határidőt, amin túl pl. nem lehetne visszaváltani, akkor nyilván nem lenne tovább...! Az, hogy papírnehezék lenne, igazán érdekes gondolat. (Egy végleges letiltásról egyébként nyilván előre értesítenének, mint eddig is bármi másról. Szvsz egyébként letiltásra nem fog sor kerülni..., bár ki tudja a Samsungnál manapság.) Meglátjuk. Ha nagyon forró lesz a talaj, nyilván majd ugrok..., addig is kíváncsi vagyok a folymatra.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Galaxy Note 7 általános kibeszélő
« Reply #235 Dátum: 2016, 10 26, 17:50:15 »
Nem kell értened a hozzáállásom. Addig akarom használni (egyébként van más készülékem is), amíg használhatom, ti. nem létszükséglet a számomra, inkább szórakozás. Mivel a szerviz és a bolt... arról nyilatkozott személyes megkeresésemre, hogy év végéig tart a visszarendelés, miért is ne használhatnám ki addig, he egyszer ez lehetséges. Amennyiben így van, miért kell korlátozni a felhasználást? Vagy; adjanak egy drasztkus határidőt, amin túl pl. nem lehetne visszaváltani, akkor nyilván nem lenne tovább...! Az, hogy papírnehezék lenne, igazán érdekes gondolat. (Egy végleges letiltásról egyébként nyilván előre értesítenének, mint eddig is bármi másról. Szvsz egyébként letiltásra nem fog sor kerülni..., bár ki tudja a Samsungnál manapság.) Meglátjuk. Ha nagyon forró lesz a talaj, nyilván majd ugrok..., addig is kíváncsi vagyok a folymatra.

Ez is egy lehetőség. :-)
Én tuti nem tökölnék.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető psmith

• PDA: Galaxy Note 9 SM-N960F
  • PDA ROM: N960FXXU1ARGC
« Reply #236 Dátum: 2016, 10 27, 10:27:40 »
Én tuti nem tökölnék.

Én is úgy vagyok vele, hogy ajándék minden nap amikor a Note 7-et használom és addig húzom hogy visszaköltözzek a Note 4-re, míg lehet.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető metle

• Navigáció / Navigation: Motonav/Ndrive
  • PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: I9000XVJPF
« Reply #237 Dátum: 2016, 10 28, 06:05:08 »
Sziasztok

Én kicseréltem a készülékemet. Azután a kicseréltet is kicseréltem egy S7-re. Nagy bánatomra. A T-s boltban semmilyen kedvezményről nem tudtak, a szemüveget leszámítva. A mellette lévő Samu boltban adtak 30.000 kedvezményt az S7-es árából és még egy 30.000-es bármire beváltható kupont.
Viszont ha valaki megtartja a telefonját van egy bontatlan márkás üvegfóliám, és egy nagyon szép sötét bordó színű hátsó védő tokom Ceseology a már nem létező telefonomhoz ha kellene bárkinek. Olcsón.

Nem elérhető vertex

« Reply #238 Dátum: 2016, 10 28, 14:16:17 »
Én tuti nem tökölnék.

:D

Nem elérhető vertex

« Reply #239 Dátum: 2016, 10 28, 14:45:31 »
Én is úgy vagyok vele, hogy ajándék minden nap amikor a Note 7-et használom és addig húzom hogy visszaköltözzek a Note 4-re, míg lehet.

Igazából párhuzamos használat során látszik nagyon a különbség. A N4-el (csak)nagyjából ugyan de meg voltam elégedve mind hardvres, mind szoftveres szempontból. Ergonómialilag és formatervezés szempontjából viszont sajnos nívón aluli.

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #240 Dátum: 2016, 10 30, 11:36:54 »
Egyetértek azokkal akik az utolsó percig ragaszkodnak a 7-eshez. Én 3-asra váltottam mert olyanom van. Rootolva van és ha rávesz a lélek ráteszem a TWRP+Note 7 ROM-ot. Régen ROMoltam már. Meg hát tele van a hócípőm az utobbi idők oda-vissza való mentéseivel. Én gyorsan leadtam. Trés vagyok 20 éve. Kamat mentes részletre vettem. Visszavittem és a 3 hónapot visszafizették. 4 ezerrel csökkent a havi díjam a következő telefon vásárlásig. 50 ezer ft. kedvezménnyel vehettem volna másik készüléket, de ezt most minden új ügyfél megkapja. Úgy hogy ez csak marketing fogás. Viszont Dec 31-ig kaptam 50 ezer ft-os kupont amit levásárolhatok a web shopban. Ez a kárpótlás. Valószínű vezeték nélküli töltőkre és egyebekre költöm majd. Ez jó dolog. Minden megy tovább és ha lesz olyan készülék amit vennék (esetemben ez a Note 8 ) akkor az aktuális kedvezményekkel megvehetem. De semmilyen előnyről nem tudok amiatt, hogy Note 7-es tulaj voltam.

Nem elérhető vertex

« Reply #241 Dátum: 2016, 10 31, 09:21:21 »
Egyetértek azokkal akik az utolsó percig ragaszkodnak a 7-eshez. Én 3-asra váltottam mert olyanom van. Rootolva van és ha rávesz a lélek ráteszem a TWRP+Note 7 ROM-ot. Régen ROMoltam már. Meg hát tele van a hócípőm az utobbi idők oda-vissza való mentéseivel. Én gyorsan leadtam. Trés vagyok 20 éve. Kamat mentes részletre vettem. Visszavittem és a 3 hónapot visszafizették. 4 ezerrel csökkent a havi díjam a következő telefon vásárlásig. 50 ezer ft. kedvezménnyel vehettem volna másik készüléket, de ezt most minden új ügyfél megkapja. Úgy hogy ez csak marketing fogás. Viszont Dec 31-ig kaptam 50 ezer ft-os kupont amit levásárolhatok a web shopban. Ez a kárpótlás. Valószínű vezeték nélküli töltőkre és egyebekre költöm majd. Ez jó dolog. Minden megy tovább és ha lesz olyan készülék amit vennék (esetemben ez a Note 8 ) akkor az aktuális kedvezményekkel megvehetem. De semmilyen előnyről nem tudok amiatt, hogy Note 7-es tulaj voltam.

Igen, így van. Nincs semmi előny, kedvezmény. A N7 visszahívás témában korrekt a cég, úgy csinálják, ahogy kell, ezzel nincs is gondom. Ami bosszant, az a korlátozások kérdésköre..., ezzel a részével nem értek egyet. Aggasztó számomra, hogy ezt egy gyártó (adott esetben a szolgáltatóval összhangban) megteheti, de ezen a vonalon nem megyek tovább, messzire vezetne.
A lényeg, hogy egyszerűen fogalmazzak; a N7-hez képest az előzőek igen csak fapadosak, így nehéz megválni tőle. Ezzel együtt a beszolgáltatás nyilván nem húzható a végtelenségig. Fáj a szívem a bezúzandó készülékekért, bár ez csak érzelmi kérdés.
Várom a N8-at, én sem váltok más típusra.  ;)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #242 Dátum: 2016, 10 31, 09:46:51 »
Igen, így van. Nincs semmi előny, kedvezmény. A N7 visszahívás témában korrekt a cég, úgy csinálják, ahogy kell, ezzel nincs is gondom. Ami bosszant, az a korlátozások kérdésköre..., ezzel a részével nem értek egyet. Aggasztó számomra, hogy ezt egy gyártó (adott esetben a szolgáltatóval összhangban) megteheti, de ezen a vonalon nem megyek tovább, messzire vezetne.
A lényeg, hogy egyszerűen fogalmazzak; a N7-hez képest az előzőek igen csak fapadosak, így nehéz megválni tőle. Ezzel együtt a beszolgáltatás nyilván nem húzható a végtelenségig. Fáj a szívem a bezúzandó készülékekért, bár ez csak érzelmi kérdés.
Várom a N8-at, én sem váltok más típusra.  ;)

Úgy érzem az N8 nagyon fog fogyni.  Szinte mindenki kíváncsi lesz rá.  Én is.
Gondolom nagyot akar majd domborítani a samu. Kíváncsian várom...

Nem elérhető vertex

« Reply #243 Dátum: 2016, 10 31, 11:08:52 »
Úgy érzem az N8 nagyon fog fogyni.  Szinte mindenki kíváncsi lesz rá.  Én is.
Gondolom nagyot akar majd domborítani a samu. Kíváncsian várom...

A Samsungnak is lesz hová fejlődnie!
Ezzel elég magasra lett helyezve a léc...!

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #244 Dátum: 2016, 11 01, 17:57:44 »
Sziasztok,

2 napja magát frissítette a teló, úgyhogy most csak 60%- ig tudom tölteni. Próbáltam factory reset- et, wipe- ot, de nem tudtam visszaállítani, hogy ne legyen rajta ez a frissítés, hátha utána le tudom állítani az automatikus frissítés keresést. De nem. Ez már így marad?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #245 Dátum: 2016, 11 01, 18:00:04 »
Sziasztok,

2 napja magát frissítette a teló, úgyhogy most csak 60%- ig tudom tölteni. Próbáltam factory reset- et, wipe- ot, de nem tudtam visszaállítani, hogy ne legyen rajta ez a frissítés, hátha utána le tudom állítani az automatikus frissítés keresést. De nem. Ez már így marad?

Igen.
Talán ha Odinnal felteszel egy régebbi romot, és rögtön tiltod a frissítést.

Nem elérhető vertex

« Reply #246 Dátum: 2016, 11 02, 08:43:36 »
Sziasztok,

Sajna így marad. Csak manuális frissítésre állítva lehet kikerülni az automatikus frissítést (letöltést...), de akkor meg naponta jelzi újra-meg újra... Azt sem könnyű elvisleni. Ez van.

Nem elérhető Neo74

• PFC Fan
  • PDA: Note 7; Note 8; Note 10 Plus
  • PDA ROM: 6.0.1 ; 7.1.1
« Reply #247 Dátum: 2016, 11 03, 09:28:58 »
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szoftver visszaállításban.
Ez a 60%-os töltöttség nekem nagyon kevés.
Én bízok a Note 7-ben, ha megfigyeltétek, a totális visszahívás óta egyetlen egy baleset sem történt a modellel. Nekem sohasem melegedett a készülék és teljes mértékben bízom benne.
Inkább nap mint nap szóljon a szoftverfrissítés miatt, minthogy akkumulátor időt veszítsek.
Éppen ezért keresek valakit, aki járatos a szoftver frissítés terén, és segítségemre lenne.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #248 Dátum: 2016, 11 04, 22:07:50 »
Kicsit off.
Azért érdekes.

Nem elérhető vertex

« Reply #249 Dátum: 2016, 11 05, 12:24:40 »
Kicsit off.
Azért érdekes.

Az Index ezt ezzel a címmal nyomta: "Emberre támad a Samsung mosógépe is".  :hmm:
(Itt nincs semmilyen off, mert csak az van.  :D )