Szomorú vagyok. Engem is utolért a végzet pontosabban a feminin hangu telekomos filu. 15 napon belül vissza fizetik a teljes vételárat. A csere lehetőség itt is fennáll, de én nem élek vele. Megvárom a 8-ast. Addig marad az assonytól visszamaradt lestrapált 3-as (az asszony extrém felhasználónak minősül). Extra ajándékról nem esett szó, talán majd az ügyfélszolgálatnál. A kiegészítőként vásárolt nagylátószögü és teleobjektívet a Samsung téríti vissza. Ja az Oculus-t meg feldughatom magamnak. Ennyi volt. :-(
Tapatalk-kal küldve az én SM-P900-el
Ezek szerint megtörtént a dolog és megváltál a vastól.
Én még húzom... Beszéltem a szervizzel és az üzlettel is. Egyik helyen sem tudták dátumszerűen megmondani, hogy meddig lehet , ill. kell visszasszolgáltatni a készüléket. A határidő: még idén, dec. végéig. Mondtam mindkettőnek, hogy ameddig lehet még húznám a dolgot és nem is fogom kikapcsolni a telefont.
Én is a teljes összeget kérem vissza. Csak utalással történhet, készpénzt nem adnak vissza, persze ez nem gond. Az üzletben nincs lehetőség semmilyen előjegyzésre, ajándék is csak akkor van, ha becserélem Edge-re, v. másra. (Nem cserélem, ajándék meg nem kell.)
A VR-t a fiam használja (időnként) a S6-hoz, nekem úgyis "kezdetleges" még ez a cucc. Ha majd lesz 4k..., de akkor meg a 4k-s felbontású filmekkel lesz a bibi, mert ugye a tárolás, konvertálás, miegymás még nem nagyon müxik. Meglátjuk.