2024, 11 28, 06:30:21

Szerző Téma: Galaxy Note 7 általános kibeszélő  (Megtekintve 71517 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Re: Galaxy Note 7 általános kibeszélő
« Reply #100 Dátum: 2016, 09 25, 18:03:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
>:(
A 60 % -os amortizációt nekem napközben szedte le, ráadásul mobilneten ( Ezúton is köszönöm a Samsungnak) :taps: :taps: Wifi közelében sem voltam egész nap.
Azóta a kijelző és az érintőbillentyüzet világitás random be és kikapcsol az asztalon levő telefonon, hozzáérés nélkül. Eddig ezt sem csinálta. Viszont merül mint az állat, 10 perc kijelzőhasználattal 9 % -ot esett az akkumulátor. Szerintem feladom vele a küzdelmet, a kártyák mennek vissza a 3-ba, a 7 a dobozába, valahogy csak kibirom szerdáig.  >:(

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető psmith

• PDA: Galaxy Note 9 SM-N960F
  • PDA ROM: N960FXXU1ARGC
Re: Re: Galaxy Note 7 általános kibeszélő
« Reply #101 Dátum: 2016, 09 25, 23:55:05 »
Most hívott a Samsungos vágott szemü kis csaj. Egyeztettük az adatokat. Szerdán megyek az Alléba cserére. Kiváncsi vagyok, hogy független vagy függő telefont adnak. Amúgy reggel a beleegyezésem nélkül frissült a telefon a 60 %-os cuccra. Gondolkozom, hogy teszteljem-e a teló vizállóságát. A mentéseket azért megcsinálom egy note 3-ra.

Tapatalk-kal küldve az én SM-P900-el

Remek, aug. 16-án rendeltem a Samsung Experience Store-ból, 17-én kiállítottak egy előleg számlát amit még aznap kifizettem (290 ezer) és egy szó infót nem kaptam azóta tőlük.
A mobil már lassan három hete a dobozban figyel, mert egyébként is rossz volt. Naponta majdnem annyiszor indult újra, ahányszor hozzányúltam. Amikor elindítottam a gyári beállításokra visszaállítást, akkor megint lemerevedett és majd felgyulladt, akkor tettem a hideg víz alá.
Még szeptember elején felhívtam a Samsung Magyarországot és a Store-t is. Kb. azt mondták maradjak a seggemen, majd ők lépnek kapcsolatba velem. Van egy mobilom, amit több mint egy hónapja kifizettem, de nem tudok használni. A feleségem holnap bemegy valamelyik apple store-ba és hazajön egy iPhone 7-el, és röhög rajtam. Jogosan.
Nem az a bajom, hogy rossz az akku, előfordul az ilyen, az se hogy nem tudnak csere mobilt adni, erre más sem lenne képes,
de amikor kiderült a gubanc, felhívhattak volna, és felajánlja, hogy küld érte egy futárt, és amikor lesz készleten küldik az új készüléket.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Galaxy Note 7 általános kibeszélő
« Reply #102 Dátum: 2016, 09 26, 12:06:00 »
Persze, a Gear VR-t nem kell visszaadni. Jól is nézne ki, ha még ezzel is szívatnának.  ;)
Egyébként azoknak se kell visszaadni, akik a pénzüket kérték vissza vagy S7-re váltottak, ahogy emlékszem. Ez benne volt a tájékoztatóban, de szerintem természetes is. Az az előrendeléshez tartozott, amit megszívtatok a visszahívás miatt.
Viszont mégis hamarabb fogtok telefonhoz jutni, mint aki most venne. Nyilván kapni se lehet, hacsak nem bizonytalan online rendeléssel Kínából, meg ki tudja honnan.
Azután volt egy hír, hogy az Amazon a tőlük vásárolt Note 7-ek árát kapásból visszatérítette úgy, hogy a készüléket se kellett visszajuttatni. Szóval lehet így is, bár az ott kicsit más világ, de ebben benne lehetett, hogy ha tovább használják a kigyulladásra bizonytalan telefonokat, akár komoly kártérítésre is perelhettek volna, ha tényleg bekövetkezik a baj.

A N7-ek értékesítését állítólag Okt. 01-ig leállította a Samsung.
Nekem megvan az új, kicserélték, zöld akkujelzővel...stb. :-) (Csak összejött.)

Nem elérhető vertex

Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 7 általános kibeszélő
« Reply #103 Dátum: 2016, 09 26, 12:08:15 »
Vérbeli Samsung fan vagyok. A hűtőm és a mikróm is Samu. Ez utóbbi okos is. Ami azt jelenti, hogy elkészíti a fogást. Kerestem a galaxy note 7 menüt, de hiába. Talán a csirke és a sertés szelet közötti állással, a 300 grammos programmal eredményes lesz a kisütés. Vízkő ellen talán az ecet (a szaga miatt ezt elvetettem) lenne hatásos, de vannak sokat igérő vízkő oldók is a piacon. Nem gondolom, hogy a Samu ebben a sporolós időszakában, innovációban a vízkő eredményes felderítésére koncentrálna.8)8) Amúgy nem jelenkeztek még a samsungos lányok a készülék cserére vagy kárpótlásul egyéb szolgáltatás megtételére. Sajnos.

Vasárnap helyett (amit péntek késő du. ígértek a cserére sok huzavona után) szombaton jött a telefon, hogy azonnal mehetek az új vasért! :-) ...és úgy lett...

Nem elérhető vertex

« Reply #104 Dátum: 2016, 09 26, 12:09:37 »
Sziasztok!
Ma délután telefonált 1 hölgy a Samsungtól egyeztetés gyanánt. Szerdán vihetem a Pólusba cserélni a készüléket :taps: :taps: A telefon "T"-s előrendelés, aug 29-én rendeltem,és szept 9-én vettem át.
Eddig semmi problémám nem volt vele. A frissítést természetesen nem engedtem rá. :D

Üdv. István

A frissítést majd az újra rá kell engedni, mert csak így lesz "teljes értékű, azaz védett"! (Zöld akku ikon mindenhol.)

Nem elérhető vertex

« Reply #105 Dátum: 2016, 09 26, 12:12:29 »
Most hívott a Samsungos vágott szemü kis csaj. Egyeztettük az adatokat. Szerdán megyek az Alléba cserére. Kiváncsi vagyok, hogy független vagy függő telefont adnak. Amúgy reggel a beleegyezésem nélkül frissült a telefon a 60 %-os cuccra. Gondolkozom, hogy teszteljem-e a teló vizállóságát. A mentéseket azért megcsinálom egy note 3-ra.

Én a másfél méteres verziót kipróbáltam és csináltam vízalatti felvételeket. (Kép, video) A YT-on van egy film, amiben a Samu ~10m körüli mélységben kapitulált, a Szifon meg vmivel mélyebben..., érdemes megnézni. Bocs, most nem keresek rá a linkre.)

Nem elérhető vertex

« Reply #106 Dátum: 2016, 09 26, 12:14:53 »
>:(
A 60 % -os amortizációt nekem napközben szedte le, ráadásul mobilneten ( Ezúton is köszönöm a Samsungnak) :taps: :taps: Wifi közelében sem voltam egész nap.
Azóta a kijelző és az érintőbillentyüzet világitás random be és kikapcsol az asztalon levő telefonon, hozzáérés nélkül. Eddig ezt sem csinálta. Viszont merül mint az állat, 10 perc kijelzőhasználattal 9 % -ot esett az akkumulátor. Szerintem feladom vele a küzdelmet, a kártyák mennek vissza a 3-ba, a 7 a dobozába, valahogy csak kibirom szerdáig.  >:(

Annak ellenére rárakta, hogy az automatikus frissítésletöltés nem volt bepipálva?  :hmm: (Azért ez érdekelne.)

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #107 Dátum: 2016, 09 26, 19:02:54 »
Köszönöm, köszönjük...! Más, lesz teszt N7-re? (Vagy elkerülte a figyelmem?)  :)
Sajnos mostanság elég későn jutnak el hozzánk a Samsugnos telefonok, pedig a Note 7-re én is kíváncsi lennék. Úgy néz ki ez lesz a következő telefonom. :)

Nem elérhető vertex

« Reply #108 Dátum: 2016, 09 27, 08:32:06 »
Sajnos mostanság elég későn jutnak el hozzánk a Samsugnos telefonok, pedig a Note 7-re én is kíváncsi lennék. Úgy néz ki ez lesz a következő telefonom. :)

Én a magam részéről eddig meg vagyok vele elégedve. (Nem azért írom, mert ugye erre ruháztam be.) A HDMI kimenet, az infra azért hiányzik, meg az fm rádió is, bár az már egy ideje nincs. Érdekes, h. az egy Nóé korabeli Nokiába is belefért már. A konnektort szoknom kell. Na minegy, majd a teszt...  :)

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #109 Dátum: 2016, 09 28, 15:56:47 »
Megjött, hazahoztam, töltöm. 95 %-nál tartok és durván melegszik. Frissítések megvoltak, zöld akku mindenhol. Az előző nem melegedett ennyire. A Telekom tett rá valami szutykot (Start) azt próbálom eltüntetni. Kezdődnek a visszaállítási procedurák. 3 napig ha valami nem tetszik vissza lehet vinni.

Nem elérhető vertex

« Reply #110 Dátum: 2016, 09 28, 16:21:01 »
Megjött, hazahoztam, töltöm. 95 %-nál tartok és durván melegszik. Frissítések megvoltak, zöld akku mindenhol. Az előző nem melegedett ennyire. A Telekom tett rá valami szutykot (Start) azt próbálom eltüntetni. Kezdődnek a visszaállítási procedurák. 3 napig ha valami nem tetszik vissza lehet vinni.

Nekem nem melegszik, igaz vezeték nélkül töltöm. Egy mechanikai hibával már szembesültem. A toll benyomható gombja 2-3 kattintás után megakad, kissé szorul. Egyszer már gondot jelentett kivenni a készülékből.
A viszaállítási mizériáknál az a gond, hogy míg egy romolás után teljes értékűen mindent vissza tudsz rakni, itt csak a főbb appok és beállítások regenerálhatók, a tweak-ek nem. (Pl. Smart Switch) Lehet az apróbb dolgokkal napokig babrálni.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #111 Dátum: 2016, 09 28, 16:45:41 »
Nekem nem melegszik, igaz vezeték nélkül töltöm. Egy mechanikai hibával már szembesültem. A toll benyomható gombja 2-3 kattintás után megakad, kissé szorul. Egyszer már gondot jelentett kivenni a készülékből.
A viszaállítási mizériáknál az a gond, hogy míg egy romolás után teljes értékűen mindent vissza tudsz rakni, itt csak a főbb appok és beállítások regenerálhatók, a tweak-ek nem. (Pl. Smart Switch) Lehet az apróbb dolgokkal napokig babrálni.

Volt korábban a toll kivételről is bug hír, video. Ha nagyon be van nyomva, nem lehet kivenni. A videón a csóka ütögette vagy asztalra ejtette, akkor jött csak majd ki.
Szerencsére úgy tűnik, hogy csak maga a toll a hibás, elég azt cseréltetni garanciában.

Nem elérhető vertex

« Reply #112 Dátum: 2016, 09 28, 16:59:23 »
Volt korábban a toll kivételről is bug hír, video. Ha nagyon be van nyomva, nem lehet kivenni. A videón a csóka ütögette vagy asztalra ejtette, akkor jött csak majd ki.
Szerencsére úgy tűnik, hogy csak maga a toll a hibás, elég azt cseréltetni garanciában.

...nagyon remélem, mert egyrész nincs kedvem megint készüléket váltani, másrészt a toll sem olcsó még önmagában sem...
(Meglátjuk.)  :hmm:

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #113 Dátum: 2016, 09 28, 18:43:26 »
Nincs olyan érzésetek, hogy elkapkodták a hetes kiadását?

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Gy_István

• hideggyógyász & bérnig*er
  • PDA: N7000 / Note 3 SM-N9005 / S7 Edge SM G935F + GEAR 1
  • PDA ROM: CM11 / 4.3 XXUDMJ6 /G935FXXU1BPJ6
« Reply #114 Dátum: 2016, 09 28, 22:14:21 »
Annak ellenére rárakta, hogy az automatikus frissítésletöltés nem volt bepipálva?  :hmm: (Azért ez érdekelne.)

Szia.
Igen, mobilneten. De ez most már történelem, megvan az új vas, este 7 kor vettem át. Most értem vele haza .Jelenleg tapasztalatom nincs róla, eddig van rajta 1 wifi kapcsolat, 1 névjegyzék, + 1 Google account. Az akkumulátor 39 % -on, szoftverfrissitést jelez. Jelenleg nem tudok vele foglalkozni, felrakom tölteni, a  többit majd holnap.

Üdv.  István

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #115 Dátum: 2016, 09 28, 23:44:18 »
sziasztok
uj hirek irorszagbol
ma rendeltem meg ujra mar az uj modelt.
holnap vagy holnaputan hozzak...
vegre

es egy kis moka ...
repulon utazol szigoruan kikapcsoltatjak a note 7 es eket  hangosbemondon nyomjak
 :D
lehet nem is olyan vicces vagy megis....
 :D :D :D

Nem elérhető Time

« Reply #116 Dátum: 2016, 09 29, 07:29:49 »
...nagyon remélem, mert egyrész nincs kedvem megint készüléket váltani, másrészt a toll sem olcsó még önmagában sem...
(Meglátjuk.)  :hmm:

Azt hiszem, én még tudok annyit várni a Note 7 vétellel, amíg meg nem jelenik az S8. Abban extrém jó procit ígérnek, bár a 4K nekem abszolút nem hiányzik.
Az is valami gömbölyett kivitel lesz sajnos, de ha felmennének abban is 5,7"-ig, talán elgondolkodnék, hogy érdemes-e azt választani az S Pen funkciók nélkül.
Vagy "elkínlódok" még egy évet Note 3-mal a Note 8-ig.

Nem elérhető Petaj

« Reply #117 Dátum: 2016, 09 29, 07:57:33 »

Azt hiszem, én még tudok annyit várni a Note 7 vétellel, amíg meg nem jelenik az S8. Abban extrém jó procit ígérnek, bár a 4K nekem abszolút nem hiányzik.
Az is valami gömbölyett kivitel lesz sajnos, de ha felmennének abban is 5,7"-ig, talán elgondolkodnék, hogy érdemes-e azt választani az S Pen funkciók nélkül.
Már a Note 5-nél beszéltek 4k-ról szuper vasról hiper DAC-ról, 4000 mA aksiról. Aztán tessék itt az S8. Várjuk ki a végét!

Tapatalk-kal küldve az én SM-N930F-el

Nem elérhető Petaj

« Reply #118 Dátum: 2016, 09 29, 08:31:01 »
A megvásárolt call recorder tökéletesen működik. Az első készüléknél nem működött.

Nem elérhető vertex

« Reply #119 Dátum: 2016, 09 29, 11:15:46 »
Szia.
Igen, mobilneten. De ez most már történelem, megvan az új vas, este 7 kor vettem át. Most értem vele haza .Jelenleg tapasztalatom nincs róla, eddig van rajta 1 wifi kapcsolat, 1 névjegyzék, + 1 Google account. Az akkumulátor 39 % -on, szoftverfrissitést jelez. Jelenleg nem tudok vele foglalkozni, felrakom tölteni, a  többit majd holnap.

Üdv.  István

A lényeg, h. végre megvan!  :taps:

Nem elérhető vertex

« Reply #120 Dátum: 2016, 09 29, 11:17:48 »
sziasztok
uj hirek irorszagbol
ma rendeltem meg ujra mar az uj modelt.
holnap vagy holnaputan hozzak...
vegre

es egy kis moka ...
repulon utazol szigoruan kikapcsoltatjak a note 7 es eket  hangosbemondon nyomjak
 :D
lehet nem is olyan vicces vagy megis....
 :D :D :D

Mostantól mutogatni kell a zöld akkut! (A régivel nem lehet... az meg, hogy be is mondják, hát elég cinkes de érthető.)

Nem elérhető vertex

« Reply #121 Dátum: 2016, 09 29, 12:00:14 »

Ha mindig a még jobbra várunk, sose lesz... ;)

Nem elérhető Time

« Reply #122 Dátum: 2016, 09 29, 16:47:54 »
Már a Note 5-nél beszéltek 4k-ról szuper vasról hiper DAC-ról, 4000 mA aksiról. Aztán tessék itt az S8. Várjuk ki a végét!

Most már muszáj nekik meglépni a 4K-t, mert tolni akarják a VR-t, ami ezalatt elég szemcsés.

Nem elérhető Time

« Reply #123 Dátum: 2016, 09 29, 17:08:57 »
Ha mindig a még jobbra várunk, sose lesz... ;)

Ez így önmagában igaz. DE. Annyira a Note 7 nem jött be, az a nekem túlzottan csillogó, lekerekített kijelző és ujjlenyomatgyűjtő felület.
Azután nem ártana,már, ha dual SIM-es lenne. Van ilyen ugyan, az FD típus, de ez Délkelet Ázsia régióra szól csak, hivatalosan itthon nem fogják forgalmazni, a gyári garancia se lenne érvényesíthető. Ahhoz meg drága, az FD típus kiesik. Nem értem, miért nem akarják Európában is forgalmazni.
Azután ha már ennyire nem olcsó, a gyári garancia csak fontos lenne. Márpedig az ugrik, ha rootolnám. Rootolni meg kellene, mert elég sok program jelenít meg anélkül hirdetéseket. De egyéb okból sem árt a root.
Szóval annyira nincs egyelőre must have érzésem, mint előzetesen gondoltam. Egy még hiperebb hardvernél talán.
Nem az, hogy a Note 7 ne lenne jó vagy akár elég, de találó az a vélemény, hogy egyenként szinte semmiben nem a legjobb jelenleg, legfeljebb ugyanaz, talán a kijelző az top, de összességében viszont most mégis aNote 7 a legjobb.

Nem elérhető vertex

« Reply #124 Dátum: 2016, 09 29, 19:04:09 »
Most már muszáj nekik meglépni a 4K-t, mert tolni akarják a VR-t, ami ezalatt elég szemcsés.

Igen! Úgy emlékszem a N7-hez be is lett harangozva, utána meg semmi. De sajna van ez így pár dologgal. Az akkukról nem is beszélve... A gond az, hogy 4K-ra még jóformán most semmi sincs optimalizálva. (Még az adathordozók sem, addig meg...)