0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem vicceltem, kiszivárgott egy dec. 10-i verzió is. Azt raktam fel.Ma meg egy 14-i verzió jött ki, az is fent van már...
Első éjszaka a Béta 9-cel 9 óra alatt 15%-ot esett a töltöttség, remélem, csak beragadt valami, mert ennek a harmada szokott lenni és így nagyon nem lesz jó...
Nálas lehet(ett) valami, nálam minden rendben. Pár % egy este.
Na elkezdődöttYou are not allowed to view links. Register or Login
Ma esete állítólag végleges 7.0 OTA..remélem a nagy újévezésben, valaki twrps zipet is kinyom BUÉK!
Kanadai és német VPN-nel már jön is az ~1 GB-os OTA frissítés, KIVÉVE akik frissítettek Beta10-re.Azok most nem kapnak semmit.
Azok felteszik maguk
Én még mindig beta_10-n vagyok, és maradok is.A végleges Nougat nem más mint a Beta butitott változata.Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről
Mármint miben butított? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Már nem az, mert a mostani 4.0.1-s frissítésben bent van minden mint beta_10-ben.Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről
Akkor miben volt butitott?
Nem volt semmiben, szerintem valamit félreérthetett a topictárs...
OnePlus fórumon is többen írták, hogy butitott a 4.0.Nem tudom mi lehet az igazság, nekem nincs fent, így nem tudom össze hasonlítani a kettő rendszert.
Tudom,hogy nem ide kell írni, csak figyelemfelkeltés:Duplán jött meg egy Tudia tokom, így az egyikem eladnám bontatlanul:erről van szó:You are not allowed to view links. Register or Loginárat üziben, megegyezés szerint :-)