Ezen a telefonon tapasztalatok alapján melyik a leggyorsabb böngésző? Én Chrome-ot használok, de barátnőm mindig röhög hogy a csúcs szuper telefonom milyen lassú böngészésnél. Sajnos i7 safari tényleg érezhetően gyorsabb.
Amúgy sietsz valahová?
Vagy ha nem a Tiéd a gyorsabb, akkor aznap nem kapsz vacsit?
Szerintem sokkal többet ér, hogy az asztali gépen futó Chrome-mal szinkronizál, hogy áthozza a keresési eredményeket, hogy benne van az összes könyvjelző.
Nekem egy nagy tudású program (ami talán épp ezért lehet picivel lassabb is) sokkal többet ér, mint egy gyorsabb, de nem olyan széleskörűen használható.
Az Apple amúgy is jeleskedik abban, hogy nem tud sokmindent egy programjuk, de VAN RÁ MÁSIK, ami meg épp azt tudja, amit a másik nem...
Szerintem nem biztos, hogy a Safari a gyorsabb, hanem talán inkább a felépített adatkapcsolat.
Előtte azt kellene összehasonlítsátok.
Na persze, az Apple nem köt olyat az orrodra (de persze van rá program az iTunes-en!
), hogy mekkora sebességgel kapcsolódtál a WiFi routerre, hiszen a célközönségnek, az átlag amerikai júzernek fogalma sincs, mik lennének azok az adatok, fölösleges tehát terhelni az agyát vele.
Amúgy meg úgy gondolom, hogy ha egy 300ezer Ft-os telefon tényleg gyorsabb, mint egy 125ezres, abban nem kell semmiféle kivetnivalót találni. El kell fogadni...