Öhöömm, öhhöm. Ezzel a kijelentéssel csak tessék vigyázni, a többiek sem a babérjaikon ülnek.
OP3 nem volt a kezemben, de kapásból két típust tudok, amik gyorsaságban és pontosságban szvsz bármikor, bárkivel felveszik a versenyt. A zsebemben lévő G5, és a Honor7. Az új Honor8 nem tudom milyen lett etéren, de a 7 nagyon profi. Kollegámnak az van, látom minden nap, a G5-t meg tapasztalom. Rettentő gyors, és nem hibázik.
Nézd, nekem volt a kezemben pár Huawei, és fél évig használtam LG V10-et. Neked meg nem volt OP3 a kezedben.
Innentől szerintem ezen ne vitázzunk...
Ilyen találati pontosságot még sosem tapasztaltam és gyorsaságot sem.
A másik dolog, hogy nem kell az asztalról felvenni, ha be akarsz lépni. Csak rányomsz a mutatóujjaddal és már szalad is. Az LG-vel mindig az volt a bajom (meg az összes hátoldalon ujjlenyomagolvasós modellel), hogy kézbe kellett venni a képenyőzár felnyitásához.
Ez számomra eleve csökkenti a használati értéket.
Ráadásul (de ez már egyéni szoc. probléma) vonós hangszeren játszom főfoglalkozásban, a mutatóujjam barázdái mindig kopnak, attól függően, mennyit játszom a hangszeren. A hüvelykujjal azonosítás számomra sokkal jobb, működőképesebb.
A hátlapon lévő olvasót pedig nehéz becserkészni hüvelykkel...