2024, 12 19, 09:59:53

Szerző Téma: OnePlus 3 - általános beszélgetés  (Megtekintve 140099 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető molnard89

• Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 3
  • PDA ROM: OxygenOS 4.0
Re: OnePlus 3 - általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2016, 10 20, 13:00:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A garantaltan ket verziobol az utolsoval mar le lesz rontva a felhasznaloi elmeny. Minden Samsung vasnal igy mukodik ez. Az S6-ra mar tavasz ota panaszkodnak, hogy laasabb mint volt. Szoval ezt is figyelembe kell venni. Kb van meg egy eve a vasnak hatra mig elkezdi a Samsung leepiteni. Ezzel szemben a 1+3 rootolhato garanciavesztes nelkul es van XDA tamogatottsag ra es ugyanilyen jo telefon lesz 3 ev mulva is koszonhetoen az XDA-s deveknek.

Az elozzo posztomban csak a jobb kijelzot hoztam fel az S7 Edge mellett, de valoban ott van a vizallosag is es a nagyobb akku kapacitas. Ha ez fontos es nem zavar a kokany szoftver akkor azt kell valasztani, ha nem fontos akkor a 1+3-mat. A 1+3 mellett meg kell jegyeznem, hogy a kisebb akku ellenere teljesen jo uzemideje van.

Igen, eddig valóban így működött a Samu, de én nem szeretek prejudikálni. Ahogy előzetesen a Google-al együttműködtek, hogy a lehető legjobban legyen optimalizálva a szoftver, úgy ezt követően is lehet, hogy így lesz. Pláne az idei hatalmas Note 7 égés után. Vagy nem, nem tudhatjuk.
A OP3 gyönyörű - láttam már egy ismerősömnél élőben - és a mókolásokra teljesen nyitott. Jelenleg még az OxygenOS is nagyon jónak tűnik nekem, legalább is a youtube-os videók alapján.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #376 Dátum: 2016, 10 20, 14:15:47 »
Igen, eddig valóban így működött a Samu, de én nem szeretek prejudikálni. Ahogy előzetesen a Google-al együttműködtek, hogy a lehető legjobban legyen optimalizálva a szoftver, úgy ezt követően is lehet, hogy így lesz. Pláne az idei hatalmas Note 7 égés után. Vagy nem, nem tudhatjuk.
A OP3 gyönyörű - láttam már egy ismerősömnél élőben - és a mókolásokra teljesen nyitott. Jelenleg még az OxygenOS is nagyon jónak tűnik nekem, legalább is a youtube-os videók alapján.
Samsung egyuttmukodott volna valaha is a Google-lal? Nem hinnem, par eve a Google meg is akarta toluk vonni a GAPPS licensz jogat helytelen uzleti magatartasuk miatt. Nem veletlen vasaroltak meg a Tizent. Samsung es az optimalizalas? Naluk ez ismeretlen a szoftverfejlesztesben. Ezek tenyek, ahogy azt is tudjak a geek-ek, hogy 1.5 ev utan rontanak a felhasznaloi elmenyen es nem csak a flagship vasakon, hanem a kozepkategoriaban is. Mostani pelda, ismeretsegi koromben Galaxy J5 lollipop frissitessel tok jol mukodott neki. A marshmallow mar csak ugy ment fel a vasra, hogy nyomtam egy teljes gyalut a telefonjan. Aztan most meg tobb bloatware-t kapott ra amitol sokkal kevesebb lett a tarhelye. Annak orul egyaltalan, hogy a WhatsApp megy a teletonjan.

Nem elérhető molnard89

« Reply #377 Dátum: 2016, 10 20, 16:14:38 »
Samsung egyuttmukodott volna valaha is a Google-lal? Nem hinnem, par eve a Google meg is akarta toluk vonni a GAPPS licensz jogat helytelen uzleti magatartasuk miatt. Nem veletlen vasaroltak meg a Tizent. Samsung es az optimalizalas? Naluk ez ismeretlen a szoftverfejlesztesben. Ezek tenyek, ahogy azt is tudjak a geek-ek, hogy 1.5 ev utan rontanak a felhasznaloi elmenyen es nem csak a flagship vasakon, hanem a kozepkategoriaban is. Mostani pelda, ismeretsegi koromben Galaxy J5 lollipop frissitessel tok jol mukodott neki. A marshmallow mar csak ugy ment fel a vasra, hogy nyomtam egy teljes gyalut a telefonjan. Aztan most meg tobb bloatware-t kapott ra amitol sokkal kevesebb lett a tarhelye. Annak orul egyaltalan, hogy a WhatsApp megy a teletonjan.

Természetesen nem akarok vitába bocsátkozni Veled, de gyűjtöttem pár cikket a korabeli portálokról:

de persze ezek csak pletykák, senki nem tudhatja biztosan, hogy mi történik a háttérben. Az is igaz persze, hogy egy évekkel ezelőtti vas már nem olyan "fordulattal" működik, mint a friss. Ez áll sajna a Nexus 5-ömre is. Lefuttattam rajta egy Antutu-t, negyvenegynéhányezer lett, míg a OP3 144ezer. És gondolom, hogy ebben nem csak az elavult hardver a ludas, hanem hozzájárul a szoftver is. 

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #378 Dátum: 2016, 10 20, 18:45:23 »
Természetesen nem akarok vitába bocsátkozni Veled, de gyűjtöttem pár cikket a korabeli portálokról:

de persze ezek csak pletykák, senki nem tudhatja biztosan, hogy mi történik a háttérben. Az is igaz persze, hogy egy évekkel ezelőtti vas már nem olyan "fordulattal" működik, mint a friss. Ez áll sajna a Nexus 5-ömre is. Lefuttattam rajta egy Antutu-t, negyvenegynéhányezer lett, míg a OP3 144ezer. És gondolom, hogy ebben nem csak az elavult hardver a ludas, hanem hozzájárul a szoftver is.
A linkek fizetett Samsung hirdetesek. Nem az elso es nem is az utolso a tortenelemben. Aki elhiszi meg is erdemli. Ehez nincs is tobb hozzafuznivalom.

A szintetikus tesztek semmit sem ernek. Nem az szamit, hogy hany pontot er el a vasad xy benchmark programban, hanem a napi hasznalat. Ugyanugy mukodik a Nexus 5-od most is. Ugyanannyi pontot kap most is mint Mikor megjelent. Ami valtozott az a 3rd party programok hardverigenye. 6GB RAM-nal tartunk. Az alkalmazasok fejlesztoi ilyen hardverek mellett egyre kevesebb idot forditanak azok optimalizalasara. Persze kivetelek vannak.

Nem elérhető molnard89

« Reply #379 Dátum: 2016, 10 20, 19:30:07 »
A linkek fizetett Samsung hirdetesek. Nem az elso es nem is az utolso a tortenelemben. Aki elhiszi meg is erdemli. Ehez nincs is tobb hozzafuznivalom.

A szintetikus tesztek semmit sem ernek. Nem az szamit, hogy hany pontot er el a vasad xy benchmark programban, hanem a napi hasznalat. Ugyanugy mukodik a Nexus 5-od most is. Ugyanannyi pontot kap most is mint Mikor megjelent. Ami valtozott az a 3rd party programok hardverigenye. 6GB RAM-nal tartunk. Az alkalmazasok fejlesztoi ilyen hardverek mellett egyre kevesebb idot forditanak azok optimalizalasara. Persze kivetelek vannak.

"fizetett Samsung hirdetések" Hát ha Te mondod, akkor biztosan úgy van. De az összes? Na mindegy, tényleg zárjuk le.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #380 Dátum: 2016, 10 20, 20:29:49 »
Nem teljesen. Pl. mobilecorner.hu oldalon 169.000 az S7 Edge teljes gyártói garanciával.
Tetszik mindkét mobil, és esz a fene hogy melyiket válasszam. :)
Sajnos erre (Szeged környékén) sehol nem tudom megnézni élőben a Oneplust.

Na és miért nem? Kérdezted már, hogy van-e valaki Szeged környéken? Mert például én szinte minden nap ott is vagyok... ;)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #381 Dátum: 2016, 10 20, 20:36:58 »
"fizetett Samsung hirdetések" Hát ha Te mondod, akkor biztosan úgy van. De az összes? Na mindegy, tényleg zárjuk le.
Sok site nyalja a Samsung s3gget ez nem ujdonsag. A Google nem segit semelyik gyartonak se UI-t optimalizalni. Ezt mindenki sajat maga csinalja a Google egy szot sem szol bele. Van akiknek sikerul es van akiknek nem. A Samu az utobbiak taborat erositi.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #382 Dátum: 2016, 10 22, 13:15:42 »
Nem teljesen. Pl. mobilecorner.hu oldalon 169.000 az S7 Edge teljes gyártói garanciával.
Tetszik mindkét mobil, és esz a fene hogy melyiket válasszam. :)
Sajnos erre (Szeged környékén) sehol nem tudom megnézni élőben a Oneplust.
Nos, hát van egy kis gond.
A HIVATALOS, magyarországi nagykerben kapható S7 EDGE NETTO ára körülbelül 169.000 Ft.
Tehát ha ennyiért adják HIVATALOS számlával, 27%-os ÁFA-val, akkor nagyjából 40ezret buknak készülékenként.
Amit nem mondom, hogy nem vállalhat be egy cég, de hogy hosszú távon nem vezet jóra, az szinte biztos :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
OnePlus 3 - általános beszélgetés
« Reply #383 Dátum: 2016, 10 22, 19:16:30 »
Nem hogy lassabb az op3 hanem többször gyorsabb!

Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
OnePlus 3 - általános beszélgetés
« Reply #384 Dátum: 2016, 10 24, 00:03:52 »
Titusz biztos, hogy kell neked az a Pixel dupla annyi penzert?

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #385 Dátum: 2016, 10 24, 08:27:10 »
Meg van a kis gyönyörűség fehér-arany színben! :)
Nagyon szép és minőségi tényleg.
Kis segítség kellene szoftverben.
A telefon 3.2.7-et hoz legfrissebbnek. De látom hogy van (talán fejlesztői?) 3.5.4. Érdemes feltenni ezt vagy vmi jóféle főzött romot pakolni rá? Nincs időm kísérletezni, így egyből a legtutibb rendszert szeretném rá. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #386 Dátum: 2016, 10 24, 13:09:35 »
Meg van a kis gyönyörűség fehér-arany színben! :)
Nagyon szép és minőségi tényleg.
Kis segítség kellene szoftverben.
A telefon 3.2.7-et hoz legfrissebbnek. De látom hogy van (talán fejlesztői?) 3.5.4. Érdemes feltenni ezt vagy vmi jóféle főzött romot pakolni rá? Nincs időm kísérletezni, így egyből a legtutibb rendszert szeretném rá. :)
Ha a CB-et szeretned feltenni pont most linkeltem a FreedomOS-t.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #387 Dátum: 2016, 10 29, 20:07:44 »
Szasztok
Egy barátom vett egy ilyen szépséget de nem sokáig örült neki ,, leejtette . Berepedt a kijelző ,,  Esetleg tud valaki olyan szervizt aki vállalná cseréjét? Ill honnan lehetne szerezni egy üveget hozzá??
üdv
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #388 Dátum: 2016, 10 29, 21:05:09 »
Szasztok
Egy barátom vett egy ilyen szépséget de nem sokáig örült neki ,, leejtette . Berepedt a kijelző ,,  Esetleg tud valaki olyan szervizt aki vállalná cseréjét? Ill honnan lehetne szerezni egy üveget hozzá??
üdv
Tok nem volt hozzá?

Felejtse el, lehetetlen hozzá kijelzőt szerezni, talán 48e Ft mindenestől a csere, vissza kell küldeni a gyári szervizbe, az tudja megcsináltatni, aki rendelte a gyárból...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #389 Dátum: 2016, 10 29, 22:04:29 »
Tok nem volt hozzá?

Felejtse el, lehetetlen hozzá kijelzőt szerezni, talán 48e Ft mindenestől a csere, vissza kell küldeni a gyári szervizbe, az tudja megcsináltatni, aki rendelte a gyárból...
De volt hozzá csak levette mert akkor akarta beletenni a simet és leejtette . ennyi
Kössz a választ .

Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #390 Dátum: 2016, 10 30, 12:28:38 »
Szasztok
üdv

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #391 Dátum: 2016, 10 30, 12:54:41 »
Továbbra is fenntartom, hogy ha majdnem 41.000 a legolcsóbb kijelző hozzá (márpedig annyi), 3 hét, mire ideér, ráadásul onnantól a garancia is ugrott (pár hetes készüléknél még lenne hátra vagy 100 hét gari(!), ráadásul a csere is IGEN melós (erre rutinos embert sem találni!), akkor nem éri meg okosban javítani, vissza kell küldeni javításra a gyárba, ott 48ezerért kicserélik ÉS MARAD A GARI!!!
És nem is tart 3 hétig az egész.

Szerintem.

Ráadásul az 1+3 kijelzők között is van 3 revision version forgalomban, nem feltétlenül lehet tudni, melyik van a készülékben, nem biztos, hogy egy későbbi rev-vel működni fog...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
« Reply #392 Dátum: 2016, 10 30, 18:58:39 »
NA lesz a családban még egy... :shock: :D :) ;)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #393 Dátum: 2016, 10 30, 20:35:48 »
NA lesz a családban még egy... :shock: :D :) ;)
Hehe.

Nálunk az új év elején érik a harmadik...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #394 Dátum: 2016, 11 02, 15:28:53 »
Üdv Mindenkinek!

Megrendeltem az erőművet - pár hét és én is ezt a tábort gyarapítom majd :-)  de addig is....
várakozással teli hetek lesznek...

K-zoom-ról váltok - úgyhogy a kamera kivételével nagyon izgatottan várom az újdonságokat!

Bár az egész topikot nem nyálaztam végig, de én ilyen tokokat rendeltem hozzá:

meg egy ilyet:

ha megérkeznek, leírom tapasztalatomat a tokokról....

Nem elérhető kissattila

• PDA: 1+3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #395 Dátum: 2016, 11 03, 08:12:59 »
Sziasztok!
Ma vettem ezt észre: Ha a kikapcsológombot megnyomom lezárt képernyőnél és felhúzom a lakat piktogramot akkor felnyitom a képernyőzárat, pedig az újlenyomatos nyitás van beállítva. Ez normális dolog? Vagy mi van rosszul beállítva? Teljesen gyári rendszer.Köszönöm a választ előre is.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #396 Dátum: 2016, 11 03, 14:32:48 »
Sziasztok!
Ma vettem ezt észre: Ha a kikapcsológombot megnyomom lezárt képernyőnél és felhúzom a lakat piktogramot akkor felnyitom a képernyőzárat, pedig az újlenyomatos nyitás van beállítva. Ez normális dolog? Vagy mi van rosszul beállítva? Teljesen gyári rendszer.Köszönöm a választ előre is.

Nincs beállítva pin kód, minta vagy jelszó?

Nem elérhető kissattila

• PDA: 1+3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #397 Dátum: 2016, 11 06, 09:25:02 »
Nincs beállítva pin kód, minta vagy jelszó?
Köszönöm a választ, nem segített semmi csak a gyári visszaállítás.

Nem elérhető molnard89

« Reply #398 Dátum: 2016, 11 07, 15:16:40 »
most kaptam az SMS-t, 9-én szerdán jön a cucc, már tűkön ülök   :hmm:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag