2024, 12 19, 12:47:52

Szerző Téma: OnePlus 3 - általános beszélgetés  (Megtekintve 140105 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: OnePlus 3 - általános beszélgetés
« Reply #350 Dátum: 2016, 09 21, 16:25:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megosztanád mi a tapasztalat?
Egyszerűen bosszantó ez a telefon. Meg unalmas.
SEMMI hibája az ég egy világon, teszi a dolgát. :D

Szeretem.

IGAZ, a natív androidnak vannak bajai, de ezért nem az OnePluson kell elverni a port.

SOKKAL jobb lett az automata fényerő-kezelése, és a készenléti ideje is nőtt pár órácskát, már nem 58 órát, hanem 60-at is elmegy, ha nem gyötröm agyon a lelkét.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető madjesus

• PFC Fan
  • PDA: OPO / OP3
  • PDA ROM: COS / OOS
« Reply #351 Dátum: 2016, 09 22, 17:26:39 »
Sziasztok!

Gyors kérdés, stock recoveryvel tudom flashelni a 3.2.6-ot 3.5.2-re, vagy így is elhasal?
Persze tolnék rá egy wipeot csak az érzés kedvéért. ;)

Nem elérhető molnard89

• PDA: OnePlus 3
  • PDA ROM: OxygenOS 4.0
« Reply #352 Dátum: 2016, 10 05, 12:24:24 »
Sziasztok, hát eljött a várva-várt tegnapi nap, megjelentek az új Google telefonok és ismertté váltak az árak is. Ha ezt tudom, nem vártam volna rájuk tűkön ülve ... Most viszont megint itt a kérdés, mire cseréljem a jó öreg Nexus 5-ömet. A OnePlus 3 régóta tetszik, de a garanciáról kérlek adjatok infót. Volt már dolgotok ezzel? Mit jelent a weblapon szereplő 2 éves korlátozott garancia pontosan? A többi infót nagyvonalakban már innen-onnan összeszedtem, az egyértelmű, hogy a sokféle kínaiból ez a leginkább ígéretes. Ebben van B20, nagyon ütős a hardver, haladgat a szoftver támogatás is, elérhető közvetlenül a webshopon keresztül stb. Köszi előre is

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #353 Dátum: 2016, 10 05, 16:00:39 »
Sziasztok, hát eljött a várva-várt tegnapi nap, megjelentek az új Google telefonok és ismertté váltak az árak is. Ha ezt tudom, nem vártam volna rájuk tűkön ülve ... Most viszont megint itt a kérdés, mire cseréljem a jó öreg Nexus 5-ömet. A OnePlus 3 régóta tetszik, de a garanciáról kérlek adjatok infót. Volt már dolgotok ezzel? Mit jelent a weblapon szereplő 2 éves korlátozott garancia pontosan? A többi infót nagyvonalakban már innen-onnan összeszedtem, az egyértelmű, hogy a sokféle kínaiból ez a leginkább ígéretes. Ebben van B20, nagyon ütős a hardver, haladgat a szoftver támogatás is, elérhető közvetlenül a webshopon keresztül stb. Köszi előre is
Ki lehet verni belőlük a garanciát, de egy adag nyugtató nem árt ha kéznél van a levelezés közben, mert a Support elég bal censored . Sokszor nem is arra válaszolnak amit kérdezel. Kérni kell supervisert, meg hogy legyenek szívesek elolvasni a levelet amit küldtél. Öcsém OP2-je helyett miután elvitte a futár 3 hétre kapott egy újat. De a futárig 2 hét levelezés kellett.

Ami az új Pixel telefonokat illeti, nekem az új sima 5" Pixel nagyon bejön, utoljára a Nexus 5 megjelenésénél éreztem azt, hogy Must Get, ez nekem kell. Csak 5 col és minden jóság benne van. Az OPO 5.5-es kijelzője nekem kicsit nagy, a N5 volt a tökéletes méret. Egy darabig elvagyok még az OPO-val, de ha lemegy kicsit az Új Pixel ára egy fél éven belül, akkor átstartolok arra. Egy ideje már gondolkoztam, hogy mot vegyek, ha egyszer megdöglik a jelenleg két éves OPO, hát most már tudom.

OP fronton az ár és teljesítmény nagy plusz, de a support miatt kétszem meggondolom, hogy veszek-e tőlük újra.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #354 Dátum: 2016, 10 05, 18:01:02 »
Ki lehet verni belőlük a garanciát, de egy adag nyugtató nem árt ha kéznél van a levelezés közben, mert a Support elég bal censored . Sokszor nem is arra válaszolnak amit kérdezel. Kérni kell supervisert, meg hogy legyenek szívesek elolvasni a levelet amit küldtél. Öcsém OP2-je helyett miután elvitte a futár 3 hétre kapott egy újat. De a futárig 2 hét levelezés kellett.

Ami az új Pixel telefonokat illeti, nekem az új sima 5" Pixel nagyon bejön, utoljára a Nexus 5 megjelenésénél éreztem azt, hogy Must Get, ez nekem kell. Csak 5 col és minden jóság benne van. Az OPO 5.5-es kijelzője nekem kicsit nagy, a N5 volt a tökéletes méret. Egy darabig elvagyok még az OPO-val, de ha lemegy kicsit az Új Pixel ára egy fél éven belül, akkor átstartolok arra. Egy ideje már gondolkoztam, hogy mot vegyek, ha egyszer megdöglik a jelenleg két éves OPO, hát most már tudom.

OP fronton az ár és teljesítmény nagy plusz, de a support miatt kétszem meggondolom, hogy veszek-e tőlük újra.

Azota mar valtozott a helyzet RMA fronton is pozitiv iranyba. Tarsy kolleganak jo tapasztalatai vannak mikor visszakuldette a 2-est a homalyos kamera miatt.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #355 Dátum: 2016, 10 05, 20:49:59 »
Egy másik fórumban közel 11.000 hozzászólás után összesen KETTŐ esetről tudunk garanciális problémáról.
Az egyiket újra cserélték, a másiknál nem eldöntött, hogy újat kapott-e vagy javítottat, de ott is valószínűbb az új.
10-12 nap alatt megvan, Neked pénzedbe nem kerül.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #356 Dátum: 2016, 10 05, 21:29:23 »
Egy másik fórumban közel 11.000 hozzászólás után összesen KETTŐ esetről tudunk garanciális problémáról.
Az egyiket újra cserélték, a másiknál nem eldöntött, hogy újat kapott-e vagy javítottat, de ott is valószínűbb az új.
10-12 nap alatt megvan, Neked pénzedbe nem kerül.
Igy van! Sokat fejlodott az RMA es az egyeb support is. Amikor nem erkezett meg nekem a piros JBL fules Ausztriaba. Majdnem egy honap utan irtam nekik levelet. Egy het levelezes kellett mire visszautaltak a penzem. Ez meg abban az idoben volt amikor meg nem szallitottak MO-ra.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #357 Dátum: 2016, 10 05, 22:34:28 »
Igy van! Sokat fejlodott az RMA es az egyeb support is. Amikor nem erkezett meg nekem a piros JBL fules Ausztriaba. Majdnem egy honap utan irtam nekik levelet. Egy het levelezes kellett mire visszautaltak a penzem. Ez meg abban az idoben volt amikor meg nem szallitottak MO-ra.
Ezeket jó olvasni, mert a készülékek amiket gyártanak első osztályúak, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az OPO-t már lassan 2 éve nyúzom. Utoljára ilyet a régi Moto V3 Razr tudott a kezeim alatt. :D

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető molnard89

« Reply #358 Dátum: 2016, 10 07, 11:42:58 »
Ezeket jó olvasni, mert a készülékek amiket gyártanak első osztályúak, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az OPO-t már lassan 2 éve nyúzom. Utoljára ilyet a régi Moto V3 Razr tudott a kezeim alatt. :D

Szia
köszönöm a visszajelzéseket, biztatóak. A Nexux 5-el lassan én is átlépem a harmadik évet, imádom, de eljárt az idő felette. Nagyon szerettem volna megint Google telefont, de ezeknél történt valami, teljesen átfordult az üzletpolitikájuk. A korábbi kiváló ár-értékarányú készülékek már a régmúlt sajnos.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
OnePlus 3 - általános beszélgetés
« Reply #359 Dátum: 2016, 10 10, 02:36:12 »

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #360 Dátum: 2016, 10 11, 19:00:50 »
ezt láttátok? ez mennyire official, vagy csak kamu, félinformációs oldal?

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #361 Dátum: 2016, 10 11, 20:32:37 »
Nézegetem a telefon fogyasztását doze be - ki kapcsal (a chronus widgetem ui nem frissít ha be van kapcsolva), hát sok különbséget (konkrétan semmit se) látok .. Kérdés, hogy akkor mi a fenének volt ez a nagy doze ujdonság..???

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #362 Dátum: 2016, 10 11, 20:39:18 »
ezt láttátok? ez mennyire official, vagy csak kamu, félinformációs oldal?
Biztosan kamu, ahogy a OnePlus 3 Plus is.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #363 Dátum: 2016, 10 11, 20:40:13 »
Nézegetem a telefon fogyasztását doze be - ki kapcsal (a chronus widgetem ui nem frissít ha be van kapcsolva), hát sok különbséget (konkrétan semmit se) látok .. Kérdés, hogy akkor mi a fenének volt ez a nagy doze ujdonság..???
Ha a widget nem frissul akkor az alkalmazas fejlesztojenek kell irnod, hogy nem mukodik egyutt a doze feature-rel.

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #364 Dátum: 2016, 10 12, 06:04:57 »
Ha a widget nem frissul akkor az alkalmazas fejlesztojenek kell irnod, hogy nem mukodik egyutt a doze feature-rel.
Már megtörtént, de addig is használom igy.

Nem elérhető molnard89

« Reply #365 Dátum: 2016, 10 13, 11:10:22 »
Sziasztok, megrendeltem a OnePlus 3 telómat, de eléggé elkeserítő, hogy november 7-t adták várható szállítási időpontnak. Ez komoly? Gondolom ezt egy európai raktárból szállítják, tehát nem a kínai hajókázós szállításhoz kell ennyi idő. Vagy ennyire nincs raktáron? Sírok

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #366 Dátum: 2016, 10 13, 11:49:49 »
Sziasztok, megrendeltem a OnePlus 3 telómat, de eléggé elkeserítő, hogy november 7-t adták várható szállítási időpontnak. Ez komoly? Gondolom ezt egy európai raktárból szállítják, tehát nem a kínai hajókázós szállításhoz kell ennyi idő. Vagy ennyire nincs raktáron? Sírok
Tul nagy az erdeklodes a vas irant. Egy honapig nem volt kaphato es most nem gyozik a megrendeleseket feladni. Igen Lengyelorszagbol jon nem kinabol. Gondolom a Brexit miatt koltoztek at Londonbol. Meg a baratainknal nyilvan olcsobb a raktar berles. Turelem 1+3-mat terem:-)

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #367 Dátum: 2016, 10 19, 15:37:57 »
Sziasztok!
Oneplus 3 és S7 edge vásárlás között gondolkozom.
Tudom hülye kérdés, de van a Oneplusnak vmi hátránya ami napi használat közben zavaró vagy lehetne jobb?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #368 Dátum: 2016, 10 19, 17:46:13 »
Sziasztok!
Tudom hülye kérdés, de van a Oneplusnak vmi hátránya ami napi használat közben zavaró vagy lehetne jobb?
Nincs. Na jo az S7 Edge-nek jobb a kijelzoje. Nagyobb fenyerot tud.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #369 Dátum: 2016, 10 20, 02:00:01 »
Sziasztok!
Igen, csak feleannyiba kerül... :D
Sir Winston Churchill

Nem elérhető sandroo

« Reply #370 Dátum: 2016, 10 20, 08:33:03 »
Igen, csak feleannyiba kerül... :D
Nem teljesen. Pl. mobilecorner.hu oldalon 169.000 az S7 Edge teljes gyártói garanciával.
Tetszik mindkét mobil, és esz a fene hogy melyiket válasszam. :)
Sajnos erre (Szeged környékén) sehol nem tudom megnézni élőben a Oneplust.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #371 Dátum: 2016, 10 20, 09:54:40 »
Nem teljesen. Pl. mobilecorner.hu oldalon 169.000 az S7 Edge teljes gyártói garanciával.
Tetszik mindkét mobil, és esz a fene hogy melyiket válasszam. :)
Sajnos erre (Szeged környékén) sehol nem tudom megnézni élőben a Oneplust.
Mindkettő prémium minőség. Itt inkább az lehet döntő hogy szereted e a samus felületet, touchwiz, vagy a stock android felé hajlasz.

Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről

Nem elérhető sandroo

« Reply #372 Dátum: 2016, 10 20, 10:30:52 »
Mindkettő prémium minőség. Itt inkább az lehet döntő hogy szereted e a samus felületet, touchwiz, vagy a stock android felé hajlasz.

Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről
Sosem használtam még Stock androidot, kicsit félek tőle hogy funkció szegény lesz. Htc-k és Samsungok voltak. De a Oneplus 3 iszonyúan tetszik. :)

Nem elérhető molnard89

« Reply #373 Dátum: 2016, 10 20, 11:48:32 »
Sosem használtam még Stock androidot, kicsit félek tőle hogy funkció szegény lesz. Htc-k és Samsungok voltak. De a Oneplus 3 iszonyúan tetszik. :)

Én dettó ezek között a készülékek között tipródtam, de az S7 Edge-et sufni cégeknél nézegettem kb 170e bruttóért. Aztán kicsit utána néztem ezeknek a webshop-oknak és megdöbbentő az eredmény. Általános jelenség, hogy a tulajdonosok előző cégei bedőltek - nagyrészt tavaly - és általában különféle eljárások is folynak ellenük (felszámolás, adóvégrehajtás stb.). Sok cégnél az szerepel a webshop ajánlatban, hogy valódi gyári garanciás a készülék, de ha szükséged lenne rá és valami miatt mégsem fogadják el a garanciát, ne adj isten az eladó jövőre már új cégben csinálja a boltot, akkor nem tudsz hová fordulni. Nagyrészt a telefonokat Angliából, vagy Németországból hozzák be, szóval az 1 év garancia kiterjesztést sem tudod igénybe venni. Szóval nagyon megfontolandó. Én megrendeltem a OP3-t. Az S7 Edge egyébként bővíthető, víz és por ellen védett, garantáltan jön rá még min. 2 Android verzió, szóval van azért még pár paraméter, amiben kuajó. Az ára, ha tuti helyen veszed, nem tartozik ezek közé.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #374 Dátum: 2016, 10 20, 12:42:26 »
Az S7 Edge egyébként bővíthető, víz és por ellen védett, garantáltan jön rá még min. 2 Android verzió, szóval van azért még pár paraméter, amiben kuajó. Az ára, ha tuti helyen veszed, nem tartozik ezek közé.
A garantaltan ket verziobol az utolsoval mar le lesz rontva a felhasznaloi elmeny. Minden Samsung vasnal igy mukodik ez. Az S6-ra mar tavasz ota panaszkodnak, hogy laasabb mint volt. Szoval ezt is figyelembe kell venni. Kb van meg egy eve a vasnak hatra mig elkezdi a Samsung leepiteni. Ezzel szemben a 1+3 rootolhato garanciavesztes nelkul es van XDA tamogatottsag ra es ugyanilyen jo telefon lesz 3 ev mulva is koszonhetoen az XDA-s deveknek.

Az elozzo posztomban csak a jobb kijelzot hoztam fel az S7 Edge mellett, de valoban ott van a vizallosag is es a nagyobb akku kapacitas. Ha ez fontos es nem zavar a kokany szoftver akkor azt kell valasztani, ha nem fontos akkor a 1+3-mat. A 1+3 mellett meg kell jegyeznem, hogy a kisebb akku ellenere teljesen jo uzemideje van.