Sziasztok, hát eljött a várva-várt tegnapi nap, megjelentek az új Google telefonok és ismertté váltak az árak is. Ha ezt tudom, nem vártam volna rájuk tűkön ülve ... Most viszont megint itt a kérdés, mire cseréljem a jó öreg Nexus 5-ömet. A OnePlus 3 régóta tetszik, de a garanciáról kérlek adjatok infót. Volt már dolgotok ezzel? Mit jelent a weblapon szereplő 2 éves korlátozott garancia pontosan? A többi infót nagyvonalakban már innen-onnan összeszedtem, az egyértelmű, hogy a sokféle kínaiból ez a leginkább ígéretes. Ebben van B20, nagyon ütős a hardver, haladgat a szoftver támogatás is, elérhető közvetlenül a webshopon keresztül stb. Köszi előre is
Ki lehet verni belőlük a garanciát, de egy adag nyugtató nem árt ha kéznél van a levelezés közben, mert a Support elég bal
. Sokszor nem is arra válaszolnak amit kérdezel. Kérni kell supervisert, meg hogy legyenek szívesek elolvasni a levelet amit küldtél. Öcsém OP2-je helyett miután elvitte a futár 3 hétre kapott egy újat. De a futárig 2 hét levelezés kellett.
Ami az új Pixel telefonokat illeti, nekem az új sima 5" Pixel nagyon bejön, utoljára a Nexus 5 megjelenésénél éreztem azt, hogy Must Get, ez nekem kell. Csak 5 col és minden jóság benne van. Az OPO 5.5-es kijelzője nekem kicsit nagy, a N5 volt a tökéletes méret. Egy darabig elvagyok még az OPO-val, de ha lemegy kicsit az Új Pixel ára egy fél éven belül, akkor átstartolok arra. Egy ideje már gondolkoztam, hogy mot vegyek, ha egyszer megdöglik a jelenleg két éves OPO, hát most már tudom.
OP fronton az ár és teljesítmény nagy plusz, de a support miatt kétszem meggondolom, hogy veszek-e tőlük újra.
Sent from my A0001 using Tapatalk