én is a SwiftKeyt használom, úgy tudom hogy volt valami gond a sinkronizációval, de elvileg kijavították, de én ezt nem tudtam és töröltem a fiókom és újra nyitottam. Most már jókat ad, de amit megfigyeltem az emil címeimet nem jegyzi meg és nem tudom miért... Régen mindig felajánlotta , de most mindig újra be kell írni, remélem rájövök mi a hiba. De nem váltok róla mert ez jött be eddig.
Épp azzal volt a hiba, hogy az email címeket tök random felajánlotta másoknak is, valahogy a felhőből kiszökött
Vagy vmi ilyesmi
Épp ezért állították le a szinkronizációt is az appban.
Egyébként sikerült megoldani, egy régebbi decemberi asszem mentést tettem vissza TB ból. Elsőre ezzel el se indult SWTK, majd playből ráfrissítettem az appra, és így már jó is lett. Legalábbis gondolom decemberi adatokkal. De ez is több a semminél. De azért szvsz valami nem kerek már ennél az appnál....
.. VAlami más kéne, de ezt már annyira megszoktam, gondolataimat is kitalálja...nehéz ügy..
Egyébként a G4 után a SOT egyszerűen parádés. NYomkodaom egész nap (belakás ugye...meg 1x autpmatikusan swipe ment a twrp ben -megszoktam hogy alapból csak cache+dalvik ment, itt meg a data/internal is..
kezdhettem előről
. 5-6 óra lazán.. Nem is tudom, hogy érdemes lesz e kernellel szórakoznom, vagy más romokkal...
Talált most egy frissítést OTA, de addig nem eresztem rá, míg le nem mentek mindent
. VAgy ez nem bántja a data+internalt? CSak rootot kell majd visszatenni, mint a signed zipeknél?