2024, 12 19, 14:55:23

Szerző Téma: OnePlus 3 - általános beszélgetés  (Megtekintve 140109 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: OnePlus 3 - általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2016, 08 13, 16:51:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én a swype-ra esküszöm. :)

Sent from my OnePlus 3

Azt is használtam egy darabig, de az sem volt teljesen jó.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #301 Dátum: 2016, 08 13, 17:47:13 »
A legjobb: ASK
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #302 Dátum: 2016, 08 13, 17:57:47 »
Ha systembol törlöd a SwiftKeyt,  a titanium visszarakja datasan. 

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Már megvolt, de valami miatt nem tetet vissza a data-t. De lehet h nincs is benne semmi azért -bár ezt kétlem, mindennel együtt mentettem el. A felhő meg  ms balf..sága miatt ideiglenesen szünetell...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #303 Dátum: 2016, 08 13, 18:14:00 »

Na ez aztán szépen kitakarja a fél képernyőt... :D
Maradok az összekötős írásnál a gugli billentyűzetével, annál gyorsabb nincs és elég egy ujjam hozzá. Persze van amit meg kell tanítani, de már egyre kevesebbet. :)

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #304 Dátum: 2016, 08 13, 18:29:28 »
én is a SwiftKeyt használom, úgy tudom hogy volt valami gond a sinkronizációval, de elvileg kijavították, de én ezt nem tudtam és töröltem a fiókom és újra nyitottam. Most már jókat ad, de amit megfigyeltem az emil címeimet nem jegyzi meg és nem tudom miért... Régen mindig felajánlotta , de most mindig újra be kell írni, remélem rájövök mi a hiba. De nem váltok róla mert ez jött be eddig.

Nem elérhető balahu

« Reply #305 Dátum: 2016, 08 13, 18:49:22 »
én is a SwiftKeyt használom, úgy tudom hogy volt valami gond a sinkronizációval, de elvileg kijavították, de én ezt nem tudtam és töröltem a fiókom és újra nyitottam. Most már jókat ad, de amit megfigyeltem az emil címeimet nem jegyzi meg és nem tudom miért... Régen mindig felajánlotta , de most mindig újra be kell írni, remélem rájövök mi a hiba. De nem váltok róla mert ez jött be eddig.
Épp azzal volt a hiba, hogy az email címeket tök random felajánlotta másoknak is, valahogy a felhőből kiszökött :) Vagy vmi ilyesmi :) Épp ezért állították le a szinkronizációt is az appban.
Egyébként sikerült megoldani, egy régebbi decemberi asszem mentést tettem vissza TB ból. Elsőre ezzel el se indult SWTK, majd playből ráfrissítettem az appra, és így már jó is lett. Legalábbis gondolom decemberi adatokkal. De ez is több a semminél. De azért szvsz valami nem kerek már ennél az appnál.... :zzz:.. VAlami más kéne, de ezt már annyira megszoktam, gondolataimat is kitalálja...nehéz ügy..
Egyébként a G4 után a SOT egyszerűen parádés. NYomkodaom egész nap (belakás ugye...meg 1x autpmatikusan swipe ment a twrp ben -megszoktam hogy alapból csak cache+dalvik ment, itt meg a data/internal  is.. :hmm: kezdhettem előről  :). 5-6 óra lazán.. Nem is tudom, hogy érdemes lesz e kernellel szórakoznom, vagy más romokkal...
Talált most egy frissítést OTA, de addig nem eresztem rá, míg le nem mentek mindent :). VAgy ez nem bántja a data+internalt? CSak rootot kell majd visszatenni, mint a signed zipeknél?

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #306 Dátum: 2016, 08 13, 18:54:39 »
Épp azzal volt a hiba, hogy az email címeket tök random felajánlotta másoknak is, valahogy a felhőből kiszökött :) Vagy vmi ilyesmi :) Épp ezért állították le a szinkronizációt is az appban.
Egyébként sikerült megoldani, egy régebbi decemberi asszem mentést tettem vissza TB ból. Elsőre ezzel el se indult SWTK, majd playből ráfrissítettem az appra, és így már jó is lett. Legalábbis gondolom decemberi adatokkal. De ez is több a semminél. De azért szvsz valami nem kerek már ennél az appnál.... :zzz:.. VAlami más kéne, de ezt már annyira megszoktam, gondolataimat is kitalálja...nehéz ügy..
Egyébként a G4 után a SOT egyszerűen parádés. NYomkodaom egész nap (belakás ugye...meg 1x autpmatikusan swipe ment a twrp ben -megszoktam hogy alapból csak cache+dalvik ment, itt meg a data/internal  is.. :hmm: kezdhettem előről  :). 5-6 óra lazán.. Nem is tudom, hogy érdemes lesz e kernellel szórakoznom, vagy más romokkal...
Talált most egy frissítést OTA, de addig nem eresztem rá, míg le nem mentek mindent :). VAgy ez nem bántja a data+internalt? CSak rootot kell majd visszatenni, mint a signed zipeknél?
akkor ez a gond, fene:)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #307 Dátum: 2016, 08 13, 22:17:41 »
Na ez aztán szépen kitakarja a fél képernyőt... :D
Maradok az összekötős írásnál a gugli billentyűzetével, annál gyorsabb nincs és elég egy ujjam hozzá. Persze van amit meg kell tanítani, de már egyre kevesebbet. :)
Én vettem ekkorára, lehet állítani minden (méret)paraméterét. Szóval, ha valakit zavar, tudja kisebbre venni.

Az első diplomám tanári, de nem szeretek tanítani... ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #308 Dátum: 2016, 08 13, 23:06:04 »
Én vettem ekkorára, lehet állítani minden (méret)paraméterét. Szóval, ha valakit zavar, tudja kisebbre venni.

Az első diplomám tanári, de nem szeretek tanítani... ;)

Pedig a ragozott szavakkal ez a helyzet.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #309 Dátum: 2016, 08 14, 10:18:33 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Sent from my OnePlus 3

Nem elérhető john104

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung S10
  • PDA ROM: Stock
« Reply #310 Dátum: 2016, 08 14, 16:32:48 »
Jaja, megkaptam, köszi. Tényleg tip top állapotú. :ok:
Nagyon nem volt időm vele fogalakozni, nem voltam itthon, de első blikkre nagyon jónak tűnik, G4 hez képest is. Gyors (mi más lenne ?? :), nincs telerakva semmi fölösleges cuucal , még google is alig hálisten.
recovery, root megvolt.
Apropó. Itt se lehet unlockolt rootolt rendszerre az ota-t felrakni?, vagy mi a módja?
örülök neki...látod mondtam én hogy tőlem minőségi cuccuk mennek el....használd egészséggel. :ok:
Egyébként én is a Nova-t használtam rajta, és a swiftkey-t...google fiókkal...így tényleg gyors a csetelés :)

Nem elérhető balahu

« Reply #311 Dátum: 2016, 08 14, 19:22:04 »
örülök neki...látod mondtam én hogy tőlem minőségi cuccuk mennek el....használd egészséggel. :ok:
Egyébként én is a Nova-t használtam rajta, és a swiftkey-t...google fiókkal...így tényleg gyors a csetelés :)
Én eddig sehol se cseréltem launchert, mindenhol elvoltam a gyárival, nagy igényem nincs a customizációra, de ez kritikán aluli volt (ahogy a google tárcsázó és naptár is az). Ezek helyett ment fel más.
Még a gyári statusbar színtelenségére, ill a gyorsbeállításokra kellene vmit kitalálni, mert az se túl user friendly..Gondolom xpőoseddel szarrá lehetne customizálni, de azt nem akarok feltenni. Majd az xda themes and apps szekciójában körülnézek :).
Viszont ez a 6 óra körüli SOT isteni a G4 után :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #312 Dátum: 2016, 08 15, 00:32:33 »

Én eddig sehol se cseréltem launchert, mindenhol elvoltam a gyárival, nagy igényem nincs a customizációra, de ez kritikán aluli volt...
Mondtam ne legy pancser! Hasznalj Nova Launchert!:-)

Nem elérhető balahu

« Reply #313 Dátum: 2016, 08 15, 08:33:35 »
Ez nekem hasznos volt : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #314 Dátum: 2016, 08 15, 08:54:07 »
Ez nekem hasznos volt : You are not allowed to view links. Register or Login
Szuper. Nekem is uj volt ez.

Nem elérhető balahu

« Reply #315 Dátum: 2016, 08 16, 07:00:42 »
Még ezt nézegetem, nem tudom van e ertelme buzulni vele You are not allowed to view links. Register or Login
Régen volt greenfym, meg is vettem, játszogattam vele, de tul nagy különbségeket nem vettem észre. Azz hagytam is a fenébe. Meg aztán  általában  ilyenkor jönnek elő a kia ismeretlen hibák.

Nem elérhető john104

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung S10
  • PDA ROM: Stock
« Reply #316 Dátum: 2016, 08 16, 09:10:39 »
Még ezt nézegetem, nem tudom van e ertelme buzulni vele You are not allowed to view links. Register or Login
Régen volt greenfym, meg is vettem, játszogattam vele, de tul nagy különbségeket nem vettem észre. Azz hagytam is a fenébe. Meg aztán  általában  ilyenkor jönnek elő a kia ismeretlen hibák.
én ilyeneket már csak nagyon régen használtam, akkor több kár volt velük mint haszon...ennek van saját optimalizációja az akku fogyasztásra, és nálam jól is szerepelt....azt egyébként másik készüléknél is észrevettem hogy ha bármelyik navi alkalmazásból kilépve, azt nem zárom ki a háttérben futásból is, akkor extrém a merülés sebessége....kvázi erre érdemes odafigyelni.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #317 Dátum: 2016, 08 21, 10:15:47 »
nem telefonspecifikus, de hátha vannak még foci censored k közöttünk rajtam kívül:) Jó kis program ha tudni akarod mit hol adnak. Nekem új volt, lehet más már használja:)

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #318 Dátum: 2016, 08 21, 10:24:07 »
nézem az xda-n a posztokat és van ez a Flamehell nevű pacák, hát őt nem tudom hova tenni:))))) az egy dolog hogy majd minden új romnál megkérdezi hogy napi heti vagy milyen gyakran jön ki frissítés. de hogy szinte 10-20 perc alatt két romról is azt írja hogy imádja és szakít mint a villám és hogy talált egy hibát vagy bármi más... nem tudom megérteni:)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #319 Dátum: 2016, 08 21, 15:21:57 »
nézem az xda-n a posztokat és van ez a Flamehell nevű pacák, hát őt nem tudom hova tenni:))))) az egy dolog hogy majd minden új romnál megkérdezi hogy napi heti vagy milyen gyakran jön ki frissítés. de hogy szinte 10-20 perc alatt két romról is azt írja hogy imádja és szakít mint a villám és hogy talált egy hibát vagy bármi más... nem tudom megérteni:)
Rohadtul idegesítő fugura,  mar oneplus2nel is kb ezt csinálta, nálam meg pm-ben is betalalt anno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nem elérhető kissattila

• PDA: 1+3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #320 Dátum: 2016, 08 27, 07:42:48 »
Sziasztok!
Van egy PLT90-es headsetem, párosítom az OP3-al, hozzáadom megbízható eszközként. Aztán egy idő múlva nincs a listában, újra kell párosítani. A kocsi kihangosítóját megtalálja, pár másodperces kapcsolódás után mielőtt még a PIN-t beírnám eldobja a kapcsolatot. Mindenhol gyári soft van. Vmi 5let? Köszönöm.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #321 Dátum: 2016, 08 27, 08:28:33 »
Sziasztok!
Van egy PLT90-es headsetem, párosítom az OP3-al, hozzáadom megbízható eszközként. Aztán egy idő múlva nincs a listában, újra kell párosítani. A kocsi kihangosítóját megtalálja, pár másodperces kapcsolódás után mielőtt még a PIN-t beírnám eldobja a kapcsolatot. Mindenhol gyári soft van. Vmi 5let? Köszönöm.
Nekem a kocsiban a kihangosítóval szuperül működik. Jabra. Mással még nem próbáltam. Oxy és most cm-es rommal is.

Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #322 Dátum: 2016, 08 27, 12:47:58 »
Sziasztok!
2012-es évjáratú Renaultban a gyári BT-vel az OP3 az első telefon, ami normálisan működik.
A korábbiak (Note3, Note4, LG V10) mindig a legváratlanabb pillanatban bontották a kapcsolatot egy hatalmas pukkanással, majd' kiugrottam az ülésből.
Amióta megvan az OP3 (8 hete), még egyszer sem fordult ez elő.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető kissattila

• PDA: 1+3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #323 Dátum: 2016, 08 27, 15:20:15 »
2012-es évjáratú Renaultban a gyári BT-vel az OP3 az első telefon, ami normálisan működik.
Hat nekem Dacoa van, es ott nem mukodik rendesen. Elotte volt  egy Lumia640 amikor bontottam a vonalat az is durrant...
A korábbiak (Note3, Note4, LG V10) mindig a legváratlanabb pillanatban bontották a kapcsolatot egy hatalmas pukkanással, majd' kiugrottam az ülésből.
Amióta megvan az OP3 (8 hete), még egyszer sem fordult ez elő.

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #324 Dátum: 2016, 08 29, 12:53:50 »
Sziasztok!

Leirom a tapasztalataimat, aztan kovezzetek meg ertuk! De lehet megoldasotok is van rajuk!

A legelso es legbosszantobb a noti slider. Priority modban a viber whatsapp fb gond nelkul kikeruli es csipog, pedig nem kene. Alapvetoen a beallitasok jok lennenek, ugye egy az egyben ios koppintas csak mas megoldassal, de nyilvan ott mukodik itt nem.

Lassitott felvetel
Felveszed, majd a gyari borzaszto rossz google fotok alkalmazassal be tudod allitani hol lassitson, de ha a video hosszabb mint kene, akkor tudsz vagni is belole. Igen am de utana az egesz lassu lesz nem csak az a resz amit kijeloltel. Azt mar meg sem emlitem, hogy hang nelkul mekkora nulla

Ambient display
Barmi van, felvillan 1 szer pont annyi idore hogy semmit nem latsz belole, aztan par mp mulva megegyszer, na azt mar el tudod olvasni. Hat ennek mi ertelme?

A tobbi apro bajjal egyutt tudok elni, de ezek nagyon zavarnak.

Noti sliderbol a vibrate nekem nem jo. Estere csak a csipogo netes appokat akarom kikapcsolni, es szeretnem h csorogjon ha valaki hiv vagy smst ir. Nem, a netet nem kapcsolom ki, ne en alkalmazkodjak a sajat eszkozomhoz.

:ima: