0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
vegigcsinaltam teljesen a leirast, ott van a duplakoppos menupont is, de hiaba aktivalom, nem akar mukodni...
Nálam is ez van, félig-meddig Feltetted a 378-as firmware-t?
felelotte an belaktam, aztan mikor nyitottam a blt es lattam hogy csinal egy factory resetet akkor leesett h megint mekkora bal vagyok....mindegy most 378 root es duplakopp elmeleti alapon fentvan igaz nem mukodik...
igen abba én is beleszaladtam 1x, elég bosszantó tud lenni Hogy tetszik?
Ezt nekem akartad írni
B378-as nougathoz is elkészült a TWRP ha már a duplakopp nem működik
Azóta se jó? Én ma megpróbálomTapatalkkal küldve az én EVA-L09 eszközömről
A hozzászólásokban van egy sctipt twrp zip ami megcsinálja a duplakoppot.Nekem még nincs twrp de lehet majd kipróbálom.Ha neked van probáld ki hátha jó leszYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginTapatalkkal küldve az én EVA-L09 eszközömről
még egyelőre nem szántam rá magam, de lehet nem is fogom. Minden jól muzsikál, szerencsére és a hátsó ujjlenyomat olvasónál még nem találkoztam gyorsabban reagáló megoldással
Nekem sem működik.Beallitottam az ujjlenyomatot, eddig az sem volt nekem.Marad igy, egész stabil és gyors a rendszer.
Vodás EVA-L09C02 volt, aztán valami rossz frissítést tettem rá, és C900-as lett, most már 432-es(jelenleg EVA-L09432378-as). Van egy nagyon jó leírás,a bootloader nyítás valamint a régió váltás illetve a twrp felrakás folyamatáról. Nagyon érthető és részletes. Én is féltem tőle, de simán vissza lehet zárni valamint teljesen gyári állapotra vissza állítani. Csak oda kell figyelni, nem kapkodni ahogy egy másik fórumban attika79 is tanácsolja: . Kiváncsi voltam, hogy tényleg gyári állapotba lesz-e, ezért bevittem egy mondvacsinált hibával és semmit nem vettek észre a mokolásból.
Szia.Nem is el tudnád küldeni a leirást?Köszönöm.
Szia!a 94-es hozzászólásban van egy csatolt kép, azon kékkel kiemelve a link.Tényleg csak akkor kezdjél hozzá, ha van rá egy pár nyugodt órád és
Irnek en neked mast is csak az asszony meg ne tudja
Ejjj Ez a dupla kopp gondolom csak root segítségével működne ha jól tudom igaz nekem hiányzik ez a funkció!!!! miért kell ezt kivenni!?
Kint van a 383-számú rom.Sokkal jobb mint a 378.Az éjszaka 1%-ot merült.2 lépcsőbe kell feltenni,elösször az Ota,majd a fult.[EVA-L09C432B383_OTA][B383 update_data_full_hw_eu.zip ]
You are not allowed to view links. Register or Login
SziaAkkor jól láttam hogy lesz megint frissítés....kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg hivatalosan....
Még a központ sem tudja,ezért tettem föl.Sokkal jobb mint a 378.