Szerző Téma: DIRTY-UNICORNS-v10.1 [OC/UV] [OTA]  (Megtekintve 1197 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

gyu456

• Vendég
DIRTY-UNICORNS-v10.1 [OC/UV] [OTA]
« Dátum: 2016, 05 10, 10:42:09 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
(GT-I9100)

Marshmallow 6.0.1

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

-20160626-

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Telepítés:
Ha már fent a cm-13, akkor nincs más dolgunk mint hogy letöltsd a ROMOT és a GAPPS-t, majd Recovery (T.W.R.P.) telepíteni, factory reset, wipe/dalvik törlése

You are not allowed to view links. Register or Login

Figyelem! Semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot készíteni az összes fontos fájlról!

Nem elérhető Pityu62

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: htc
  • PDA: htc touch
  • PDA ROM: omap850
Re: DIRTY-UNICORNS-v10.1 [OC/UV] [OTA]
« Reply #1 Dátum: 2016, 09 21, 07:03:26 »
Sziasztok!
Nagyon rég foglalkoztam rom telepítéssel,,,most szükségem lenne egy kis támogatásra!
S2i9100 lett most a telefonom de nagyon gyorsan merül pedig 2000 aksi van benne és szinte minden leállítva.
4.1.2.  i9100xxms3.  kernel: 3.0.31.-1211311 van rajta jelenleg.  hang le-power-c  re odin jön. így vettem de kimaradtam már sok mindenből mint látom.  Szeretném feltenni a DU-t ha ti is javasoljátok,,,,ebben a felállásban hogy?! Üdv:)