0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szerintem nem sokat kell várni az S-OFF-ra sem...:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Előbb lesz mint hogy készüléket tudnánk venni! ☺️Tapatalk-kal küldve az én SM-G935F-el
Csak örülök neki. Nem adnék vagy 2kilot érte adózun épp eleget.
Ezert kell venni kulfoldrol telefont. Ha az Expansystol veszed nem ide adozol es a Presser zsebet sem fogod tomni a mondva csinalt Artisjus adoval. Nekem az utolso telefonom amit itthon vasaroltam s Nexus 4 volt.
Most találtam: You are not allowed to view links. Register or Login
+fa az 240, +haszon az 260.. combos. pedig milyen szép is lett volna a 190-es végár..IP68 védelem? nem lett az egy kicsit elírva??
Attila vagyok a HTC csapat tagja.Weboldalunkat kovesse figyelemmel illetve a twitter es facebookot.Ott lesznek errol majd tobb informacio megosztva.Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.To send a reply to this message, please click here.Sincerely,Attila
A magyarországi forgalmazással, árral kapcsolatban a HTC emailben ennyit tudott válaszolni:
Na mit találtam!You are not allowed to view links. Register or Login
Olyan nem lesz, aminek ezüst a hátlapja és nem fehér, hanem fekete az eleje (mint a 2. képen)visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Előrendelve
Az M7 re anno 2 hónapot vártunk? 3at?
Emlékszem. Mondjuk nekem elég hamar megjött...
Ilyenre gondoltál.