1.Eddig duplán voltak-most az a baj, hogy kiszedték a HTC-s bloatware-t...
Igen, rootolsz és leszeded, ami nem tetszik. Ha lesz S-OFF, akkor még a garancia miatt sem kell aggódnod.
2.Hmmm, 360% nem rossz...
Ha elérhető lesz, fogdosd meg egy kicsit és utána beszéljük meg ezt újra.
Mindettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményedet-Neked elsőre nem jött be, ez van.
1. nekem nem baj, h kiszedték, csak kíváncsi voltam, hogy ha azt tartották szem előtt h kevesebb "szemét" legyen a telefonon, akkor erre gondoltak-e
ami kell úgyis visszarakom, ez kb minden alaprogi a google alternatíva helyett, csak a logikát nem feltétlenül látom az egészben. az odáig teljesen jogos, hogy tegyük külön letölthetővé, a gyökkettő iq-val rendelkezők meg ne ijedjenek meg egy úgy megtanulandó felülettől, hanem minden megszokott gugli legyen, de azt nem tudom mennyire realizálták, hogy ha
- más telefonra is elérem a htc sense-s szoftvereit akkor adott esetben kevesebb okom lesz htc készüléket venni
- ha eddig szerepet játszott a htc-s szoftvercsomag a készülékvásárláskor, akkor ezzel eggyel kevesebb indokom lesz ezt a márkát választani.
de ne legyen igazam, jöjjön be nekik a húzás, nálam a root úgyis alap, így problémát nem fog okozni. reméljük nekik se.
2: halmazok átfedése létezik mint olyan, nem kell mindent automatikusan összeadni
nekem már hónapok óta nem tetszik, mint ahogy a samsung telefonok sosem tetszettek és az "új" iphone vonal sem jön be. ugyanígy a szögletes sony xiaomi huawei design sem jön be (bár utóbbi a htc-s koppintásokkal egy-két szebb telefont azért kiadott) és ezen az sem változtat, hogy élőben vagy fotón látom az adott telefont. a htc a nexus, az lg mind olyan gyártók voltak akik ha nem is minden modellnél és nem is mindig jól sikerülten, de próbáltak egyedi telefont letenni az asztalra. a többi gyártónál az uniformizálást és a teljes minimalizálást választották, de attól h valami minimal nem feltétlenül stílusos és szép.
Ha van idöd ezt azért olvazd el nem lett ez azért olyan rossz és ocsmány. ;
You are not allowed to view links.
Register or Login
abban h jó telefon lett nincs vita, csak a frontja nem tetszik, de ez egyéni ízlés kérdése:
bevallom, temettem az előzetes infók alapján, de így utólag nem lett rossz..a bs nekem így fura, de még akár jó is kijöhet belőle.. a gyári füles a felturbózótt audiókimenettel tetszetős, a kamerára való ráfekvés úgyszintén, kérdés mi lesz a végeredmény.. az előlapi design szubjektíven ocsmány továbbra is, kár, h azt kell bámulni folyamatosan..