0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Vajon a Turbado szállít-e majd kedden? Holnap kiderül. Tapatalkkal küldve az én HTC One M9 eszközömről
Eljött a nap, ma minden kiderül.
mindenki derül... Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Izgulok is nem kicsit, látva az expansys-t.
Nem vicces
Elnézést, de nem viccnek szántam.
Én is csak hülyésgedem.
Viszont You are not allowed to view links. Register or Login alapján elindult a remény.
Lassan expansyson a fekete utoleri az ezustot... MInt az M7 eseteben
10 ora van, mint mondd a turbado?
Állítólag Németországból jön a szállítmány. Ott csütörtök munkaszüneti nap volt, gondolom pénteken adták fel. A Turbado tehát elvileg ma kapja meg. Csak akkor értesítenek minket, hogy továbbították a csomagot ha már megkapták. Azelőtt nem nagyon lenne értelme.
Hamarabb megjönnek a tokjaim mint a készülék :DAmugy Spiegen Thin Fit és Spiegen Crystal Shell
Esélyes...
Juhuuu expansys elmászott 5 napra
Alakul. Turbado pedig hallgat...
Ha en donteshozo lennek az Expansysnal azt mondanam koszi HTC, de tobbet nem arulom sem a keszulekeidet, sem a tartozekaidat. A folyamatos igergetesek miatt nem tudok mondani konkret idopontot es emiatt rombolod az uzletem renomejat.
Nem véletlen hogy már nem kiemelt partner a HTC náluk!
You are not allowed to view links. Register or LoginCarphonewarehouse-ban is pre order az osszes szinben. Az egyszeru ember erre mit mond? Nem kapni? Semmi gond bemegyek az LG, Sony, Samsung mintaboltba es akkor nekik adom a 570£-omat.
a verizonosok kaptak, ahogy XDA -t olvasom...
Na a turbado is várakozik.