0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
csinálj egy olyat amin látszik a vízszintes szürke csík, az egyik felül legyen a másik lent monitoron meglesem.
Így jó? visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Nem akarok beleszólni nagyon de ha a kijelző a gond akkor egy kepernyőmentés nem mutatja meg a hibát. Egy külső fényképet kell készíteni a hibáról. Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Iphonon nézem es nálad is eltér a szürke csíknak egy formának kell lennie de eltér nálad is
Hát, lehet. De ez miben zavaró? Pláne a fészbúknál. Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Mi az a facebok. Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről
Ez így van. Nekem is cserélték és csak akkor látszott ha egy másikkal csináltam a képet. Nekem is alul volt egy nagy folt és eu-s a készülék viszont nem mindegy hol csinálják meg. Ha kis gsm bolt az biztos, hogy valami sufni szervizbe viszi.Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről
Felháborító amit a HTC muvel mostanában, mivel partnerotol vettem ott is egy bunkó tajparaszt intézte tuti hogy nem lesz normális és ha ők küldik el gariba tuti minimum 1 hónap és lehet hogy ugyan így kapom vissza mert az ottani bal ok észre sem veszik a különbséget.
Nem ez a lenyeg Laci. Egy kijelzo hibarol hiaba keszitesz screenshot-ot a hiba nem fog latszodni rajta. A screenshotot a rendszer csinalja a hiba pedig hardveres a kijelzoben van. Ha atkuldod a screenshotot masnak akkor azzal nem lesz semmi problema. Ahogy a kollega is irta kivulrol kell a kijelzorol keszitrni egy fenykepet egy jobb fenykepezovel ami visszaadja a kijelzo hibajat.
Mennyire igaz az az elmélet miszerint a ragasztás miatt ilyen és idovel megszarad és eltunik a sárga árnyalat uv fénnyel lehet gyorsítani.
EU cid 034
Nem láttam tőled képet. Egyébként cseréltek a készüléket?