Én, mint az egyik legrégebbi HTC-fan ( HD2-es óta nem volt más gyártótól készülékem)
nem fogom szidni, és sárba taposni a Márkát, mert most másik márka készülékét használom! Sőt várom, hogy mit hoz a következő csúcs HTC! Jelenlegi életvitelemhez jobban megfelel az S7E.
Másfél éve abbahagytam a romolgatást, lecsökkentettem a fórumokon való aktivitásomat, valamint a távoli segítségek nyújtását! Túl sok időmet vette el, és ennek következményei lettek.
Ma már nagyon kicsi a különbség a készülékek között, ha van lehetőség, érdemes kipróbálni más márka készülékeit is, és itt nem arra gondolok hogy pár perc vagy óra nyomkodás után, hanem hetek esetleg hónapok használata alapján mondani véleményt!
Az nem számít hogy mások mit mondanak, minden ember más, másak az igényeik!
Én is így kötöttem ki a mostani készüléknél!
M8 után vettem megjelenésekor egy S7E-t, használtam kb két hónapig megszerette, de megjelent a HTC 10 és vissza húzott a szívem ( meg az asszony elkunyerálta az edget)
Használta vagy fél évig, hiába nagyon jó készülék, de egyszerűen hiányzott az S7E, főleg hogy nap mint nap ott volt előttem az asszony készüléke:(
Így amint lehetőségem volt rá beszereztem egy fekete S7Edge-t!
De nem fordítok hátat a HTC-nek (ezért van itthon egy M7
, várom a következő csúcsmodelleket!