2024, 12 20, 19:04:00

Szerző Téma: HTC 10 - általános beszélgetés  (Megtekintve 209813 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
Re: HTC 10 - általános beszélgetés
« Reply #2000 Dátum: 2016, 12 28, 22:18:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor ha átírom HTC__034-re akkor elvileg meg kell, hogy kapjam én is.
Ugye?
Igen. Csak a gyári recovery is kell.
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
« Reply #2001 Dátum: 2016, 12 28, 22:27:59 »
Igen. Csak a gyári recovery is kell.
Minden gyári. Csak a Cid volt átírva.

Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #2002 Dátum: 2016, 12 28, 22:28:24 »
Telepítettem a Viper4.4.0-át TWRP 3.0.3 SuperSu 2.79 nem a Magisk-os változatot csak a simát de az aromába beállítható hogy melyik változatot akarod telepíteni csak azért nem raktam a Magisk-os változatot mert nem ismerem :hmm: eddig kifogástalanul működik a sygic is 16.4.9-es változat viszont a Viper4android az nem akar valami miatt bár azt írják You are not allowed to view links. Register or Login  hogy a Magisk változat működik. A Magisk-ról tudtok valamit? nteeb & balla62
A Magisk ahhoz kellett, hogy a-javarészt amerikai, nyugat-európai-szolgáltatók extrái (wifi-hívás, VoLTE) működjenek. A legutóbbi android frissítés óta ez főzött romon nem ment,valahogy a system bármilyen módosítása agyonvágta a dolgot. Erre találták ki a Magisket. Ezzel a rom systemless (system partíció nélküli) . A teljesen gyári system-re modulként töltődik be a systemless custom rom. Előnye még, hogy ezzel másodpercek alatt visszaállítható a  teljesen gyári, OTA-képes állapot.

Nem elérhető Georgexy

« Reply #2003 Dátum: 2016, 12 28, 23:33:09 »
A Magisk ahhoz kellett, hogy a-javarészt amerikai, nyugat-európai-szolgáltatók extrái (wifi-hívás, VoLTE) működjenek. A legutóbbi android frissítés óta ez főzött romon nem ment,valahogy a system bármilyen módosítása agyonvágta a dolgot. Erre találták ki a Magisket. Ezzel a rom systemless (system partíció nélküli) . A teljesen gyári system-re modulként töltődik be a systemless custom rom. Előnye még, hogy ezzel másodpercek alatt visszaállítható a  teljesen gyári, OTA-képes állapot.

De ez nem igényel így több tárterületet?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2004 Dátum: 2016, 12 29, 01:01:32 »
De ez nem igényel így több tárterületet?

Nem hinném, hogy jelentős különbség lenne... : Rom system nélkül + a gyári system. Egyébként meg rom módosított systemmel.

Nem elérhető feherzaj45

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: HERE MAPS Sygic
  • PDA: Xiaomi Mi5s Plus 128GB
  • PDA ROM: MIUIHU 9 7.10.19 , RR 5.8.4 natrium
« Reply #2005 Dátum: 2016, 12 29, 10:27:58 »

Szerinted érdemes telepíteni a magisk-ot le tudnád írni hogy miként kell telepíteni. Előre is köszi

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2006 Dátum: 2016, 12 29, 12:39:48 »
Szerinted érdemes telepíteni a magisk-ot le tudnád írni hogy miként kell telepíteni. Előre is köszi
Megpróbálom...:

1. Kell egy teljesen gyári N-es system>telepítsd a korábban általam is linkelt You are not allowed to view links. Register or Login-t (üzemeld be, frissítsd,stb..., hogy a legújabb system partíciód legyen.
2. Szükség lesz a TWRP, N-androidra kompatibilis, módosított változatára is>You are not allowed to view links. Register or Login.
3. Telepítsd fastboot parancssorral (fastboot flash recovery...)
4. Ha megvan, szedd le a legutóbbi Magisk.zip-et>You are not allowed to view links. Register or Login
és a
5. [Magisk] phh's SuperUser-t>You are not allowed to view links. Register or Login.
6. A fenti sorrendben (először a Magisk, utána a SuperUser) telepítsd, a korábban flashelt, unofficial TWRP-ből.
7. A superuser zip telepítése után szükséged lesz a SuperUser manager-re is >You are not allowed to view links. Register or Login
Végül telepítsd a Viper 4.4.0-ás romot (természetesen a You are not allowed to view links. Register or Login) TWRP-ből, vagy akár a Magisk Manager-ből.

Azt hiszem ennyi.

Nem elérhető feherzaj45

• PFC Fan
« Reply #2007 Dátum: 2016, 12 29, 12:52:18 »
Megpróbálom...:

1. Kell egy teljesen gyári N-es system>telepítsd a korábban általam is linkelt You are not allowed to view links. Register or Login-t (üzemeld be, frissítsd,stb..., hogy a legújabb system partíciód legyen.
2. Szükség lesz a TWRP, N-androidra kompatibilis, módosított változatára is>You are not allowed to view links. Register or Login.
4. Ha megvan, szedd le a legutóbbi Magisk.zip-et>You are not allowed to view links. Register or Login
és a
5. [Magisk] phh's SuperUser-t>You are not allowed to view links. Register or Login.
6. A fenti sorrendben (először a Magisk, utána a SuperUser) telepítsd, a korábban flashelt, unofficial TWRP-ből.
7. A superuser zip telepítése után szükséged lesz a SuperUser manager-re is >You are not allowed to view links. Register or Login
Végül telepítsd a Viper 4.4.0-ás romot (természetesen a You are not allowed to view links. Register or Login) TWRP-ből, vagy akár a Magisk Manager-ből.

Azt hiszem ennyi.
Köszönöm nteeb! Format Data nem kell?

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2008 Dátum: 2016, 12 29, 13:44:38 »
Megpróbálom...:

és a

Azt hiszem ennyi.
Hát ez egyre bonyolultabb lesz. Én már ebbe nem nagyon megyek bele. Szerintem meg egyre kevesebben is fogják romolgatni.
Valahol megértem Lobit is, hogy nem nagyon rootolgatta a 10-et.
Nekem még a bootloader sincs nyitva és teljesen jól megy minden.
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető feherzaj45

• PFC Fan
« Reply #2009 Dátum: 2016, 12 29, 14:18:16 »
Nos eddig tartott a Nougát szopogatása a Mályvacukrot jobban szeretem ;) túl sok mindent kell csinálni hogy működjön a ViperAudio így vissza állítottam a telefont. Azt írták hogy majd ha januárban megjelenik a HTC 10-re OTA-ban a Nougát akkor elkészítik a kompatibilis változatot. :ok:

Nem elérhető Georgexy

« Reply #2010 Dátum: 2016, 12 29, 15:06:39 »
Nos eddig tartott a Nougát szopogatása a Mályvacukrot jobban szeretem ;) túl sok mindent kell csinálni hogy működjön a ViperAudio így vissza állítottam a telefont. Azt írták hogy majd ha januárban megjelenik a HTC 10-re OTA-ban a Nougát akkor elkészítik a kompatibilis változatot. :ok:
Te hogy kaptál frissítést?  Nekem nem akar megjönni. HTC__034 - es cid van beállítva.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2011 Dátum: 2016, 12 29, 15:15:01 »
Hát ez egyre bonyolultabb lesz. Én már ebbe nem nagyon megyek bele. Szerintem meg egyre kevesebben is fogják romolgatni.
Valahol megértem Lobit is, hogy nem nagyon rootolgatta a 10-et.
Nekem még a bootloader sincs nyitva és teljesen jól megy minden.
Vannak, akiknek ez kikapcsolódás, hobbi is egy kicsit. Te sem voltál(vagy?) kivétel.
Egyébként az én bootloaderem is Locked... Csak ugye ez S-OFF mellett teljesen mindegy!  ;)

Nem elérhető feherzaj45

• PFC Fan
« Reply #2012 Dátum: 2016, 12 29, 15:17:52 »
Te hogy kaptál frissítést?  Nekem nem akar megjönni. HTC__034 - es cid van beállítva.

Ne bánkodjál nekem csak 1 napig volt rajta aztán kaptam egy ikont hogy frissítésem van amiben egy rövid szöveg fogadot piros betűvel hogy az The update many bug's.Please click on the Install button.We apologize. És letörölte a frissítést :'(
Így 2.28 lett a verzió szám

Nem elérhető Georgexy

« Reply #2013 Dátum: 2016, 12 29, 15:58:21 »
Ne bánkodjál nekem csak 1 napig volt rajta aztán kaptam egy ikont hogy frissítésem van amiben egy rövid szöveg fogadot piros betűvel hogy az The update many bug's.Please click on the Install button.We apologize. És letörölte a frissítést :'(
Így 2.28 lett a verzió szám
Tehát akkor vissza lett vonva a 2.38.xxx.x. Akkor nem várom. Egyébként nekem eddig bejön.

Nem elérhető feherzaj45

• PFC Fan
« Reply #2014 Dátum: 2016, 12 29, 16:20:33 »
Tehát akkor vissza lett vonva a 2.38.xxx.x. Akkor nem várom. Egyébként nekem eddig bejön.

Nekem is jó volt de sajnos a Viper4Audio-nak nincs nougáton működő apk vagy zip telepítője csak mókolt változatok vannak amik nem kecsegtetnek sikerrel varázslás után így én visszatértem az MM-hez. :ok:

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #2015 Dátum: 2016, 12 30, 08:26:14 »
Ezért kapni fogok, de semmiben se jobb sőt, gyengébb kijelzőben üzemidőben kamerába! :(

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
:D :D :D :D :D
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Georgexy

« Reply #2016 Dátum: 2016, 12 30, 09:41:51 »
:D :D :D :D :D
Na még reagálnék erre ismét. Az elmúlt pár napban sok fényképet készítettem én is és az asszony is. Igaz csak S6 de képminőségben nincs nagy különbség. A legtöbb helyzetben a HTC jobb volt. De volt amikor az S6 gyönyörű éles telített képet lőtt, ugyanott a HTC-n becsillant a nap vagy épp beégett a háttér. És ezt csak akkor láttam, amikor PC-n néztem a képeket. Telefonon majdnem mindig a Samsung volt a jobb. Azt hittem az enyém rossz. De nem.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2017 Dátum: 2016, 12 30, 11:12:39 »
Na még reagálnék erre ismét. Az elmúlt pár napban sok fényképet készítettem én is és az asszony is. Igaz csak S6 de képminőségben nincs nagy különbség. A legtöbb helyzetben a HTC jobb volt. De volt amikor az S6 gyönyörű éles telített képet lőtt, ugyanott a HTC-n becsillant a nap vagy épp beégett a háttér. És ezt csak akkor láttam, amikor PC-n néztem a képeket. Telefonon majdnem mindig a Samsung volt a jobb. Azt hittem az enyém rossz. De nem.

Nemrég voltam egy továbbképzésen, ahol ment az anyag kivetítőn is. Fényképeztünk rendesen, hogy valami megmaradjon az újdonságokból, ha már ennyibe került.
Az összes régebbi Samsung, Huawei, Sony használhatatlan (????>>ezeket majd később kifejtem) volt annál a fénynél és tárgytávolságnál, ami ott volt. Mindenki azokat a fotókat akarta, amit én csináltam. Ott ült mellettem a kollégám S7 Edge tulajként és ő is csinált képeket. Nem volt értékelhető különbség, azt leszámítva, hogy az Amoled kijelző színegyensúlya egészen más, mindenesetre pc-n nézve ez a különbség is eltűnt. Ráadásul én zoomoltam is (minőségromlással jár a digitális zoom, mondanom sem kell) és  tökéletesen használhatók voltak a fotók és így, 50 éves szemmel is olvasni tudtuk... :)
Visszatérve a kérdőjelekre: kell tudni kezelni a kamerát-nem profi módra gondolok, egyszerűen csak a helyes fókuszálásra. A full automata üzemmód esetleges tévedései (befénylések, csillogás, élesség...) simán orvosolhatók azzal, ha helyes területre fókuszálunk. Az pedig, hogy az Amoled más, azt tudjuk. Nekem túlszaturáltak a színei, de úgy látszik, hogy ez a cégnek üzletileg bejött, sokan szeretik élénkebb színben látni ezt a szürke világot. Még ha nem is ez a természetes... Attól, mert valami élénkebben színes, még nem biztos, hogy jobb.
Külön "köszönet" az egykori HTC tulajoknak, akik ide járnak szarkasztikus megjegyzéseikkel. Nem jutna eszembe ilyen másik készülékek topikjaiban.

Nem elérhető TODI1111

• PFC Fan
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10e + root + xposed
« Reply #2018 Dátum: 2016, 12 30, 11:32:21 »
Nemrég voltam egy továbbképzésen, ahol ment az anyag kivetítőn is. Fényképeztünk rendesen, hogy valami megmaradjon az újdonságokból, ha már ennyibe került.
Az összes régebbi Samsung, Huawei, Sony használhatatlan (????>>ezeket majd később kifejtem) volt annál a fénynél és tárgytávolságnál, ami ott volt. Mindenki azokat a fotókat akarta, amit én csináltam. Ott ült mellettem a kollégám S7 Edge tulajként és ő is csinált képeket. Nem volt értékelhető különbség, azt leszámítva, hogy az Amoled kijelző színegyensúlya egészen más, mindenesetre pc-n nézve ez a különbség is eltűnt. Ráadásul én zoomoltam is (minőségromlással jár a digitális zoom, mondanom sem kell) és  tökéletesen használhatók voltak a fotók és így, 50 éves szemmel is olvasni tudtuk... :)
Visszatérve a kérdőjelekre: kell tudni kezelni a kamerát-nem profi módra gondolok, egyszerűen csak a helyes fókuszálásra. A full automata üzemmód esetleges tévedései (befénylések, csillogás, élesség...) simán orvosolhatók azzal, ha helyes területre fókuszálunk. Az pedig, hogy az Amoled más, azt tudjuk. Nekem túlszaturáltak a színei, de úgy látszik, hogy ez a cégnek üzletileg bejött, sokan szeretik élénkebb színben látni ezt a szürke világot. Még ha nem is ez a természetes... Attól, mert valami élénkebben színes, még nem biztos, hogy jobb.
Külön "köszönet" az egykori HTC tulajoknak, akik ide járnak szarkasztikus megjegyzéseikkel. Nem jutna eszembe ilyen másik készülékek topikjaiban.
Az a legnagyobb baj, hogy az emberek tudatába beleégették a smsung és iphone márkaneveket. :D :D

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2019 Dátum: 2016, 12 30, 11:45:19 »
Az a legnagyobb baj, hogy az emberek tudatába beleégették a smsung és iphone márkaneveket. :D :D
Sajnos ez így igaz. Bemész egy kecóba és nem lác mást mint LG, Samsung márkanéven háztartási gépeket. És a HTC-t a telekom sem reklámozza mint régebben. Mindenki a szerviz miatt parázik hol ott nem kéne. Megbizható kereskedőtől kell venni és nem lesz baj.
Nekem korekten 2hét alatt megcsinálták a kijelző cserét. Az amoled szerintem is egy áll valoságot ad vissza. :-X

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #2020 Dátum: 2016, 12 30, 13:02:43 »
Én, mint az egyik legrégebbi HTC-fan ( HD2-es óta nem volt más gyártótól készülékem)  :) nem fogom szidni, és sárba taposni a Márkát, mert most másik márka készülékét használom! Sőt várom, hogy mit hoz a következő csúcs HTC! Jelenlegi életvitelemhez jobban megfelel az S7E.
Másfél éve abbahagytam a romolgatást, lecsökkentettem a fórumokon való aktivitásomat, valamint a távoli segítségek nyújtását! Túl sok időmet vette el, és ennek következményei lettek.
Ma már nagyon kicsi a különbség a készülékek között, ha van lehetőség, érdemes kipróbálni más márka készülékeit is, és itt nem arra gondolok hogy pár perc vagy óra nyomkodás után, hanem hetek esetleg hónapok használata alapján mondani véleményt!
Az nem számít hogy mások mit mondanak, minden ember más, másak az igényeik!
Én is így kötöttem ki a mostani készüléknél!
M8 után vettem megjelenésekor egy S7E-t, használtam kb két hónapig megszerette, de megjelent a HTC 10 és vissza húzott a szívem ( meg az asszony elkunyerálta az edget) :)
Használta vagy fél évig, hiába nagyon jó készülék, de egyszerűen hiányzott az S7E, főleg hogy nap mint nap ott volt előttem az asszony készüléke:(
Így amint lehetőségem volt rá beszereztem egy fekete S7Edge-t!
De nem fordítok hátat a HTC-nek (ezért van itthon egy M7 :) , várom a következő csúcsmodelleket! :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2021 Dátum: 2016, 12 30, 13:43:22 »
Sajnos ez így igaz. Bemész egy kecóba és nem lác mást mint LG, Samsung márkanéven háztartási gépeket. És a HTC-t a telekom sem reklámozza mint régebben. Mindenki a szerviz miatt parázik hol ott nem kéne. Megbizható kereskedőtől kell venni és nem lesz baj.
Nekem korekten 2hét alatt megcsinálták a kijelző cserét. Az amoled szerintem is egy áll valoságot ad vissza. :-X
Az, hogy túlszaturált igaz. Viszont lehet állítani a kijelző színhelyességét. Az "alapvető" már egészen tompa színvilágot eredményez. Azt mondják róla az okosok, hogy ez hasonlít leginkább a valóságra.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Georgexy

HTC 10 - általános beszélgetés
« Reply #2022 Dátum: 2016, 12 30, 14:17:12 »
Lehet nem fogalmaztam jól az előző hozzászólásomnál. Remélem mindenkinek az jött le, hogy a HTC képei a jobbak PC-n nézve.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2023 Dátum: 2016, 12 30, 15:01:33 »
Lehet nem fogalmaztam jól az előző hozzászólásomnál. Remélem mindenkinek az jött le, hogy a HTC képei a jobbak PC-n nézve.

Könnyen lehet, de amíg jobbak mint apósom alma 6s plus "űber telójáé" addig az sem érdekel, ha akár egy Nokia 3310 is  jobb nála.
:-)
Egyébként fotózni egy dslr géppel szoktam. Ha fontos a minőségi kép.
Tényileg ennyire jó képeket lő a HTC?

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Georgexy

HTC 10 - általános beszélgetés
« Reply #2024 Dátum: 2016, 12 30, 16:44:30 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A héten készültek.