0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jövő hét vége felé lesz meg. Tapatalk-kal küldve az én SM-G935F-el
Ez igy rendben van, de akik egy kupacban lakunk Pest és környéke együtt kéne rendelni. Vagy nem?
nagyja freshipping Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Szépen, csendben...nahát, nahát... Ha szabad tudni honnan és milyen színben???
Mobilboltos barátom hozat egyet, eus lesz és ezüst fehér.
Na, javul az akksi. Most 60%-on vagyok, 12 órája van akkun, folyamatosan be volt kapcsolva a Wi-Fi, mobilneten(4g) volt a vas végig és 2.5 óra a SoT. Jó lesz ez.Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Es tenyleg megjottek a tokok You are not allowed to view links. Register or LoginAzthittem mattfekete lesz Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Én meg nem tudtam rendelni az átlátszót nem engedte.
a szurke nem erdekel? Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Nincs nekik raktáron... Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Erre gondoltam én is. Azért rendeltem a másikat a SpeedShop-tol. Azt irták 3-10 nap. Meglátjuk.........
Én rendeltem eBay-ről 700-ért Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Én is onnan akartam csak nem engedte mivel nincs. Majd szerzek valahonnan egy átlátszot.
Men az M 9.
Nekem nem volt 9. Nem volt akkora lépés a 8 után. Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
A gyűjtemény.A Desire és a DHD hiányzik a képről.Megvannak ők is, csak lusta vagyok előbányászni őket. Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Szep gyujtemeny. Ha mindegyiknek a launch utani erteket nezzuk akkor ez kozel egy milla.
Ezt ne mondtad volna. Még jó, hogy az asszony nem olvassa a fórumot Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről