2024, 11 24, 20:36:58

Szerző Téma: BT problémák  (Megtekintve 23501 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
Re: BT problémák
« Reply #100 Dátum: 2009, 10 02, 22:17:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Még kezdő vagyok Omnia téren ezért nézzetek el ha elírok valamit. Beállítom a BT menüt, hogy hova is mentsen és nem oda ment. Miért van ez? Illetve olvastam Obex nevű programról feltettem és 1 ideig ment aztán nem. Hogy lehetne beállítanom, hogy semmilyen egyéb program nélkül oda mentsen, ahova beadom Bt-nak.

Válaszotokat előre is köszönöm.

hát nekem az obex nélkül nem ment
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #101 Dátum: 2009, 10 03, 20:42:14 »
Igen ha ez vigasztal akkor én is ugyanígy jártam :( az AS -t sem tudom beüzemelni BT -vel.
Ajánlanám mindkettőtöknek a Bluesolei v6.4.237.0  (csak ezzel a verzióval sikerült, újabbal nem) programot. Nekem egyedül ezzel sikerült életre keltenem a AS szolgáltatást, viszont azóta hibátlanul fut. Az egyetlen bökkenő vele (bár lehet csak én nem találom a beállítást) , hogy minden indításkor a pc-n manuálisan be kell kapcsolni a BT-t. Bár 2 gomb az egész de néha jól jönne ha automatikusan indulna.

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #102 Dátum: 2009, 10 03, 20:44:54 »
:(
A másik érdekes dolog, hogy letöltöttem a BlueSoil nevü programot, és nem ismeri fel az adapteremet.
Sztem ott lehet a gond...
Hopp, csak most olvastam tovább.... próbáld azt a verziót amit írtam. nekem tökéletesen bevált.

Nem elérhető VGergo

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #103 Dátum: 2009, 10 15, 22:15:29 »
Nincs rá konkrtét topik gondoltam itt a legkevésbé off..

szal ha van egy USB Wifi adapter a gépemben akkor azzal össze tudom kötni az Omniát ? G remotet akarnám így használni ! vagy mindenképpen kell egy router vagy usb bluetács adapter ? Köszi !

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #104 Dátum: 2009, 10 15, 22:17:34 »
Nincs rá konkrtét topik gondoltam itt a legkevésbé off..

szal ha van egy USB Wifi adapter a gépemben akkor azzal össze tudom kötni az Omniát ? G remotet akarnám így használni ! vagy mindenképpen kell egy router vagy usb bluetács adapter ? Köszi !
Ez érdekes, én routeren keresztül teszteltem a g remote-ot! Szerintem az usb-n is működnie kell, sőt BT-n is!
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sopronyi

• PDA: samsung i9000
  • PDA ROM: i9000 xxjvr
« Reply #105 Dátum: 2009, 10 29, 11:44:02 »
Nekem olyan problémám lenne ha a bt. fulhalgatót csatlakoztatok az telefonálás közben hangosan zúg már próbóltam több fülgatóval is(  valami ötletetek lenne?

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #106 Dátum: 2009, 11 03, 13:50:43 »
Nekem olyan problémám lenne ha a bt. fulhalgatót csatlakoztatok az telefonálás közben hangosan zúg már próbóltam több fülgatóval is(  valami ötletetek lenne?
Ez elég elszigetelt esetnek tűnik, nekem egy régi nokia bt fülesem van és még soha nem tapasztaltam ilyesmit!! :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #107 Dátum: 2009, 11 03, 17:01:16 »
Ez elég elszigetelt esetnek tűnik, nekem egy régi nokia bt fülesem van és még soha nem tapasztaltam ilyesmit!! :hmm:

GABES: Próbáld az újabbakat :(

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #108 Dátum: 2009, 11 03, 17:02:29 »

A zúgás valószínűleg valami árnyékolás is lehet. Tedd másik zsebedbe :D

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #109 Dátum: 2009, 11 04, 08:32:40 »
GABES: Próbáld az újabbakat :(
Ennyire rosszak lennénék az újak? :D
A régit sem használom már egy ideje, ha meg kell ez tökéletes! ;)

Nem elérhető sopronyi

• PDA: samsung i9000
  • PDA ROM: i9000 xxjvr
« Reply #110 Dátum: 2009, 11 06, 17:45:28 »
A zúgás valószínűleg valami árnyékolás is lehet. Tedd másik zsebedbe :D
Nem kell hogy a zsebembe legyen még ha egymás mellett vannak akkor is zúg használhatatlan sajna:( Lehet szerviz lesz csak azt meg nem akarom:(

Nem elérhető majkreem

• Must
  • Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: PDA:i900DXD1 / TEL:i900DXIF1
  • PDA ROM: -
SBH-650 Stereo Bluetooth
« Reply #111 Dátum: 2009, 11 07, 00:39:27 »
Szisztok!

Remélem jó helyen kérek tanácsot.... A napokban tönkre ment sajnos a gyári  fülhallgatóm, így keresgélni kezdtem a neten, hol tudok újat venni. E közben találtam egy SBH-650 Stereo Bluetooth elnevezésű fülhallgatót, melyet mint Omnia Bluetooth Headset árulnak sok helyen.
Érdemes beruháznom egy ilyen fülhalgatóba, van valakinek tpasztalata e téren? Nem tudom milyen elven működik, egyáltalán működik-e
 Omniával be kell állítani valamit, hogy bluetooth headsettre küldje a hangot?
Ugyanakkor az alábi linken:
azt írják ha jól értem, a Multiconnect szekció alatt, hogy ezt PC-vel is tudnám használni, ami számomra pozitívum, ugyanis épp wifi-s fejest akartam venni, de így elképzelésem szerint két legyet ütök egy csapásra... jól gondolom?
... és még nem fejeztem be... azonban a PC-ben nincs bluetooth, de gondolom ez egy szimpla adapterrel, ahogy írják is, kiküszöbölhető. Ezzel az adapterrel szintén megoldható, hogy a PC hangforrásait ráküldje erre a headset-re?
Előre is köszönöm, ha kicsit megerősítenétek abban, hogy ez így működő elképzelés, hogy hol PC-hez, hol Omniához használnám, ha jól láttam akkor elméletileg akár mindketőhöz is lehet.
Gondolom a működése Omniával, nem függ attól, hogy s2p-n hallgatom a zenét, vagy a gyárilejátszóval. Elméletileg egyetlen hátulütője van a dolognak, hogy rádióhalgatásra a gyári zsinor nélkül, nem tudom használni.
Előre is köszönöm, ha tudtok segítni, mert ez a kütyü most megtetszett főleg, ha 2 füles vétele helyett ezt az egyet kéne csak vennem.

Toti!

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
Re: SBH-650 Stereo Bluetooth
« Reply #112 Dátum: 2009, 11 07, 08:53:09 »
Szisztok!

Remélem jó helyen kérek tanácsot.... A napokban tönkre ment sajnos a gyári  fülhallgatóm, így keresgélni kezdtem a neten, hol tudok újat venni. E közben találtam egy SBH-650 Stereo Bluetooth elnevezésű fülhallgatót, melyet mint Omnia Bluetooth Headset árulnak sok helyen.
Érdemes beruháznom egy ilyen fülhalgatóba, van valakinek tpasztalata e téren? Nem tudom milyen elven működik, egyáltalán működik-e
 Omniával be kell állítani valamit, hogy bluetooth headsettre küldje a hangot?
Ugyanakkor az alábi linken:
azt írják ha jól értem, a Multiconnect szekció alatt, hogy ezt PC-vel is tudnám használni, ami számomra pozitívum, ugyanis épp wifi-s fejest akartam venni, de így elképzelésem szerint két legyet ütök egy csapásra... jól gondolom?
... és még nem fejeztem be... azonban a PC-ben nincs bluetooth, de gondolom ez egy szimpla adapterrel, ahogy írják is, kiküszöbölhető. Ezzel az adapterrel szintén megoldható, hogy a PC hangforrásait ráküldje erre a headset-re?
Előre is köszönöm, ha kicsit megerősítenétek abban, hogy ez így működő elképzelés, hogy hol PC-hez, hol Omniához használnám, ha jól láttam akkor elméletileg akár mindketőhöz is lehet.
Gondolom a működése Omniával, nem függ attól, hogy s2p-n hallgatom a zenét, vagy a gyárilejátszóval. Elméletileg egyetlen hátulütője van a dolognak, hogy rádióhalgatásra a gyári zsinor nélkül, nem tudom használni.
Előre is köszönöm, ha tudtok segítni, mert ez a kütyü most megtetszett főleg, ha 2 füles vétele helyett ezt az egyet kéne csak vennem.

Toti!
Pár oldallal ezelőtt ajánlgatták!

Nekem tetszik a dizájn (design)

Bármelyik zenelejátszót használhatod szerintem.

Nem elérhető öcsi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: GTI8000, i8700
  • PDA ROM: DXID1 6.1.4. Romovics, I8000NXXJD6 / I8000XEHJD9
« Reply #113 Dátum: 2009, 12 24, 07:39:38 »
Sziasztok! Olyan gondom volna hogy, a noti-hoz nem tudok csatlakozni de, fülest azt engedi mi lehet a gond?! Felismerni felismeri csak kéri a kódot ,hát két lehetőséget gondoltam: 0000 vagy 1234-et de nem jó akkor most más a kód vagy a notin kell valamit engedélyezni?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #114 Dátum: 2009, 12 24, 08:04:36 »
Sziasztok! Olyan gondom volna hogy, a noti-hoz nem tudok csatlakozni de, fülest azt engedi mi lehet a gond?! Felismerni felismeri csak kéri a kódot ,hát két lehetőséget gondoltam: 0000 vagy 1234-et de nem jó akkor most más a kód vagy a notin kell valamit engedélyezni?
Neked kell megadni a kódot a notin és a PDA-n is ugyanazt kell beütni.

Nem elérhető öcsi

« Reply #115 Dátum: 2009, 12 25, 06:30:44 »
Neked kell megadni a kódot a notin és a PDA-n is ugyanazt kell beütni.
A Pda felismeri a notit de a notival kerestetem a bluetooth eszközöket az nem találja!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #116 Dátum: 2009, 12 25, 07:34:15 »
A Pda felismeri a notit de a notival kerestetem a bluetooth eszközöket az nem találja!
Az eszköz láthatósága be van kapcsolva?

Nem elérhető öcsi

« Reply #117 Dátum: 2010, 01 15, 14:46:11 »
Sziasztok! A bt fülesemet eddig tudtam használni! de most nem hallani benne semmit a pda felismeri de mikor tárcsázok a pda hangszórója szól nem a füles!  >:( >:( >:(
VKI HELP!

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #118 Dátum: 2010, 01 16, 15:36:35 »
Sziasztok! A bt fülesemet eddig tudtam használni! de most nem hallani benne semmit a pda felismeri de mikor tárcsázok a pda hangszórója szól nem a füles!  >:( >:( >:(
VKI HELP!
Töröld először a kapcsolatot, majd párosítsd újra. A "szükséges(mondjuk párosítás)" SR-ekről se feledkezz meg.

Nem elérhető Moraj

• PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #119 Dátum: 2011, 04 17, 15:03:46 »
Sziasztok! Lehet, hogy elkéstem vele, de gondoltam, hogy megosztom veletek:
Volt többeknél is (Nálam is) olyan probléma, hogy bluetooth-on nem lehetett fogadni semmit, csak küldeni. Na, én erre megtaláltam a megoldást.
You are not allowed to view links. Register or Login - Innen le tölthetitek a MoBlue nevű kicsike, ingyenes progit, és ha ezt aktiváljátok, akkor mindent tudtok fogadni.
Mondjuk a beállításoknál baj van, mert olyankor hibaüzenetet kaptam, de a Program files mappában lesz egy "moBlue.conf" fájlt, ezt másoljátok fel a számítógépetekre. Ezután Total Commanderrel, az F4 (Szerkesztés) parancssal át írhatjátok, hogy hová érkezzenek a fájlok. (My Documents, My Storage, Storage Card) Utána mentsétek el, majd a Program files-beli "moBlue.conf"-ot írjátok felül az általatok átírott változattal. Nekem bevált és működik.  ;)

Nem elérhető Svero

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: DXID1,PUJA1
« Reply #120 Dátum: 2011, 05 06, 14:26:34 »
Már más topicban is kérdeztem, de lehet, hogy itt kellett volna.

Tudja az Omnia hogy a Bluetooth fülesen is a telefon csengőhangja szóljon?
Sehogyan nem bírom beállítani.
segítsetek, köszi.

Nem elérhető wheeler

• PFC Fan
  • PDA: i900DXIA5/DXIA5
  • PDA ROM: i900DXIA5/DXIA5
« Reply #121 Dátum: 2012, 04 22, 11:46:53 »
Sziasztok

Kaptam egy Omniát, de BT gondom van vele.
Nem tudom eldönteni, hogy Software  vagy Hardware hiba.
Nem tudom bekapcsolni a BT-t. Az előző tulaj azt mondta, hogy egyszer szoftot cseréltek és azóta nem megy.
Segítségeteket kérném