Sziasztok.
Eljött az én időm is, vettem egy S7 EDGE dual sim-es Arany színű példányt, nagyjából már számomra is elfogadható áron. (Elvből nem veszek soha megjelenéskor készüléket)
Mikor beüzemeltem,rögtön frissítést dobott fel és nem tudom, hogy ennek köszönhetően,de nekem pl a POWERAMP gyönyörűen szól nagy hangerővel, nem kellett az aplha.
A 2.500 ft-os gyári vezeték nélküli S4 (by telecom) töltő is jó,csak ezen sincs még gyors töltés és kb 12-15% ot tölt/óra ami nem is akkora baj, mert este ráteszem és reggelre pont fel is tölt.
Én a MM-ban végül nagyon húzva a számat (mert 12 ropi volt feltéve!?), de végül feltetettem (a garancia miatt,dobtam már én el 4 db üvegfóliát az s6-omon...) az okos pontban egy "Pancerglass" nevű általuk forgalmazott hajlított üvegfóliát. Ami pár napi használat mellett eddig jól vizsgázott. Sajnos csak olyan hátlap tokot visel el ami a sarkaiban kitüremkedik (nekme ez annyira nem tetszik) és rászorítja a fóliát. Ami nem ilyen az előbb utóbb el kezdi eltartani a sarkokban a fóliát (pedig ezek lennének a szépek). Rendeltem még a Gearbest-en hátlaptokot,meg TPU fóliát majd írok róla ha megjön és érdekel valakit.
Üzemidőben nagyon jó. Az omnia1-től kezdve nem volt telefonom ami egy egész napot így végig bírt nálam.
Én egy Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones-al használom. Kérdésként rögtön fel is tenném,érdemes kibontanom a gyári fülest,jobb minőségű vagy felejtős? Az S6-é felejtős volt. Egyébként milyen audió chip-je van az S7-nek, mert határozottan jobban érzem,hogy szólna za s6-nál.
Arany színű készülék ,fekete előlapi üvegfóliával.
Vettem egy NILKIN fekete tokot a telefonom "arany mentesítése" érdekében. Nem akarom elkiabálni, de lehet hogy ez sem fogja az üvegfóliát kikezdeni, mert nem is ér hozzá sem sarokpontban,sem oldalt a széleken. Nagyon jó a fogása a telefonnal és szinte észrevehetetlen maga tok annyira vékony,kisebbnek érzem a telefont is így. Napi szinten előnyös,nyilván a védelem hátrányára valamennyire,mert ha pofára esik akkor a sarkokon nem védi semmi csak az üvegfólia