2024, 12 01, 08:36:01

Szerző Téma: Samsung Galaxy S7 edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 193706 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge - Általános beszélgetés
« Reply #250 Dátum: 2016, 06 28, 15:19:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én nagyon is s7 edge párti vagyok, de pl az asszony kézbefogta a telefont, meg egy s6 edge et is, és rögtön rávágta, hogy neki s6 edge kell, mert sokkal jobban kézre esik neki. Hiába győzködtem, hogy jobb az s7 kamerája, pont nem érdekelte :)

CaponEdge s7

Lányok... :-)

Küldve az én SM-G935F-emről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge - Általános beszélgetés
« Reply #251 Dátum: 2016, 06 28, 16:05:52 »
Lányok... :-)

Küldve az én SM-G935F-emről
Azaz...off.: még nem volt ez az okostelefonos korszak, asszonynak telefon vásárlás: melyik telefon tetszik? "Az a rózsaszín". Én: De az nem jó semmire...nem baj neki az kell....2 hét múlva, "asszony: ez nem jó semmire...". Nők.... :)

CaponEdge s7

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
Re: Samsung Galaxy S7 edge - Általános beszélgetés
« Reply #252 Dátum: 2016, 06 28, 16:16:10 »
Én nagyon is s7 edge párti vagyok, de pl az asszony kézbefogta a telefont, meg egy s6 edge et is, és rögtön rávágta, hogy neki s6 edge kell, mert sokkal jobban kézre esik neki. Hiába győzködtem, hogy jobb az s7 kamerája, pont nem érdekelte :)

CaponEdge s7

Off és S6edge ellenes komment: nem vízálló, nincs sd bővíthetőség, sutább mint az S7edge (mindkettő járt a kezemben) ;) :D

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #253 Dátum: 2016, 06 28, 18:47:06 »
Off és S6edge ellenes komment: nem vízálló, nincs sd bővíthetőség, sutább mint az S7edge (mindkettő járt a kezemben) ;) :D
Ugyan ezt hoztam fel én is neki. Válasz rá: vizbe amúgy se viszem(s5 öt sem vitte), bővíteni nem akarja. Nehéz meggyőzni :D Nőből van :)

CaponEdge s7

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #254 Dátum: 2016, 06 28, 19:54:56 »
Ugyan ezt hoztam fel én is neki. Válasz rá: vizbe amúgy se viszem(s5 öt sem vitte), bővíteni nem akarja. Nehéz meggyőzni :D Nőből van :)

CaponEdge s7

Véletlenül vigye el zuhanyozni, vége :D (mondjuk én szándékosan viszem már) :D

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #255 Dátum: 2016, 06 29, 06:07:54 »
Valószínűleg a jelenlévők kivételek. Személy szerint telefonom se volt addig míg csak telefonálni lehetett rajta. Nálam számít mit tud, a telefonon kívül, és pontosan a fényképezés, vízállóság, nekem fontos lenne a hangerő növelés (sok fül gyulladás  sok fülszúrás) jó wifi, 4G kapcsolat (olcsóbb internet) saját nas-ról zenehallgatás. Fontos a fényerő hogy a napon is lássam tehát sok szempont van, fontos a gyorsaság és még rengeteg apróság Igen a külső is fontos mind ezek mellett.

Nem elérhető Király Márta

• Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #256 Dátum: 2016, 06 29, 10:39:30 »
Még mindig a vásárlás előkészítés. Idáig mindig szolgáltatónál vásároltam, most lenne az első alkalom, hogy függetlent nézegetek. De! Garancia. Találtam olyan eladót aki 3 évet ad de írja is a Samsungnál nem regisztrálható, akkor bukom a prémium assistancét? vagy ahol 1 évet ír ott beregisztrálom a Samsunghoz és meg kapom a prémium szolgáltatást + az 1 év garanciát? Vagy csak akkor van 2 év garancia ha azt a vásárláskor az eladótól megveszem? Olyat is találtam a csomag (írja a lap)193000 majd felsorolja a színeket (mindet egyenként) és hozzá az árat 196000 akkor a csomag lutri vagy színtelen? Mintha nem akarnának tisztességesen tájékoztatni.
Ha felhomályosítana valaki ezekben a dolgokban megköszönném. Elnézést ha nem ide tartozik a kérdés de nem találta Samsung általánost márpedig s7 edgét vennék. előre is köszönöm a segítséget.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #257 Dátum: 2016, 06 29, 14:22:08 »
Még mindig a vásárlás előkészítés. Idáig mindig szolgáltatónál vásároltam, most lenne az első alkalom, hogy függetlent nézegetek. De! Garancia. Találtam olyan eladót aki 3 évet ad de írja is a Samsungnál nem regisztrálható, akkor bukom a prémium assistancét? vagy ahol 1 évet ír ott beregisztrálom a Samsunghoz és meg kapom a prémium szolgáltatást + az 1 év garanciát? Vagy csak akkor van 2 év garancia ha azt a vásárláskor az eladótól megveszem? Olyat is találtam a csomag (írja a lap)193000 majd felsorolja a színeket (mindet egyenként) és hozzá az árat 196000 akkor a csomag lutri vagy színtelen? Mintha nem akarnának tisztességesen tájékoztatni.
Ha felhomályosítana valaki ezekben a dolgokban megköszönném. Elnézést ha nem ide tartozik a kérdés de nem találta Samsung általánost márpedig s7 edgét vennék. előre is köszönöm a segítséget.

Szia!
Vegyél UPC-től. Független olcsó és teljesen jogtiszta garancia. Az előfizetés sem sok. Bár előfizetés nélkül is lehet tőlük venni, akár részletre is. Én Vodával használom mert redes vagyok. Előfizetés nélkül vettem. A UPC-s előfizetésnél korlátlan az internet a beszélgetés is ingyé van a UPC-sekkel. A kifele telefon sem egy ökör ára. 
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető tommy0629

• PFC Fan
Samsung Galaxy S7 edge - Általános beszélgetés
« Reply #258 Dátum: 2016, 06 29, 17:53:32 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
 ma jött egy frissítés pár perce  (az én  készülékem telenoros)

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

Nem elérhető clio92

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge /Gold Platinum/
  • PDA ROM: 6.0.1
« Reply #259 Dátum: 2016, 07 02, 11:21:20 »
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy ilyen készüléket ismerősömtől,vadonat újonnan vette samsung garival.Most néztem XEO csc kódja,lenne rá már újabb frimvare de nem talál,azt írja már telepitve vannak a legfrisseb dolgog.Phone info szerint is de ott az eredeti csc üres. :(

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #260 Dátum: 2016, 07 02, 15:12:27 »
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy ilyen készüléket ismerősömtől,vadonat újonnan vette samsung garival.Most néztem XEO csc kódja,lenne rá már újabb frimvare de nem talál,azt írja már telepitve vannak a legfrisseb dolgog.Phone info szerint is de ott az eredeti csc üres. :(
Szia. Üdv köztünk!
Mi a kérdés? :) Miért üres a CSC vagy hogy frissítsd?

CaponEdge s7

Nem elérhető clio92

« Reply #261 Dátum: 2016, 07 02, 17:31:29 »
Igen,hogy mért üres és miért nem frissit magátol.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #262 Dátum: 2016, 07 04, 08:15:12 »
Igen,hogy mért üres és miért nem frissit magátol.
Nekem is vannak üres részek. visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Manuálisan próbáld meg frissíteni. Automatikus frissítés nincs kikapcsolva?

CaponEdge s7

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
Samsung Galaxy S7 edge - Általános beszélgetés
« Reply #263 Dátum: 2016, 07 04, 08:21:46 »
Most, hogy nézegettem az infókat, felmerült egy kérdés....s7 edge nem 4GB RAM ot kapott?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ez inkább 3.5....

CaponEdge s7

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #264 Dátum: 2016, 07 04, 12:47:56 »
többször előfordult már velem is, hogy VÉLETLENÜL elvittem zuhanyozni.. :D bemegyek, megnyitom a csapot, nagyba fürdök, erre észreveszem, hogy egy 5,5 colos telefon ott van a kezembe, jéé mondom ez hogy került ide! tök véletlen volt.. :D vagy hogy lehet VÉLETLENÜL fürdeni vinni? :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #265 Dátum: 2016, 07 04, 16:07:45 »
többször előfordult már velem is, hogy VÉLETLENÜL elvittem zuhanyozni.. :D bemegyek, megnyitom a csapot, nagyba fürdök, erre észreveszem, hogy egy 5,5 colos telefon ott van a kezembe, jéé mondom ez hogy került ide! tök véletlen volt.. :D vagy hogy lehet VÉLETLENÜL fürdeni vinni? :)
Pl illuminált állapotba ruhástól be a kerti medencébe. Pl S5 így lett tesztelve :)

CaponEdge s7

Nem elérhető clio92

« Reply #266 Dátum: 2016, 07 04, 21:28:37 »
Manuálisan is ugyan az.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #267 Dátum: 2016, 07 05, 07:40:49 »
Most, hogy nézegettem az infókat, felmerült egy kérdés....s7 edge nem 4GB RAM ot kapott?

Ez inkább 3.5....

CaponEdge s7

Bizonyos céllal előre le van foglalva cirka fél GB a rendszernek. Valahol olvastam (gyors guglizás eredmény:a grafikus memória része 500 MB)

You are not allowed to view links. Register or Login olvashatsz róla.

Ebben SZÁNDÉKOS kötekedést vélek felfedezni, illetve "Gizike" féle írásmódot.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #268 Dátum: 2016, 07 05, 09:51:22 »
Bizonyos céllal előre le van foglalva cirka fél GB a rendszernek. Valahol olvastam (gyors guglizás eredmény:a grafikus memória része 500 MB)

You are not allowed to view links. Register or Login olvashatsz róla.

Ebben SZÁNDÉKOS kötekedést vélek felfedezni, illetve "Gizike" féle írásmódot.
Koszi.

A nick is gizikére utal :D

CaponEdge s7

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #269 Dátum: 2016, 07 07, 22:08:04 »
Sziasztok.
Eljött az én időm is, vettem egy S7 EDGE dual sim-es Arany színű példányt, nagyjából már számomra is elfogadható áron. (Elvből nem veszek soha megjelenéskor készüléket)

Mikor beüzemeltem,rögtön frissítést dobott fel és nem tudom, hogy ennek köszönhetően,de nekem pl a POWERAMP gyönyörűen szól nagy hangerővel, nem kellett az aplha.

A 2.500 ft-os gyári vezeték nélküli S4 (by telecom) töltő is jó,csak ezen sincs még gyors töltés és kb 12-15% ot tölt/óra ami nem is akkora baj, mert este ráteszem és reggelre pont fel is tölt.

Én a MM-ban végül nagyon húzva a számat (mert 12 ropi volt feltéve!?), de végül feltetettem (a garancia miatt,dobtam már én el 4 db üvegfóliát az s6-omon...) az okos pontban egy "Pancerglass" nevű általuk forgalmazott hajlított üvegfóliát. Ami pár napi használat mellett eddig jól vizsgázott. Sajnos csak olyan hátlap tokot visel el ami a sarkaiban kitüremkedik (nekme ez annyira nem tetszik) és rászorítja a fóliát. Ami nem ilyen az előbb utóbb el kezdi eltartani a sarkokban a fóliát (pedig ezek lennének a szépek). Rendeltem még a Gearbest-en hátlaptokot,meg TPU fóliát majd írok róla ha megjön és érdekel valakit.

Üzemidőben nagyon jó. Az omnia1-től kezdve nem volt telefonom ami egy egész napot így végig bírt nálam.

Én egy Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones-al használom. Kérdésként rögtön fel is tenném,érdemes kibontanom a gyári fülest,jobb minőségű vagy felejtős? Az S6-é felejtős volt. Egyébként milyen audió chip-je van az S7-nek, mert határozottan jobban érzem,hogy szólna za s6-nál.
Arany színű készülék ,fekete előlapi üvegfóliával.
Vettem egy NILKIN fekete tokot a telefonom "arany mentesítése" érdekében. Nem akarom elkiabálni, de lehet hogy ez sem fogja az üvegfóliát kikezdeni, mert nem is ér hozzá sem sarokpontban,sem oldalt a széleken. Nagyon jó a fogása a telefonnal és szinte észrevehetetlen maga tok annyira vékony,kisebbnek érzem a telefont is így. Napi szinten előnyös,nyilván a védelem hátrányára valamennyire,mert ha pofára esik akkor a sarkokon nem védi semmi csak az üvegfólia

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #270 Dátum: 2016, 07 09, 14:33:22 »
@Cornetto72

Majd amikor az üveg miatt (mert ez nem fólia) nem érzékel a széleken rendesen, nem tudod azonnal elküldeni amit írtál, úgy fogod kib*szni azt az üveget, mint a huzat. 4 "színben" volt a telefonon (2 féle átlátszó, 1 fekete, 1 matt átlátszó), mind elrondította. Használhatatlan. Sokkal jobban jár az ember az eBayes, 200! Ft-os fóliával, amit itthon 5 ezerért adnak oda...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #271 Dátum: 2016, 07 09, 14:42:18 »
@Cornetto72

Majd amikor az üveg miatt (mert ez nem fólia) nem érzékel a széleken rendesen, nem tudod azonnal elküldeni amit írtál, úgy fogod kib*szni azt az üveget, mint a huzat. 4 "színben" volt a telefonon (2 féle átlátszó, 1 fekete, 1 matt átlátszó), mind elrondította. Használhatatlan. Sokkal jobban jár az ember az eBayes, 200! Ft-os fóliával, amit itthon 5 ezerért adnak oda...

S5 óta üveg-fóliázok. Nem volt ilyen egyikkel sem. Az S7E-vel csak annyi a bajom,hogy újra kell tanulnom kezelni, mert ezt mát  censored ra nem érem át. Anno ugyanezt érezem az S5+tok -al....megszoktam,remélem ezt is meg fogom.
Ha mégis bekövetkezne amit írtál,ezért fizettem 12 ropit érte a MM-ba, hogy visszaviszem és kérem a pénzt vissza.
3 hete használom és eddig jó... :ima:

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #272 Dátum: 2016, 07 09, 14:53:17 »
@Cornetto72

Tarozékok topic ;)

CaponEdge s7

Nem elérhető Pufi9

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: G935FOXX1APD2
« Reply #273 Dátum: 2016, 07 10, 22:05:09 »
Hali
Hogyan kell telepíteni (Betman Theme for CM13/12.x v1.1.1)???
Apk.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #274 Dátum: 2016, 07 11, 08:19:09 »
Hali
Hogyan kell telepíteni (Betman Theme for CM13/12.x v1.1.1)???
Apk.
Cm13 van a telefonodon? Apk telepít, majd alkalmaz.

S7 edge stock romon nem hiszem, hogy cm13 theme menne.

CaponEdge s7