0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az odint elindítod. Download módban levő telót rádugod. Az odin megfelelő részéhez a bl kezdetű fájlt a bl- hez a csc-t a csc-hez stb. A pda fájl a legnagyobb ott várni kell mire beolvassa. Aztán ha minden a helyén akkor start. Addig ne szedd le a telefont amig újre nem indult. Várd meg hogy bebootoljon.
Köszönöm készen vagyok,csak amiért csináltam a reklám botlooder /Pepsi és Lyon chips /továbbra is rajta van!
Melyik csc- t tallóztad be? Az odinban a repart be volt jelölve?
Arra nem emlékszem!
APBLCPCSCigy tallóztam beA HOME CSC kellett volna?,A 3.11 Odinban hol van a repart?
PÜ. Ment! Telegányoljuk a fórumot
Bocs, de legalább volt egy kis élet!?
Mindkét észrevétel jogos. Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
Na meg legalább van részletes kitárgyalása a rom feltevésrőlAz ilyen szakmai dolgokkal nem gányoljátok tele a fórumot, nyugodtan lehet itt kibeszélni ezeket
Sziasztok!Légyszíves segítsetek, hogy hogyan kell kiszedni a csc fájlból a pit fájlt. Kicsomagoltam amit a samfirm program segítségével letöltöttem, de sem a tcm-el, sem a win fájlkezelőjével nem tudom megnyítni. Köszönöm.
Hibás a tömörítés vagy a letöltésed. Nekem azonnal megnyitja csak ráklikkelek. A 8.01 -es total commanderrel csinálom.
töröld a végéről az md5 rész, hogy a tar maradjon és akkor bármivel megtudod nyitni vagy 7zipet telepíted és utána csc fájl jobbegérgomb ,7zip megnyitás
Köszi, megpróbálom. És teljesen ki kell belőle szedni (kivág/beilleszt) vagy másolni kell, és visszanevezni md5-nek?
Csak ki kell másolni belőle. Utána visszacsinálsz mindent az eredetire.
Nagyon szépen köszönöm, így működik. Viszont a product kód REL lett, hiába a BTU-t raktam fel? Eredetileg Vodafone -s a készülék. Átállítani hogyan lehet?
Root nélkül sehogy. Ha BTU romot akarsz, először flasheld be az utolsó 6-os BTU romot SamMobile-ról, aztán arra küldd rá a 7-est.
Köszönöm.1, Így a vodás is felmegy?2, Gondolom, hogy 1 fájlossal nem tudok visszatérni rá. 3, Honnan szedjek 3 fájlosat?
Ha vodásat raksz fel, akkor nem lesz BTU, de igen, fel lehet rakni. 1 fájlossal nem tudsz rendesen keresztbe flashelni. 4 fájlossal működik csak.Innen tudsz leszedni romot: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm, értem. De 3 fájlos BTU 6.0.1 romot honnan tudok leszedni? A romolás megvan (S1,S2,S4 eddig), csak ha vissza szeretnék térni vodásra valamiért, azt hogyan?
3 fájlos ROM nincs, csak 4. Ez az utolsó BTU 6-osból: You are not allowed to view links. Register or LoginEz pedig az utolsó vodás 6-os rom: You are not allowed to view links. Register or LoginAztán csak rá kell flashelni bármelyikre az utolsó 7-es romot, marad a régiókód ugyan az szerencsére (Megjegyzem: nem működik a szerver ma, de ezt ki is írja angolul.)