0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok!Holnap megyek az s7-ért a t-hez. Szeretnék rögtön feltenni rá egy független szoftvert. van valami okosság amit tudnom kéne előtte? Pl. az odinnál csak 4 fájlnak van helye, de nekem a packban volt egy home is. Az mi a feneének van ott? Nem szeretném elcseszni.Köszi előre is.
Sziasztok.A Vulcan api támogatás mikortól kerül bele a rendszerben? Még az Open Gl 3.0 van ha jól tudom.
Reggelre az ébresztő ikon megjelent a értesítés sávban és nem tudom eltüntetni, pedig nincs is beállítva ébresztő.
Csak gyári ébresztőd van? Órában csinálj egy ébresztést, és kapcsold be-ki. Ha így sem tűnik el, restart. Ha restart se segít, akkor wipe cash. Nekem is volt már 1szer ilyen. Nekem az vált be, hogy töröltem a beállított ébresztést, csináltam egy ujjat és ki-be kapcsoltam. Azóta jó.CaponEdge s7
Megcsináltam de nem tűnik el.
Az alkalmatáskezelőben törölted az adatokat és a cachet?Tapatalkkal küldve az én SM-G930F eszközömről
Off.: nanemár. Szeretem a samsungot, de ha ez igaz, lepacsizhatnak a politikusokkal..... You are not allowed to view links. Register or LoginCaponEdge s7
Sziasztok!Az egyik barátom sikeresen letiltotta a telefonját. Beadott valamilyen kódot és elfelejtette, plusz a regisztrált e-mail címét is. Mit lehetne vele tenni?
Full wipe recovery ből de minden törlődik a belső memóriából is.
Hogyan tudom feltenni a twrp recovery-t Odin nélkül?Az IMEI-t meg tudom nézni a dobozon, de alap felhasználok révén, semmi sincs beállítva a menüben: OEM, USB ...
Nehogy custom recoveryt tegyél rá, mert akkor ugrik a KNOX. A gyári recoverybe lépj be. Három gomb nyomása egyszerre. A telefont kikapcs aztán hangerő fel + home + bekapcsolás. Itt a hangerő le-fel gonbokkal tudsz lépkedni és a bekapcs gombbal enterezni.
Ez már meg volt, mielőtt itt kerestem a választ A probléma nem oldódott meg...
Sajna csak szerviz! Ez egy lopás elleni védelmi funkciója a Samsungnak. Ha igazolod, hogy a tied a teló akkor megcsinálják, de gondolom, hogy ha már KNOX 0x1 akkor csakis pénzért. Ez csak saját vélemény, jó lenne ha egy "tapasztaltabb" valakit is megkérdeznél.
Nem az enyém, hanem a barátomé. Itt van nálam dobozostul, mindenestül.A fia rontotta el és megpróbáltam neki pénzt spórolni
Bocs a hülye kérdésért. Kaptam az S7 Edge telefonom mellé egy Asus Zenfone 3 Delux készüléket. milyen programmal tudnám a tartalmakat átmásolni a Samuról az Asusra. ( névjegy, sms, képek, zenék stbKösz a választ