Sziasztok LG-sek! Akkora itt a csend, hogy csak na!
Mindenkinek minden oké? Nekem úgy hasít a telcsim, hogy nincs kedvem semmit se csinálni vele, mert csak elrontanám. Azt azért még mindig nem tudom, hogy van-e lehetőség a záróképernyőn levő gyári animációt másik animációra lecserélni! Esetleg az AOD kinézetét megváltozatni? Ha tud valaki valamit akkor legyen oly kedves és ossza meg velünk! köszi!
Szia!
Hát nagy a csend az biztos, eseménytelen telik az idő, és részemről nem is fog másképp. Hétvégén nyitottam a bootloadert, és kipróbáltam a hírős Fulmics romot. Egy pár tapasztalat :
- G6 UIX összességében jó, de a G5 felülethez képest gyerekjáték feelinget ad. Ez a minimalnak mondott 8 & 16 bites rajzokból és kismillió színekből álló ikon halmaz nekem nem pálya, új funkciót meg nem ad.
- G6 kamera app jó, lenne, de nem használja a lézeres fókuszt. Videó közben fókusz váltáskor tíz másodperc homály, sima fényképkor is látványosan gondolkodik hova nézzen. Kuka.
- Galériában tök frankó a Create gif, de most volt 0 dolcsi/X nap akció a playen, és a GifMe Pro dettó ugyanezt tudja.
- Sound boost frankó, de per pillanat a gyári is pont úgy szól minőség és hangerő tekintetében, ahogy kell.
- Power tekintetében sem kiemelkedő a helyzet. A Benchmark eredmények kb azt adják vissza amit mutatnak. (gyári rom 140-150, custom 120-145) Itt ott gyorsabb, smoothabb, de biza van ahol meg meg torpan, van olyan funkció ahol force close van.
Persze oké még fejlesztés alatt van, de kösz nem, kinőttem a teszt/tweak időszakból. Menjen mint állat, egy óra sot meg pár feature nem izgat. Gyors töltés van, a playstrore meg tele van alkalmazással.
Lehet már kijöttem a gyakorlatból, de bakker megértem felrakni a twrp-t meg a romot. Akksi ekkor meg akkor ki-be, gombkombináció, izé-bigyó, system eltűnt, csak twrp-be bootolt, megváltozott data patrició encrypted, wipe vagy data format, stb., stb. Jó nap volt na.
Gyári állapot visszaállítás jelentem működik, kép lent. **
Ezt is megértem megcsinálni, mert custom romra nem lehet csak úgy ráküldeni a kdz-t, előbb egy gyári rom kell rá, aztán a relock, úgy a kdz. Majdnem lemerült az akksi mire rájötem. Battyák meg.
A slusszpoén, hogy a sima gyári romnak egy fikarcnyi szégyellni valója nincs. Nem gondoltam volna, de ez van. Szépen visszaállítottam mindent, és használom így.
**Ide még egy gondolat. Nyom nélkül visszaállítható a gyári állapot, a telefonon nem látszik semmi. Viszont az unlock bin lekérését már a G4 időszakában logolta az LG device ID és IMEI alapján. Sokak nem értenek egyet, de ezért már simán meg tudják vonni a garanciát! Ne legyenek illúzióink, nem kell hozzá nyitni. Szóval ez úgy szerintem not recommended, vagy legalábbis jobb ha tudjuk.