Én sem találtam megfelelő dll-t és így nem is tettem fel a d-t. Nekem még mindig a 20a van fent, hát nem mondom, hogy nem viszket a tenyerem..
Esetleg egy kis helpet kaphatnék, hogy hol keressem a működő LG UP-ot és a dll-t hozzá? Elszállt a gépem mindenem elveszett, az összes LG-s cuccom. A driverektől kezdve minden.. Van amit megtaláltam, de a normális dll-t nem találom sehol. Valahogy ennek a szegény lg g5-nek nincs semmi vagyis inkább nagyon kevés támogatottsága van úgy az LG részéről, mint a fejlesztők részéről. Sajnálom mert szerintem jó kis teló ez!
Begorombulok és felteszek egy custom romot! Csak hát az a nyavalyás gari...
Hát ha szóltál volna, segítettem volna megtalálni.
You are not allowed to view links.
Register or
Login, You are not allowed to view links.
Register or
Login, You are not allowed to view links.
Register or
Login. You are not allowed to view links.
Register or
Login.
De köszönjük Dzsoninak, jó dolog az ilyeneket tárolni!
Egyébként nyugi, nekem is az A van fent, újra... Sajnos több volt a nyűgöm mint amennyit hozott a D, úgyhogy visszatettem egy hatos droidot, majd ráengedtem a Bridge-t. A-ra frissült (hála a csiga lassú telekomnak), de most itt a hosszú hétvége, és lehet vissza rámolom a B-t. Nekem eddig az vált be a legjobban.
Nálam semmi ilyen nincs. Igaz nem túl sok programot használok, csak ami nekem kell.
( ACR, AVR-remote, Biorythm, Cozy magnifier, Euronew, Eyeem, FitBit, Full screen Caller id, GPS Satelites Viewer, OfficeSuite, ShinePhone, SmartAudioBook_player, Soundhound,Speedtest, Swiftkey,Sygic, totalCommander, Traffihunter, TransparentClock, Tubemate, Viber, Wallz, wififile_exproler )
Így leírva már nem is olyan kevés
Jó Neked. Lehet másikat kellett volna letöltenem, isten tudja.
Ez sok? Dehogy sok. Nálam se sok van, egész pontosan 33 playstrore telepítés. Viszont nem ezek húzták lefelé az akkut, hanem a készenlét, meg az android. Na hát ezek elég ratyi időt eredményeztek, ami idővel sem lett jobb sajnos.