Aranyos vagy, Köszönöm.
Idézetet használd legközelebb lécci. Köszi. Aranyos? Hát az állítólag csak addig voltam amíg nem volt jelem az oviba, utána rettentő rossz voltam.
De azért köszi.
Szóval.
Kdz letölt, és eszerint kicsomagol:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz ott lévő verziókból az 1.2.3.0-t ajánlom, az a bevált. A többi szerintem gány. A folyamatból pár kép lentebb. Ha megvan a kibontott cuccos, a legalsó képen szereplő progiból keresel egy vírusmentes verziót a gugliban, és a kibontott
system.img -t azzal tudod tovább bontani. Ha megvan a keresett apk fájlrendszere, jobb egér gomb,
Save, és kimásolod onnan. Ha ez megvan, két lehetőséged van.
1. Fájlmásolással felülírod a jelenlegit. Bemásolod (csak az apk fájlt!) oda ahol a jelenlegi romodban a cél apk van, tehát vagy a
system/app vagy a
system/priv-app -ba, jogosultságait (permission menüpont) Root Explorer-el a jelenlegire módosítod, majd reboot.
2. Csinálsz magadnak egy flash-elhető zip-et, hátha sikerül. Ezzel:
Register or
LoginEzzel nem biztos hogy össze fog jönni, mert a G4 még nincs a support listán. Hogy van e újabb a fenti threadbe kell körülnézni.
Nyilván mindkettőnek úgy állsz neki, hogy gubanc esetén bootlop is lehet, és mivel a systemben módosítottál, csak a system rewrite, azaz a rom újrahúzása lehet a kiút. Magyarul vagy a rom zip, vagy egy Backup legyen, mert különben kezdheted elölről.
Plusz fontos (!!) : amit felülírsz apk-od, abból legyen biztonsági mentés, mert ha nincs bootlop, de vissza kell rakni, lesz honnan.
Ha már főzött romon vagy, az LG rom extractot és ilyen művelteket, saját érdekedben jobban jársz ha elsajátítod.
Nyilván nem azért mert nem akarunk segíteni (most épp ráértem, szívesen teszem bárkinek), de úgy szép ha Te magad csinálod, és tudod is mit csinálsz.
Addig a keresett appod, a képen látható 20D-ből kibontva : (azért van rar-ban hogy egybe le tudd tölteni)
Register or
LoginEgyébként mint céloztam rá, szerintem nem lesz jó, mert a CM egy univerzális rom, és az LG appokat nagyon ritkán szokta megenni. Sőt... Inkább nem szokta.