2024, 12 19, 04:27:31

Szerző Téma: LG G4 - Custom romok, kernelek  (Megtekintve 80813 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: LG G4 - Custom romok, kernelek
« Reply #200 Dátum: 2016, 05 04, 18:51:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Viszont nem hajlandó az sd kártyára menteni...Azt írja tele van az sd pedig van vagy 20 giga szabadon. :( :shock:

Van neki engedély a tárhely használatra?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #201 Dátum: 2016, 05 04, 18:54:41 »
Ej de joó dolgom van itt  :angyal: :-*
Deee most komolyra fordítva, ez nagyon joó hír és köszönöm, hogy kipróbáltad!  :ok:
Így akkor bátrabban fogok nekifutni, majd ha sikerül visszapakolnom használhatóan a Genisys romot  :oops:

Minden bizonnyal. :)

Én meg a RessurrectionRemix-M-v5.6.7-20160501 ROM-ot raktam fel tegnap. 05.01-gyel a CM13-ba állítólag fontos javítások kerültek, de ebben temérdek beállítási lehetőség van. Gondoltam kipróbálom milyen G4-en. Eddig ez is tetszik. :)

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: wayteq x995bt
  • PDA: Lg G4
  • PDA ROM: Resurrection Remix 5.8.2 [09.04.2017]
« Reply #202 Dátum: 2016, 05 04, 19:14:43 »
Van neki engedély a tárhely használatra?
Van neki, megnéztem. Az xda forumon felemlítik ezt a problémát, de nem igazán értem, hogy mi a megoldás rá.

Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről

I'll be back!

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #203 Dátum: 2016, 05 04, 19:31:22 »
Minden bizonnyal. :)

Én meg a RessurrectionRemix-M-v5.6.7-20160501 ROM-ot raktam fel tegnap. 05.01-gyel a CM13-ba állítólag fontos javítások kerültek, de ebben temérdek beállítási lehetőség van. Gondoltam kipróbálom milyen G4-en. Eddig ez is tetszik. :)
Érdekelnek a tapasztalataid! Szemeztem már én is vele. Csak gondolom a gyári alkalmazásoknak búcsút lehet mondani mivel ez CM alapú.

I'll be back!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #204 Dátum: 2016, 05 04, 20:22:25 »
Érdekelnek a tapasztalataid! Szemeztem már én is vele. Csak gondolom a gyári alkalmazásoknak búcsút lehet mondani mivel ez CM alapú.

Igen, CM13 alapú és nincsenek LG appok benne. A kamera hiányzik, valamelyest pótolja a Camera FV-5. Egyébként minden jól működik, bármelyik programot ki lehet rakni lebegő ablakba, van két ablakos mód is, ha valakinek kell. Jó, gyors, de 1 nap után még nem írnék többet.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #205 Dátum: 2016, 05 05, 18:30:39 »
Van neki, megnéztem. Az xda forumon felemlítik ezt a problémát, de nem igazán értem, hogy mi a megoldás rá.

Valószínűleg Loli van a telodon, mivel úgy tudom, hogy csak MM alatt lehet külső SD-re menteni.

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #206 Dátum: 2016, 05 05, 19:35:46 »
Valószínűleg Loli van a telodon, mivel úgy tudom, hogy csak MM alatt lehet külső SD-re menteni.
Genisys 4.2 van a telón, ami 20f alapú, tehát MM.Igen ezt én is kisilabizáltam, de vmiért megcsökönyösödött.
"LG forbids to change camera storage selection for normal apps, there are two solutions

install as system app (rooted users only)
    use sd card as internal (this method works also for non rooted phones)

i will not add lollipop support
too much work. and if other models have problems -> add log
I only have 815 so therefore cant know whats the problem on your phone"
Ezt írták a problémáról.
I'll be back!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #207 Dátum: 2016, 05 06, 18:46:58 »
Igen, CM13 alapú és nincsenek LG appok benne. A kamera hiányzik, valamelyest pótolja a Camera FV-5. Egyébként minden jól működik, bármelyik programot ki lehet rakni lebegő ablakba, van két ablakos mód is, ha valakinek kell. Jó, gyors, de 1 nap után még nem írnék többet.
Én lehet megpróbálnám ezt a portot. Nem biztos hogy jó lesz, lehet force close ezerrel a driver hiány miatt, de egy próbát megér. V10-ből lett portolva, mezei install telepíti, és igaz stock romon, de rendesen működik. Ja, no root needed. Ha működik és nem omlik össze, akár system appként is beépíthető.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #208 Dátum: 2016, 05 06, 19:29:41 »
Én lehet megpróbálnám ezt a portot. Nem biztos hogy jó lesz, lehet force close ezerrel a driver hiány miatt, de egy próbát megér. V10-ből lett portolva, mezei install telepíti, és igaz stock romon, de rendesen működik. Ja, no root needed. Ha működik és nem omlik össze, akár system appként is beépíthető.

Ki fogom próbálni. Gyanús, hogy LG ROM kell neki, de ahogy a vak is mondta: meglátjuk. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #209 Dátum: 2016, 05 06, 20:37:13 »

"A kamera alkalmazás sajnos leállt"

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #210 Dátum: 2016, 05 06, 20:42:57 »
"A kamera alkalmazás sajnos leállt"
Gondolom driver hiány miatt. Sajnos. :(

Esetleg V10 eseknél xda-n, cm ported? Ott nem néztem még. Ha nekik jó, génégyhez is jó lesz ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #211 Dátum: 2016, 05 07, 16:11:01 »
Hali a v10 kamera port mostmár csak MM STOCK!! alapú romon megy.
Ha sd re szeretnél menteni akkor konvertáld át system appá.
Ehhez root kell és store-ból egy app

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #212 Dátum: 2016, 05 07, 20:43:55 »
Hali a v10 kamera port mostmár csak MM STOCK!! alapú romon megy.
Ha sd re szeretnél menteni akkor konvertáld át system appá.
Ehhez root kell és store-ból egy app
De melyik app? Ezt kérdeztem pár napja, akkor csak van rá megoldás!

I'll be back!

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #213 Dátum: 2016, 05 07, 21:14:18 »
De melyik app? Ezt kérdeztem pár napja, akkor csak van rá megoldás!

PL:

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #214 Dátum: 2016, 05 08, 09:08:20 »

PL:
Köszönöm a segítséget, átkonvertáltam vele, de "sajnos a kamera alkalmazás leállt" hibaüzenettel elküld melegebb éghajlatra.

I'll be back!

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #215 Dátum: 2016, 05 08, 09:23:23 »
Köszönöm a segítséget, átkonvertáltam vele, de "sajnos a kamera alkalmazás leállt" hibaüzenettel elküld melegebb éghajlatra.

Úgy sikerült, hogy a gyári appot átkonvertáltam normál appá. A V10-ét pedig rendszer appá. Erre eltünt a gyári a másik megmaradt és most már hajlandó sd kártyára menteni. Lehet 2 dudás nem fér meg egy csárdában. Kérdés: mi történt a gyári kamera appal?

I'll be back!

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #216 Dátum: 2016, 05 08, 21:12:00 »
Olvasgatom itt a kamera bajokat, sajnos nem tudok erdemben tulsok mindent hozza szolni, de egy Nexus6-os romolasa kapcsan kerultem kozelebbi ismertsegbe egy Open Camera nevu ingyenes appal es meglepoen jol teljesitett. Lehet csak mert (talan biztos is) nem olyan jo egy nexus kamera mint egy G4, deee nem akarjatok kiprobalni esetleg? Csak egy bugyuta otlet a romolt G4-hez...
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #217 Dátum: 2016, 05 10, 16:27:53 »
Csak, hogy ne legyek annyira Viber ellenes. Itt van harom erv: You are not allowed to view links. Register or Login
Bar ez csak kapalozas, felzarkozas a WhatsApphoz.

Van egy komoly hátránya számomra a WhatsApp-nak a Viberhez képest és emiatt most pont legszívesebben törölném: mindenképpen kell hozzá a telefon, anélkül nem megy a webes felület és ezt állítólag a szinkronizálás miatt. A Viber viszont működik telefon nélkül is és ha később van telefon, amivel korábban be lett élesítve a pc-s program, akkor van szinkronizálás... Akkor most kossék fel WhatsApp-ék a gatyát és oldják meg ezt is...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #218 Dátum: 2016, 05 10, 21:32:37 »
Ma kijött az Imperium v2.0 rom. Kíváncsi vagyok a fogyasztására. Több helyen írták, hogy az 1.2 jobb ebből a szempontból a Genisys-től.
Hamarosan kiderül.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #219 Dátum: 2016, 05 11, 01:00:04 »

Van egy komoly hátránya számomra a WhatsApp-nak a Viberhez képest és emiatt most pont legszívesebben törölném: mindenképpen kell hozzá a telefon, anélkül nem megy a webes felület és ezt állítólag a szinkronizálás miatt. A Viber viszont működik telefon nélkül is és ha később van telefon, amivel korábban be lett élesítve a pc-s program, akkor van szinkronizálás... Akkor most kossék fel WhatsApp-ék a gatyát és oldják meg ezt is...
Ha működik telefon nélkül, ráadásul van sync, akkor hol a biztonság? Valaki használja a gépedet mikor otthon se vagy, vagy elvesztetted/ellopták a laptopodat, és simán olvassa az üzeneteidet? Szép. Egyéb iránt WhatApp-ék még lazán adják elő, mert "csak" annyit kötöttek ki, hogy kell a telefon. Csak úgy mondom, ahol biztosra mennek, ott nincs sync, semerre senkinek, hiába van a telefon csatlakoztatva. Például Signal. Be vagyok lépve állandóan PC-n, de a telefonon, ahol jelszó védi az appot, be van állítva, hogy X számú üzenet után takarítson. Webkliensen szintén. Azaz leülsz a gépem elé, és én hiába írok egy üzenetet, és hiába vagyok mindenhol belépve, nem látod.
Igen, az egy dolog, hogy ez kinek kell, kinek nem, csak mondom, az hogy egy csevegő biztonságos, és end to end titkosítást használ, az kábé itt kezdődik.
Szép volt ez az össznépi hype, hogy holnaptól mindenki effbíáj securityben csetelhet, csak lófüttyöt nem ért. Az hogy a Viber 83 irányba syncel, mindenféle jóváhagyás nélkül, meg syncel egyáltalán, az minden csak nem biztonság.
Minthogy a WhatsApp-nál sem az, ugyanis a két végpont közötti útvonal lehet titkos, ha a data drive sync működik az eszközön. Előbbinél ez sem működik, ugyanis egy LG Backup reinstall után, letiltja az összes üzenet láthatóságát, amíg azt a user mégegyszer jóvá nem hagyja, azzal az üzivel, hogy a Device ID megváltozott, és ha nem tudod mit teszel vagy téged, vagy a másik felet lehallgatják.
Ergo én inkább a másik oldalra való fejlesztést sarkallom, WhatsAppék inkább ezt oldják meg. No sync, no drive data mentés. Szerinted hátrány, szerintem előny, csak nem eléggé... Ha valami titkos, akkor valóban legyen az, ha meg nem, akkor meg ne mondjuk rá hogy az, nem kell szédíteni az end user tömeget, nem ezzel kell eladni valamit.... :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #220 Dátum: 2016, 05 11, 08:04:29 »
Ha működik telefon nélkül, ráadásul van sync, akkor hol a biztonság? Valaki használja a gépedet mikor otthon se vagy, vagy elvesztetted/ellopták a laptopodat, és simán olvassa az üzeneteidet? Szép. ...

Ezt most ugye viccből írtad? Valaki más nem tudja használni a gépemet, mert ahhoz tudni kellene a jelszót... ;)
A Viber esetén meg a szinkronizálás a már működő kliensek között zajlik, tehát az utólag telepítetten nem jelennek meg az előzmények. Nekem erre rendszerint nincs szükségem, törlöm is a régi üzeneteket. Akkor kell ez nekem, amikor mondjuk a telefonon kezdem el és a laptopon folytatom a beszélgetést vagy fordítva.
Különben meg ezt a titkosítást sem értem mire jó nekem. Semmi olyan dologról nincs csevegés, ami hűde-titkos lenne, szóval számomra ez is teljesen lényegtelen... Valaki kitalálta, meg vannak a mások számára teljesen értéktelen dolgaikat védők, akik üldözési mániában szendevnek (közben még azt is kirakják a FB-ra, hogy hogyan és hol sz.rnak). A valóban titkosnak számító dolgokat meg teljesen máshol intézik szerintem.

És hogy a témához is legyen valami írva: tegnap este felraktam az Imperium 2.0 romot, üresjáratban eléggé vízszintes az akku töltöttsége, egyébként a Genisys-hez képest jelentős különbségek szerintem nincsenek.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2016, 05 11, 08:31:21 »

Ezt most ugye viccből írtad? Valaki más nem tudja használni a gépemet, mert ahhoz tudni kellene a jelszót... ;)
A Viber esetén meg a szinkronizálás a már működő kliensek között zajlik, tehát az utólag telepítetten nem jelennek meg az előzmények. Nekem erre rendszerint nincs szükségem, törlöm is a régi üzeneteket. Akkor kell ez nekem, amikor mondjuk a telefonon kezdem el és a laptopon folytatom a beszélgetést vagy fordítva.
Különben meg ezt a titkosítást sem értem mire jó nekem. Semmi olyan dologról nincs csevegés, ami hűde-titkos lenne, szóval számomra ez is teljesen lényegtelen... Valaki kitalálta, meg vannak a mások számára teljesen értéktelen dolgaikat védők, akik üldözési mániában szendevnek (közben még azt is kirakják a FB-ra, hogy hogyan és hol sz.rnak). A valóban titkosnak számító dolgokat meg teljesen máshol intézik szerintem.

És hogy a témához is legyen valami írva: tegnap este felraktam az Imperium 2.0 romot, üresjáratban eléggé vízszintes az akku töltöttsége, egyébként a Genisys-hez képest jelentős különbségek szerintem nincsenek.
"Titkosítást sem értem mire jó nekem" Pontosan, a "nekemben" a lényeg, mert ez mind egyéni preferencia. Neked nem kell, nekem kell. Pedig nem vagyok üldözés mániás :D csak vannak érzékeny kapcsolataim, de ez nem ide tartozik. Kár is ezen rugóznunk, melyik mit tud mit nem a másikkal szemben. Mindenki megtalálja a neki megfelelőt, a saját érvei alapján. Ezt csak azért mondtam, mert az hogy a WhatsApp és a Viber most aztán übersecret, az nem igaz. Nem csak a telefonok és a technika fejlődik, hanem a hackwolrd is, el sem hinnénk milyen ütemben... Egy google account hack, és mindent visznek mint a piros hetes. Ez nem üldözési mánia, csak óvatosság, ugyanis van akiknek ez a napi munkája. ;) :)

Nem akartok már egy két sotot mutatni, hogy néznek ki ezek a romok? Hadd csorgassuk mi is a nyálunkat. ;D

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #222 Dátum: 2016, 05 11, 09:02:30 »
...

Juppiii... kipróbálnám szerintem, csak félek megint az elfagyásoktól....
Deee lehet megint nekiesek, hátha a "pihentetés jót tett"  rotfl ... persze nyilván nem, de akkor is szeretnék értelmes romot használni rajta (és igen, főleg az akksi-idő miatt)...  bár szó se róla, maga az LG típusú elrendezések (menü pl.) nagyon jónak tűnnek :) Nekem bejött  :ok:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #223 Dátum: 2016, 05 11, 09:27:05 »
"Titkosítást sem értem mire jó nekem" Pontosan, a "nekemben" a lényeg, mert ez mind egyéni preferencia. Neked nem kell, nekem kell. Pedig nem vagyok üldözés mániás :D csak vannak érzékeny kapcsolataim, de ez nem ide tartozik. Kár is ezen rugóznunk, melyik mit tud mit nem a másikkal szemben. Mindenki megtalálja a neki megfelelőt, a saját érvei alapján. Ezt csak azért mondtam, mert az hogy a WhatsApp és a Viber most aztán übersecret, az nem igaz. Nem csak a telefonok és a technika fejlődik, hanem a hackwolrd is, el sem hinnénk milyen ütemben... Egy google account hack, és mindent visznek mint a piros hetes. Ez nem üldözési mánia, csak óvatosság, ugyanis van akiknek ez a napi munkája. ;) :)

Nem akartok már egy két sotot mutatni, hogy néznek ki ezek a romok? Hadd csorgassuk mi is a nyálunkat. ;D

Ezért is írtam szándékosan úgy, hogy nekem. Másnak más kell.

A ROM-ról képernyőmentések meg You are not allowed to view links. Register or Login vannak. Én hiába készítek képernyőképet, nem a beépített launchert használom, de majd visszakapcsolom azt és készítek képeket, hogy lehessen látni mire is jó pl. a G4 TweaksBox. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #224 Dátum: 2016, 05 11, 09:40:54 »
Juppiii... kipróbálnám szerintem, csak félek megint az elfagyásoktól....
Deee lehet megint nekiesek, hátha a "pihentetés jót tett"  rotfl ... persze nyilván nem, de akkor is szeretnék értelmes romot használni rajta (és igen, főleg az akksi-idő miatt)...  bár szó se róla, maga az LG típusú elrendezések (menü pl.) nagyon jónak tűnnek :) Nekem bejött  :ok:

Puding próbája... Na és aki mer... :D