2024, 12 18, 13:13:09

Szerző Téma: LG V10 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 91455 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
Re: LG V10 - Általános beszélgetés
« Reply #75 Dátum: 2015, 12 30, 16:20:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szasztok

Egy másik forumon olvastam ( amit nem merek ide leirni mert nem tudom hogy szabad e )  hogy az akku nem egy világ bajnok.  Egy napot azért kibir?? Tudom hogy ez tág fogalom de ha valaki leirná hogy mi mellett mennyit fogyaszt lenne valami alapom fogalmam hogy mire lehet számitani :.
üdv
;) LG G3 so-so nem volt aksi VB győztes ..(9 hónapig használtam)
LG G4 nekem teljesen megfelelt az aksi ,
LG V10 kb ugyan azt nyújtja mint a G4 (két hónapig volt meg ) a V10-et ráadásul DAP/DAC -ként is használom(2 hónapja..) egy FiioX3K-m volt (a G4 hangja ugyanis édes kevés ehhez !!) tehát még sokkal többet megy a cucc , mert a 40 ohmos fejhallgatón, amikor csak lehet Flac,DSD szól ).. :ok:, tehát hozza az átlagot ( nekem! és az én felhasználói szokásaimnak megfelelően , egész napot bír, estére 25-50 %)
sejtem melyik oldalon írták hogy 3-3,5 óra a képernyő üzemidő ... nos az az oldal aki  :taps: elfelejtette leírni a teszt közben, hogy ez az első telefon amiben ESS Sabre 32bit DAC , illetve professzionális Sabre AMP van .. ami 5-100.0000 HZ-t tud (elméletben...) na ezek után mit is várhatnék ,,tőlük,,a ,,szakértőktől,, egy sima aksi tesztre ?? .. ;)

ezen az oldalon , szakértők hitelesen írnak , nézz körül ..  :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #76 Dátum: 2015, 12 30, 17:06:20 »
Szasztok

Egy másik forumon olvastam ( amit nem merek ide leirni mert nem tudom hogy szabad e ) 
üdv
Szasz!
Ha nem warez fórum. akkor csak bátran! Ha nem tudod eldönteni, vagy bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, keress nyugodtan ;) További jó fórumozást!  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető john104

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung S10
  • PDA ROM: Stock
« Reply #77 Dátum: 2015, 12 31, 08:46:49 »
az akku szerintem rendben van, az én használati stílusommal több mint egy nap van benne. De mivel 4 GB RAM van benne, így hajlamos az ember engedni tovább futni az alkalmazásokat, Azt észre vettem hogy ha pld, a navit is engedem a háttérben futni  a bezárása után akkor, gondolom a GPS miatt gyorsul a merülés.
De ha erre ügyelek, akkor rendben van nálam.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #78 Dátum: 2016, 01 03, 09:57:21 »
szasztok
Összejött a zsé
Gsmvonal vagy Gsmhome tol rendelt már valaki??
esetleg a legolcsobb a Partnerogsm de arról már hallottam rosszakat
Ti mit ajánlottok esetleg ??
üdv
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető stemplar

• PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #79 Dátum: 2016, 01 03, 18:11:20 »
szasztok
Összejött a zsé
üdv
;) mivel amikor vettem sehol nem , csak a Partnero-nál volt, kénytelen voltam ... amúgy mivel csak fehér volt , amikor megjött a fekete felhívtak s eltették .. nincs tapasztalatom velük, hogy hiba esetén milyenek ..

Nem elérhető stemplar

« Reply #80 Dátum: 2016, 01 03, 18:14:45 »
;) LG G3 so-so nem volt aksi VB győztes ..(9 hónapig használtam)
LG G4 nekem teljesen megfelelt az aksi ,
LG V10 kb ugyan azt nyújtja mint a G4 (két hónapig volt meg ) a V10-et ráadásul DAP/DAC -ként is használom(2 hónapja..) egy FiioX3K-m volt (a G4 hangja ugyanis édes kevés ehhez !!) tehát még sokkal többet megy a cucc , mert a 40 ohmos fejhallgatón, amikor csak lehet Flac,DSD szól ).. :ok:, tehát hozza az átlagot ( nekem! és az én felhasználói szokásaimnak megfelelően , egész napot bír, estére 25-50 %)
sejtem melyik oldalon írták hogy 3-3,5 óra a képernyő üzemidő ... nos az az oldal aki  :taps: elfelejtette leírni a teszt közben, hogy ez az első telefon amiben ESS Sabre 32bit DAC , illetve professzionális Sabre AMP van .. ami 5-100.0000 HZ-t tud (elméletben...) na ezek után mit is várhatnék ,,tőlük,,a ,,szakértőktől,, egy sima aksi tesztre ?? .. ;)
itt egy

ezen az oldalon , szakértők hitelesen írnak , nézz körül ..  :ok:

teszt By Android authory :E- szerint 1080 p 30 frps videóval 50% fényerőn 5,5 órát tud a V10
 :p azért a G4 kár ,hogy nincs a teszteltek között,... a Galaxy Note 5 viszont fergeteges ,.. :ok:

Nem elérhető stemplar

« Reply #81 Dátum: 2016, 01 03, 18:38:28 »
 ;)... LG V10 H960A 32GB, Space Black már rendelhető Európában (32GB-os ,egy SIM a többi adat azonos a H961n-el) ) EUR 649.00
((kicsit olcsósítottak rajta :D ))

Nem elérhető stemplar

« Reply #82 Dátum: 2016, 01 03, 18:41:20 »
 ;)How To Root/Jailbreak/Hack the LG V10 (( az igaz ,hogy H901 !! a model amivel bűvészkedik a srác ))

Nem elérhető john104

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung S10
  • PDA ROM: Stock
« Reply #83 Dátum: 2016, 01 04, 08:40:57 »
szasztok
Összejött a zsé
üdv
Már rendeltem mindhárom cégnél, nagyjából azonos tapasztalatokkal, ezt a V10-et a gsmhome küldte, a partnero-nal pont nem volt az a szín

Nem elérhető stemplar

« Reply #84 Dátum: 2016, 01 04, 19:22:35 »
 ;)AUX trükk LG V10 ( forrás Head-Fi)

A SABRE9602 AMP ( fejhallgató erősítő ) nem kapcsolható (sajnos )szoftveresen High Gain -be, 50 ohm alatti fülesnél Low Gainbe marad és csak érzékelve az 50 feletti fülest, kapcsol High- ba . A menü/ audió/ 32 bites Hifi Dac almenübe , 3 automatikusan érzékelt állapot lehet . (Aux -Normál-Nagy ellenállású készülék 50-600 ohmig.)
Azonban át lehet verni az AMP-t. egy átalakító kell (3,5 apa/anya ), vagy egy olyan füles aminek van külön kábele . A lényeg ,hogy előbb be kell dugni a telefonba az adaptert , vagy a fejhallgató kábelt, és csak ! utána kell az adapterbe( dugni a füles jack-et) vagy a fejhallgató fejrészébe dugni a kábelt s így AUX- ban marad, ezáltal hallhatóan nagyobb erősítést ad a fejhallgató erősítő . kb 15-20% -al nagyobb hangerő és dinamika érhető el vele . (amit egy 35-38 ohmos 100-105 dB-es a telefonon 55-ös álláson hangosan szólt, ezzel a megoldással 35-45 ös hangerőn ugyanezt a hangerőt nyújtja )

Nem elérhető stemplar

« Reply #85 Dátum: 2016, 01 04, 19:26:49 »
1, először a kábelt  :ok: auxban marad

Nem elérhető stemplar

« Reply #86 Dátum: 2016, 01 04, 19:29:55 »
 :ok: azután a fülesbe a másik felét .. és AUXban maradt , 20 % + power

Nem elérhető stemplar

« Reply #87 Dátum: 2016, 01 04, 19:32:01 »
 :ok:ugyanez 3,5/3,5 vagy akár 3,5/6,3 apa/anya adpterrel .

Nem elérhető stemplar

« Reply #88 Dátum: 2016, 01 04, 19:35:27 »
 :ok: és utólag bele a füles jack , és ez is AUX-ban marad , ( +20% power )semmi szükség külön AMP használatára ..  :taps:

Nem elérhető stemplar

« Reply #89 Dátum: 2016, 01 04, 20:02:33 »
 :ima: megjött a  ,,conductor PURE ,, 75 ohmos adapter (3,5apa/3,5 anya ) és valóban a képen láthatóan HighGain-be teszi az erősítőt , de ... mégsem észrevehető a hatása , jobb az erősítése a sima 3,5/6,3 (vagy3,5/3,5) adapterrel ATH-AD900x 38 ohm .. ezt benéztem .. 8 dolcsiért  :D

Nem elérhető stemplar

« Reply #90 Dátum: 2016, 01 04, 22:05:19 »
 :ok:Nos akkor megvan a HighGain trükk is , (ezzel már egész komoly erősítést lehet elérni ,az aux-hoz képest + 20 %..legalább)
ugyanaz az adapter, 3,5apa/3,5 anya + 75 ohmos egyben bedug LG V10-be , a képen láthatóan átkapcsol 50-600 ohm High-ba :D aztán... ( azt majd a következő képen..)

Nem elérhető stemplar

« Reply #91 Dátum: 2016, 01 04, 22:08:11 »
 :ok: aztán ... a 75 ohmos impedancia adapter kihúz , továbbra is marad High 50-600 ohm, és utána bedug a 38 ohmos ATH-AD900x ,..és taadaam HighGainben hajtja a 38 ohmos fülest .., more power , mintha egy külső erősítő lenne hozzá illesztve , állat módon szól , ( na ja , mennyivel egyszerűbb lenne ha szoftveresen lehetne mindezt megtenni ? ..háát igen :(( ) az adapter innen rendelve :
forrás Head-Fi

Nem elérhető stemplar

« Reply #92 Dátum: 2016, 01 04, 23:22:11 »
 ;) konklúzió ..
A penon audio 75 ohmos adapter tehát csak az AMP ,,átverésére kell (3.5mm Audio headphone Jack Adapter Converter Impedance Plug)

Az ,,aux trükk ,, igazából az 50 ohm alatti fülesekre untig elég , viszont az MSR7 -nél csak hangerőben van nagy változás a ,,HighGain trükk ,, esetében,

DE !! .. az AD900X esetében ,mintha egész más , hatalmasabb terű fejhallgatóvá válna , gyönyörű mélyekkel , nem elnyomva a közepet és a magasakat... egy éve megvan ez a füles, mindig kissé basszus ,,hiányosnak,, tartottam , ezért is akartam egy zártat is..(MSR7)(a tesztek szerint is az..) de ezzel a ,,HighGain trükkel,, a V10-en ,dimenziókkal jobban szól mint előtte , valaha hallottam , más erősítőkkel (Fiio X3 I ,FiioX3K,különböző telefonok, erősítők stb..) úgy tűnik így jobban meghajtja a Sabre AMP , mint Low Gain állásban ..

Nem elérhető stemplar

« Reply #93 Dátum: 2016, 01 07, 08:42:55 »
igen, nekem olyan van
lapozz vissza (első oldal) , tettem fel róla képet amikor átvettem :)

Nekem nagyon bejön, elegáns, szép, és jó fogni/tartatni is, a bőr ugyebár az nem olyan érzés mint a műanyag :ok:
Szia John !
Megjött a bőr hátlap, szép , az NFC működik, de a régebben vásárolt rádiós töltő nem műxik vele , neked megjött ?

Nem elérhető stemplar

« Reply #94 Dátum: 2016, 01 08, 21:38:19 »
 :ok:
Poweramp alpha-build-700

(dac FIX-EL MŰKÖDIK !! DSD64/128 ,is )gyönyörűen szól !! érdemes megpróbálni , a legszebb hangú player a V10-re ..ez a verzió .. :)
,,..
Changelog:

- new audio engine

- Poweramp now uses 32-bit float sample representation

- Poweramp core DSP now uses 64-bit float internal math, helps a lot for accurate high amplification of basses

- Reverb with presets, improved StereoX effects

- Tempo control

- mp3, aac, ogg vorbis, opus and other lossy formats now decoded directly to 32-bit float representaion (no intermediate conversions)

- opus, tak, mka, dsf, dff formats support

- Poweramp now always properly fades in/out and ramps volume changes to avoid clicks and pops during any transitions (resume/pause/seek/etc.)

- Poweramp now applies gapless smoothing between gapless tracks

- Poweramp now always uses own resampler

- optional SoX very high quality resampler

- output Dithering options

- OpenSL optimized output

- support for 3rd party plugins (DSP/Decoder/Output)

- visualizations

- full support for milkdrop presets

- v1 and v2 (with shaders) presets supported. Support for v2 presets is best on OpenGL ES 3.0 enabled devices

- milkdrop presets can be loaded from sdcard and downloaded as APKs from Play

- support for 3rd party preset APKs

- spectrum visualizations

- main player right drawer for fast Equ/DSP/Visualizations access

- many other changes, more changes are planned

Planned features for next betas:

- improved Album Art area navigation

- new spectrum-like seekbar

- improved tablet UI

- improved lists

- various plugin APIs published with sample apps

- improved info/tag editing

- some cloud support

- DNLA

Nem elérhető stemplar

« Reply #95 Dátum: 2016, 01 08, 22:18:57 »
 ;) SACD DFF

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #96 Dátum: 2016, 01 09, 09:29:37 »
Tegnap rendeltem meg a SuperGamez-nél a készüléket (N960A), Szlovákiából fogják hozni, EU-s verzió, 32 GB, fekete és TUDJA a 800 MHz-es LTE-t is!
Ez fontos nekem, mert – bár Pesten jóformán nincs a 800 MHz használatban – elhagyva a fővárost, a Telenor és a Telekom összekötötte 800-as LTE-hálózatát – óriási okosság az LTE Band 20.

Note4 mellé veszem, és pár hét használat után győzni fog az egyik, a másik megy eladásra...

Hivatalos, 27%-os ÁFA-s számlával, 211.000 Ft futárral együtt, rákérdeztem az lg.hu-nál, így VAN Magyarországon is garancia rá, annak ellenére, hogy nem forgalmazzák és nem is tervezik forgalmazni.

Milyen érdekes, hogy december eleje óta hazánk kivételével szinte minden EU-s országban kapható hivatalosan...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető stemplar

« Reply #97 Dátum: 2016, 01 09, 20:44:30 »
Tegnap rendeltem meg a SuperGamez-nél a készüléket (N960A), Szlovákiából fogják hozni, EU-s verzió, 32 GB, fekete és TUDJA a 800 MHz-es LTE-t is!
Ez fontos nekem, mert – bár Pesten jóformán nincs a 800 MHz használatban – elhagyva a fővárost, a Telenor és a Telekom összekötötte 800-as LTE-hálózatát – óriási okosság az LTE Band 20.

Note4 mellé veszem, és pár hét használat után győzni fog az egyik, a másik megy eladásra...

Hivatalos, 27%-os ÁFA-s számlával, 211.000 Ft futárral együtt, rákérdeztem az lg.hu-nál, így VAN Magyarországon is garancia rá, annak ellenére, hogy nem forgalmazzák és nem is tervezik forgalmazni.

Milyen érdekes, hogy december eleje óta hazánk kivételével szinte minden EU-s országban kapható hivatalosan...

:ok: Gratula , ha a ,,HiFi ,, számít akkor szeretni fogod  :D 8 de minden másban is jó készülék .

Érdekes amit a band 20-ról írsz , elég sok helyen járok, Pest-Balaton, Veszprém,Fejér, Tolna , kevés helyen ugrik át HSPD+-ra LTE ről, ( T-kom) de .. biztosabb ha van, 800  :-) Vodánál jelent inkább gondot ..

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #98 Dátum: 2016, 01 10, 09:19:33 »
:ok: Gratula , ha a ,,HiFi ,, számít akkor szeretni fogod  :D 8 de minden másban is jó készülék .

Érdekes amit a band 20-ról írsz , elég sok helyen járok, Pest-Balaton, Veszprém,Fejér, Tolna , kevés helyen ugrik át HSPD+-ra LTE ről, ( T-kom) de .. biztosabb ha van, 800  :-) Vodánál jelent inkább gondot ..
Számít a HiFi, mert nekem is FIIO X3-am van (még a régi), de sokkal egyszerűbb, ha egy készülékben van mind.
Fülest egy Samsung Level Over-t használok, az az én igényeimet lefedi, 100e alatt nem találtam jobb külső zajelnyomós fülest. Pedig próbáltam az újonnan épp akkor megjelent BOSE QC25-öt is, de nagy csalódás volt sajnos. Az ANC-re azért van szükség, mert sokat repülök munkámból kifolyólag (a folyamatos, 9-10 órás hajtóműhangnál meg bármi jobb ;) ).
Na meg az sem rossz, hogy akár BT-n, akár zsinóron tudja ugyanazt.

Már megrendeltem hozzá You are not allowed to view links. Register or Login, meg You are not allowed to view links. Register or Login, meg megjött már egy You are not allowed to view links. Register or Login.

Várom már, mikor érkezik meg a vas. :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető stemplar

« Reply #99 Dátum: 2016, 01 11, 12:10:08 »
Számít a HiFi, mert nekem is FIIO X3-am van (még a régi), de sokkal egyszerűbb, ha egy készülékben van mind.
Fülest egy Samsung Level Over-t használok, az az én igényeimet lefedi, 100e alatt nem találtam jobb külső zajelnyomós fülest. Pedig próbáltam az újonnan épp akkor megjelent BOSE QC25-öt is, de nagy csalódás volt sajnos. Az ANC-re azért van szükség, mert sokat repülök munkámból kifolyólag (a folyamatos, 9-10 órás hajtóműhangnál meg bármi jobb ;) ).
Na meg az sem rossz, hogy akár BT-n, akár zsinóron tudja ugyanazt.

Már megrendeltem hozzá You are not allowed to view links. Register or Login, meg You are not allowed to view links. Register or Login, meg megjött már egy You are not allowed to view links. Register or Login.

Várom már, mikor érkezik meg a vas. :D

FiioX3K-m volt ez előtt ,sőt X3I is , teljesen jók voltak, de én is all in one párti vagyok, s amikor kipróbáltam a V10-et azonnal megvettem,, :ok: ráadásul a Fiiók képernyője, menü rendszere, az EQ nyomában sincs a V10-hez .. Ahány lejátszó progi annyi féle színezési lehetőség . Majd kpróbálod, de szerintem a lossless nem biztos ,hogy jó kábel nélkül ...  ;)