Szasztok zudorok..
Lenne egy pár kérdésem ..
Root van már hozzá amit ha kell vissza is lehet csinálni ??
ha igen hol lehet róla olvasni ?? a youtubon van egy video de olyan rossz az angolom hogy semmit sem értek belőle ráadásul a felvétel sem jó minőségü..
2 Ugye nincs értesitő led ..... a másodlagos kijelzőn ha pl kapok egy emilt akkor az folyamatosan jelzi vagy csak fel ugrik és utána ismét visszavált az óra mutatására ??
3Valahol olvastam hogy egyes készülékeknél jelentkezett egy olyan hiba hogy telefonálás közben ha ránézel a készülékre nem ébred fel a kijelző csak ha ismét megnyomjuk a bekapcs gombot .. ilyesmi nálatok volt, esetleg már javitotta az Lg a hibát ??
4 Igy hogy már használjátok nem bántátok meg hogy ezt a készüléket választottátok ??
Elnézést az ostoba kérdésekért de készüléket szeretnék váltani és még bizonytalankodom ahogy ezt vagy csak a g4 vegyem e meg ..
üdv
Szia ! 4.a végén kezdem , nagyon jó készülék , de ha nem vagy HiFi bolond,, akkor tökéletesen elég a G4 !(viszont a hangja mérföldekkel !! jobb annál, sőt az összes telefonnál jobb !!) .. olyan SABRE 32 bites DAC és+ fejhallgató erősítő van benne, mint pár profi DAC/DAP ban)
3, ilyen hibát nem tapasztaltam , (sőt más hibát sem :-)3 hete van meg a V10 .( egy frissítés jött rá 50 mb , egy kamera frissítés )
2,nincs értesítő led,standbyban is ..halványan mutatja egymás mellett az ikonokat sms,mail,nem fogadott hívás stb.. nem csak az időt mutatja , automatikusan 2 fokozatban működik a másodlagos, nappal erősebben, sötétben teljesen halványan .
ezt 2 a linket ajánlom .
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login1, root XDA-n nézz körül, én feleslegesnek tartom, a G4 -et sem rootoltam