2024, 12 18, 11:38:30

Szerző Téma: LG V10 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 91448 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: LG V10 - Általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2016, 04 18, 22:39:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nos öket kellene meg kérdezni de a két év alatt ki cserélik a készüléket ez van a szerződésben.Kérdés hogy kékben létezik dual sim es 64 gb os mint ez csak éppen EU verzió?? nem ez a Sea féle változat??
Azért azt a készülékcserét ne vedd nagyon komolyan...
Szerintem még nem fordult elő SOHA, hogy közel 200ezres új árú készüléknél új készülékre cseréltek volna hiénaGSM-nél.

Az EUR verzió CSAK 1 SIM-es és CSAK 32 GB-os. És csak feketében vagy fehérben van. Bár itthon még csak feketét láttam forgalmazni...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csupacsipa

• Navigáció / Navigation: europe navigation
  • PDA: HTC HD2 volt!! Nexus 4
  • PDA ROM: SlimKat +franco kernel
« Reply #301 Dátum: 2016, 04 19, 02:01:34 »
Értem hát jah azt sejtettem  :( király akkor nem tudom mit tegyek. :( és mi igaz ebből hogy ez a modell nem tudja a 800 Hz et vagy mi. Tehát nem biztos hogy működik 4g??  Bocsi a furán fogalmaztam csak ez a része nem világos

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #302 Dátum: 2016, 04 19, 13:05:41 »
Értem hát jah azt sejtettem  :( király akkor nem tudom mit tegyek. :( és mi igaz ebből hogy ez a modell nem tudja a 800 Hz et vagy mi. Tehát nem biztos hogy működik 4g??  Bocsi a furán fogalmaztam csak ez a része nem világos
A B20-as csatorna (ez a 800 MHz-es LTE elnevezése) szinte kizárólag vidéken használatos, a Telenor és a Telekom összefeküdt, megosztják egymással a 800 MHz-es adóikat, így nagyon komoly LTE lefedettség van ott, ahol eddig nem volt és ahol nem lenne kifizetődő a 2600 MHz-es frekit használni (minél magasabb a frekvencia, annál kisebb a hullámhossz, annál nagyobb az elnyelődés a tereptárgyakban, falakban).

Aki olyan készülékkel rendelkezik (és Telenoros vagy Telekomos), amely nem tudja az LTE B20-at, az elesik a vidéken használható 4G lehetőségétől. Marad, ami van, jó esetben 3G, rossz esetben EDGE.

Ettől a telefon maga ugyanúgy használható, a 4G gyakorlatilag csak a mobilnetnél használatos.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #303 Dátum: 2016, 04 21, 13:16:39 »
Értem köszönöm szépen a leírást. Hasznos volt így már világos.  :ok: Remélem a vodafone használja a 800 at mert vidéken élek és Vodafone a sima

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #304 Dátum: 2016, 04 21, 13:33:25 »
Értem köszönöm szépen a leírást. Hasznos volt így már világos.  :ok: Remélem a vodafone használja a 800 at mert vidéken élek és Vodafone a sima
A Vodafone elsősorban 3G-re gyúrt, abban csináltak igazán jónak mondható lefedettséget.
Mostanában nyomulnak LTE-n is, vett egy keskeny sávot a 800 MHz-es frekiben is, de ez eltörpül a másik kettő sávszélesség-használata mellett.

Vidéki Vodafone-osként nem hiszem, hogy bármiben is korlátozna Téged egy olyan készülék, ami nem tudja az LTE B20-at.

Persze, az igazi az, ha tudja.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Tamas.Z

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: V20a-EUR-XX
« Reply #305 Dátum: 2016, 04 23, 14:28:20 »
Sziasztok!
Mostantól én is ide járok. :)

Nem elérhető Haydn

• PFC Fan
    • Eurorisk.hu
  • Navigáció / Navigation: Sygic Full, Navigon
  • PDA: LG V10N
  • PDA ROM: V20t-HKG-XX
« Reply #306 Dátum: 2016, 04 23, 16:11:49 »
Sziasztok!
Mostantól én is ide járok. :)
Szia Tamás!
Üdv a Klubban.
Lakástakarék mindenkinek.
Biztosítások felsőfokon!

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #307 Dátum: 2016, 04 24, 00:25:21 »
A Vodafone elsősorban 3G-re gyúrt, abban csináltak igazán jónak mondható lefedettséget.
Mostanában nyomulnak LTE-n is, vett egy keskeny sávot a 800 MHz-es frekiben is, de ez eltörpül a másik kettő sávszélesség-használata mellett.

Vidéki Vodafone-osként nem hiszem, hogy bármiben is korlátozna Téged egy olyan készülék, ami nem tudja az LTE B20-at.

Persze, az igazi az, ha tudja.

Értem köszönöm szépen a segítséget!! :ok:

ma olvastam hogy ujabb verzióra ki jött a 6.0 rendszer.Ha fel megyek az lg oldalra ezt már én is le tudom tölteni??

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #308 Dátum: 2016, 04 24, 05:39:09 »
Értem köszönöm szépen a segítséget!! :ok:

ma olvastam hogy ujabb verzióra ki jött a 6.0 rendszer.Ha fel megyek az lg oldalra ezt már én is le tudom tölteni??
Telepítsd fel az LG Bridge nevű programot, dugd rá a telódat USB-n és próbáld meg, van-e frissítés rá.
Ha van, akkor ott lesz leghamarabb és azonnal fel is rakhatod, adatvesztés nem lesz, minden marad rajta...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #309 Dátum: 2016, 04 24, 17:52:50 »
Köszönöm szépen az infót!  Sajnos azt írja ki hogy nincs jelenleg újabb verzió marad a Lollipop  :(

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #310 Dátum: 2016, 04 24, 19:44:24 »
Köszönöm szépen az infót!  Sajnos azt írja ki hogy nincs jelenleg újabb verzió marad a Lollipop  :(
Akkor türelem kell...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Haydn

• PFC Fan
    • Eurorisk.hu
« Reply #311 Dátum: 2016, 05 11, 14:25:36 »
Akkor türelem kell...
Ma jött frissítés az OTA-n. V20D-HKG-XX
57 megabájt
Biztosítások felsőfokon!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #312 Dátum: 2016, 05 12, 23:46:56 »
Ma jött frissítés az OTA-n. V20D-HKG-XX
57 megabájt
A V20x az már eleve 6.0 szerintem.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Haydn

• PFC Fan
    • Eurorisk.hu
« Reply #313 Dátum: 2016, 05 13, 08:12:20 »
A V20x az már eleve 6.0 szerintem.
Az bizony.
Kedden a Balatonon  jártam, mindenütt 4G vel ment az adat. Igaz az N-es készülékemet a haverom vitte Bécsbe az LG-hez, ahol bekapcsolták az európai 4G-t, mert a készülék tudja, csak Koreába nem ezt a frekit használják.

Biztosítások felsőfokon!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #314 Dátum: 2016, 05 24, 00:44:48 »
Pénteken viszem szervizbe a V10-et, teljesen megbízhatatlanul működik a kamera élességállítása. Sokszor jó, aztán egyszercsak a „legmakróbb” állásban marad és sem manuálisan, sem semmi más módon nem lehet rákényszeríteni, hogy újra működjön.
Remélhetőleg egy kameramodul-csere megoldja.
Éreztem én, hogy hivatalos garisat KELL vennem belőle...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #315 Dátum: 2016, 05 24, 12:16:57 »
Nekem is jött frissítés 780MB lett így már  6.0 van rajta de sajnos nem vagyok túl boldog. Eddig a Lollipop al  1.6GB RAM volt szabad. Legroszabb esetben  1.2-1.4GB most meg alig  850MB. Nálatok is így van?? Hova tűnt  700MB?  Semmit nem telepítettem snem nyúltam hozzá. Azt a menüt amit annyira egyszerű volt  a Lollipopba simán alkalmazás majd következő oldalt futó alkalmazás szépen ki lehetett lőni mindent ebbe meg bonyolultan össze vissza felesleges beállításokal teszik teli minden féle hülyeségel

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #316 Dátum: 2016, 05 24, 20:15:58 »
Nekem is jött frissítés 780MB lett így már  6.0 van rajta de sajnos nem vagyok túl boldog. Eddig a Lollipop al  1.6GB RAM volt szabad. Legroszabb esetben  1.2-1.4GB most meg alig  850MB. Nálatok is így van?? Hova tűnt  700MB?
Őszintén, miben okoz ez hátrányt Neked???
Szerintem véleményalkotás előtt kellene tájékozódni, mit jelent a memóriafoglaltság az androidnál.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #317 Dátum: 2016, 05 25, 01:36:13 »
Nem értem mire gondolsz???  Szerintem egyszerű a képlet. Eddig  volt vagy  1.6GB RAM szabad hely majd ugyan ezzel a felállásal 6.0 val  850 MB RAM. Nem olyan bonyolult ugye??  46 alkalmazás szinte semmi sincs fent. Pedig még gondolkodtam egy lopás elleni appon plusz ugye ha még nyitom  a játékot amivel játszok még lejjebb megy. 4GB Ram se elég az android rendszernek már elég gáz!!  Egyre inkább rá jövök hogy főzött rom nélkül az android igen csak édes kevés!!

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #318 Dátum: 2016, 05 25, 07:52:35 »
Nem értem mire gondolsz???  Szerintem egyszerű a képlet. Eddig  volt vagy  1.6GB RAM szabad hely majd ugyan ezzel a felállásal 6.0 val  850 MB RAM. Nem olyan bonyolult ugye??  46 alkalmazás szinte semmi sincs fent. Pedig még gondolkodtam egy lopás elleni appon plusz ugye ha még nyitom  a játékot amivel játszok még lejjebb megy. 4GB Ram se elég az android rendszernek már elég gáz!!  Egyre inkább rá jövök hogy főzött rom nélkül az android igen csak édes kevés!!
Hello

Macika arra utalt (kicsit nyers stilussal,,,,,,,,,,,,,,,, ő már csak ilyen ,,  :) ))
hogy az android rendszer ha szüksége van memoriára a legrégebben használt programokat elkezdi becsukozgatni magától . Vagyis nincs okod aggodalomra ,, viszont !!! ha LOLI rol MM re váltott szerintem ,, ismétlem SZERINTEM  érdemes egy full resetet csinálni, sok más készüléknél akadásokat okozott már az uj rendszer ( LG G4,  Egyes esetekben NOTE 4 )  amit factory reset orvosolt ..

Sajnos én már nem tudom megnézni hogy mennyi lenne a ram 6.0 ,, mert eladtam a készüléket ..
üdv
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #319 Dátum: 2016, 05 25, 10:15:37 »
Üdv Neo!
Hát jah inkább nem módok semmit...
Én is pont erre gondoltam. csinálok egy factory reset beállítást aztán meg látjuk mi lesz.  LP jobban tetszett. Ha meg nem válik be körül  nézek a főzött romok között   :taps: :D köszi az infót!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #320 Dátum: 2016, 05 25, 22:38:36 »
Hello

Macika arra utalt (kicsit nyers stilussal,,,,,,,,,,,,,,,, ő már csak ilyen ,,  :) ))
hogy az android rendszer ha szüksége van memoriára a legrégebben használt programokat elkezdi becsukozgatni magától . Vagyis nincs okod aggodalomra ,, viszont !!! ha LOLI rol MM re váltott szerintem ,, ismétlem SZERINTEM  érdemes egy full resetet csinálni, sok más készüléknél akadásokat okozott már az uj rendszer ( LG G4,  Egyes esetekben NOTE 4 )  amit factory reset orvosolt ..

Sajnos én már nem tudom megnézni hogy mennyi lenne a ram 6.0 ,, mert eladtam a készüléket ..
üdv
Pontosan!

Egy 1,5 GB RAM-mal rendelkező készülék és egy 4 GB RAM-mal rendelkező készülék között az a különbség, hogy a 1,5 GB RAM-os pár mp-enként lövöldözi kifelé a memóriából a programrészeket (ezáltal fogva a rendszert), a 4 GB-os meg szinte sohasem.
Csak minimális utánaolvasás kellene.

Elnézést, de falra tudok mászni, amikor valaki percenként pucolja manuálisan a memóriát, mert neki az a jó, ha minél több RAM van üresen...
Ahelyett, hogy utánanézne, BIZONY a nagy memóriával rendelkező telefonoknál a sebesség növelését célozza ez a lehetőség, a kevés szabadon hagyott memória...

És akkor az a telefon, az az android frissítés a szar...

EZÉRT kérdeztem, hogy MILYEN hátrányt okoz a párszáz MB-os szabadon maradt RAM.
Mert érdekelne.
Persze, a tudaton kívül :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #321 Dátum: 2016, 05 25, 22:52:50 »
Az én telefonomban 102 feltelepített program mellett 320 MB szabad RAM van (nem szoktam nézegetni amúgy).

SOHA nem akadt még és nem reklamált kevés RAM-ért a rendszer.
Épp az gyorsítja, hogy nem kell a JÓVAL lassabb belső vagy a MÉG SOKKAL LASSABB külső SD-ből felolvasni az üres RAM-ba az adatokat, hanem ott van benne mindvégig.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #322 Dátum: 2016, 05 26, 00:42:39 »
Értem akkor nem aggódok :) . Köszönöm szépen a segítséget!!  Én csak abból indultam ki hogy előtte  1. 6gb volt most  meg csak  850mb. Lényeg akkor hogy ez nem okoz semmi problémát akkor :)

Nem elérhető k5.20

« Reply #323 Dátum: 2016, 05 26, 08:27:26 »
Üdv Neo!
Hát jah inkább nem módok semmit...
Én is pont erre gondoltam. csinálok egy factory reset beállítást aztán meg látjuk mi lesz.  LP jobban tetszett. Ha meg nem válik be körül  nézek a főzött romok között   :taps: :D köszi az infót!
Főzött romok között nem tudsz szétnézni, ugyanis nincsenek...egyelőre.
Most már nyitható pár napja a bootloader hivatalosan, talán majd születnek főzelékek, bár a megjelenésen túl, nemigen fognak tudni újat hozni.

Tapatalkkal küldve az én LG-H960 eszközömről

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #324 Dátum: 2016, 05 26, 11:36:32 »
 :D :D remélem azért lesz egy két főzelék mert vannak nagyon jó fejlesztők és ez a v10 egy nagyon jó donor lenne   :ok: