Akkor egy kicsit bővebben is emléket állítok a tegnapi nap eseményeinek.
Igaz csak alig vagyunk itt, akik az 1 SIM-es változatot (H960A) használjuk, de majd lehet idetéved valaki, akinek jó lesz ha összefoglalót talál a rootoláshoz szükséges dolgokról (természetesen saját felelősségre):
Az első hsz-ben olvasható maga a menet, és onnan el is érhető a .TOT fájl.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAzonban az innen letölthető .TOT fájl nem működött mindenkinél, ezért készült egy javított/átalakított változat, ami itt található (Sajnos nem csomagolták, így 4,2 GB):
Register or
LoginA módszer ugyanaz - LGUP - csak a fájlt kellet kicserélni: így már sikerült a root.
Aki vágyik az xposed-re, az itt találja a leírást (itt még nem szerepel, hogy ez jó a H960A-ra is, de jó!):
Register or
LoginItt találunk egy összefoglalót arról, mely modulok működnek a V10-n:
Register or
LoginÉn mindent a leírtaknak megfelelőn csináltam, nálam működik is.
Egy fontos kérdés, amire viszont nincs egyelőre tapasztalati válaszom: hogyan állíthatjuk alaphelyzetbe a készülékünket?
Én a superuser önfelszámoló funkciójával kezdeném, majd az eredeti .kdz fájlt próbálnám telepíteni LGUP segítségével.
(Már éjszaka nem volt kedvem kipróbálni frissen melegében, azóta meg belaktam a vasat és örülök neki...majd olvasgatjuk, hogy kinek hogy sikerült, amikor érkezik a 6.0)
Amit korábbi olvasott tapasztalatok alapján javaslok: senki ne próbáljon rootolt vasra OTA frissítést ráeröltetni...
Előbb visszaállítani a rootolatlan gyári állapotot, majd mehet a frissítés!