Azért vannak országonkénti csomagok is, ha itt megnézzük:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Aztán, hogy mi a különbség, az jó kérdés...az LG-nél az a jó, hogy függetlenül a régiótól, pakolhatod a romot...
Kezdetben volt különbség a 16 és 32 GB-os készülékre való romok között, de ez már nincs.
Persze a dual- meg single SIM nem kompatibilis...
Ami viszont a lényeg: belakás alatt áll a V10-m!
A mobiltárca települt rá, be is léptem, van aktív kártya is, majd holnap kipróbálom, hogy fizetni lehet-e vele...
A SIM-et "nanosítottam" házilag, ez szerintem a titka annak, hogy marad mobiltárcám.
A különbség a system/carrier/vendor mappában van, ahol olyan szolgáltatós appok vannak, amik a frissítő központon keresztül, telepítés után, rendszer alkalmazásként jelennek meg. Ez konkrétan úgy fest, hogy a magyar Telekom romban ott a Telekom app, amit ha telepítesz, végleg tetted.
Más ország, "független" romjai között annyi a difi, hogy az adott régió, adott szolgáltatók appjai vannak bent, amiket mi itthon nyilván nem teszünk fel, ergo elférnek. (a pár MB - al együtt, amit foglalnak)
Nem tudom a V10 hogy áll e téren, Marshmallow-ba tudtommal már eredeti LG bootanimáció van minden romban, így ez sem "hátrány".
Szvsz nyugodtan mehet, ami a hardver verziónak megfelelő. Csak jó tanácsnak mondom, inkább erre ügyeljetek felettébb, mert eltérő verziót is sikerülhet felrakni (akár véletlenül), és az véglegesen össze tudja kutyulni a patriciós táblát. A G4 és V10 unbrick, azaz partition table rewrite műveletet, az eddigi infók alapján csak az octupus tudja, ami (talán?) gyártói (nagyon nem olcsó) eszköz. Semmilyen más, még linux-al végezhető módszer sem, eddig nem ismert. (sajnos
)
Az eredeti kdz mindig legyen meg.