2024, 12 19, 13:21:21

Szerző Téma: OnePlus Two ROM-ok, kernelek, custom recovery, root  (Megtekintve 95196 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nyzoli72

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
Re: OnePlus Two ROM-ok, kernelek, custom recovery, root
« Reply #525 Dátum: 2016, 03 20, 15:12:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Full ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
Patch: You are not allowed to view links. Register or Login

Meg sem jelent, de mar patch is van ra:-D
és egy hivatalosnak látszó oldalon :))

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #526 Dátum: 2016, 03 20, 15:39:12 »
és egy hivatalosnak látszó oldalon :))
Ti szenvedtek itt a marshmallow-val. En meg azon gondolkodom, hogy annyira jo ez a Nexus, hogy felteszem mindjart az N Preview-t hatha van benne valami hiba:-D

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #527 Dátum: 2016, 03 20, 15:51:56 »
Ti szenvedtek itt a marshmallow-val. En meg azon gondolkodom, hogy annyira jo ez a Nexus, hogy felteszem mindjart az N Preview-t hatha van benne valami hiba:-D
Ne húzzál:)))))jön még nexusra dér:)))) bár nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a köv és mennyiért!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #528 Dátum: 2016, 03 20, 16:33:38 »
Ne húzzál:)))))jön még nexusra dér:)))) bár nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a köv és mennyiért!
Oke kicsit ovon aluli volt, de nem hagyhattam ki:-) 180-200 ezer es remelhetoleg kell azonnal kategoria.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #529 Dátum: 2016, 03 20, 17:15:36 »
Tarsy, röviden el tudnád magyarázni mi a különbség a Tesla, Tipsy, Validus és az exodus vagy a CM között? valahogy az első 3 nekem vak folt:)))

Tesla,  tipsy, validus,  ezek egy kezben tartott romok a fejlesztés szempontjabol,  csak mas alapra epulnek. Tesla aosp alapu,  tipsy is most az talan (mivel slim kvazi megszunt),  validus aospb alapu (bármi is legyen az) Ezalatt a harom alatt mindenesetre martinusbe device repoja es kernele van.
Az exodus külön csapat műve,  lelkesek es jonak tűnik amit csinalnak,  vegre szakitottakba cm alappal is. Jo lenne ha device oldalon is lenne valaki aki ert hozza a oneplus2 esetében. Az az Alex srac most oneplus2t vett, úgyhogy ez is megoldodni látszik.
A cm az cm.

A probléma az hogy amivel baj van,  az igazából eszköz oldali probléma,  es pont ez az ami viszont alapjaiban mindegyikben közös. Ezert szar a wifi az osszesbem pl es merülnek mint a Titanic.

Egyelőre ennyi,  most kondiban vagyok.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #530 Dátum: 2016, 03 20, 17:21:36 »
Tesla,  tipsy, validus,  ezek egy kezben tartott romok a fejlesztés szempontjabol,  csak mas alapra epulnek. Tesla aosp alapu,  tipsy is most az talan (mivel slim kvazi megszunt),  validus aospb alapu (bármi is legyen az) Ezalatt a harom alatt mindenesetre martinusbe device repoja es kernele van.
Az exodus külön csapat műve,  lelkesek es jonak tűnik amit csinalnak,  vegre szakitottakba cm alappal is. Jo lenne ha device oldalon is lenne valaki aki ert hozza a oneplus2 esetében. Az az Alex srac most oneplus2t vett, úgyhogy ez is megoldodni látszik.
A cm az cm.

A probléma az hogy amivel baj van,  az igazából eszköz oldali probléma,  es pont ez az ami viszont alapjaiban mindegyikben közös. Ezert szar a wifi az osszesbem pl es merülnek mint a Titanic.

Egyelőre ennyi,  most kondiban vagyok.

az jó én most pár napja szüneteltetem mert könyököm begyulladt:(
Na szóval akkor nagyjából mindegyik rom ugyan azon a szinten van? Te melyiket használod? Nálam az Exodus megy és láttam hogy érkezik egy op2 a fejlesztőknek és tudják tesztelni azonnal.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #531 Dátum: 2016, 03 20, 17:48:43 »
az jó én most pár napja szüneteltetem mert könyököm begyulladt:(
Na szóval akkor nagyjából mindegyik rom ugyan azon a szinten van? Te melyiket használod? Nálam az Exodus megy és láttam hogy érkezik egy op2 a fejlesztőknek és tudják tesztelni azonnal.
Temasek+boeffla

Guggolok mert labnap van

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #532 Dátum: 2016, 03 20, 20:10:44 »
Temasek+boeffla

Guggolok mert labnap van

És miért Temasek? mivel jobb vagy másabb mint a többi?

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #533 Dátum: 2016, 03 20, 22:26:17 »
És miért Temasek? mivel jobb vagy másabb mint a többi?

mert uberrel van fordítva.
Temaseket bírom, jófej dev, bliss meg egy kókány csapat.
Kb mindegy melyik romon vagy, mint említettem a jelentős problémák minden romot érintenek.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #534 Dátum: 2016, 03 21, 06:47:59 »
mert uberrel van fordítva.
Temaseket bírom, jófej dev, bliss meg egy kókány csapat.
Kb mindegy melyik romon vagy, mint említettem a jelentős problémák minden romot érintenek.
Temasek nekem is kedvenc, s3 és opo is remekül ment vele.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
OnePlus Two ROM-ok, kernelek, custom recovery, root
« Reply #535 Dátum: 2016, 03 21, 09:29:10 »
Egyébként azt kell hogy mondjam, boeffla kernellel még porgosebbek ezek a nem-oxygen romok. Sebesség téren igy mar barátok leszünk, mar csak ezt a kinosan tre akkuidot kene kinonie a romoknak. Ebben az aokps-s csavoban bizok,  hogy takolmanyai eredményre visznek

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #536 Dátum: 2016, 03 23, 19:40:00 »
Sikerült belefutnom valami problémába. Gondoltam kipróbálom az új Bliss romot és hozzá az új Bensch kernelt. Full wipe után ment a rom meg a gapps és utána a kernel, de ez után nem bootol be fekete képernyő, ha csak a rom meg a gapps megy akkor minden oké, próbáltam sorban, próbáltam hogy feláll a rendszer és utána a kernek wipe után, de akkor megint blackout. Most meguntam és felteszem a generalban lévő nexus romot csak kíváncsiságból. Ha valakinek lenne ötlete hogy mi lehetett a gond nálam szívesen veszem ha megosztja velem:)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #537 Dátum: 2016, 03 23, 20:23:01 »
Sikerült belefutnom valami problémába. Gondoltam kipróbálom az új Bliss romot és hozzá az új Bensch kernelt. Full wipe után ment a rom meg a gapps és utána a kernel, de ez után nem bootol be fekete képernyő, ha csak a rom meg a gapps megy akkor minden oké, próbáltam sorban, próbáltam hogy feláll a rendszer és utána a kernek wipe után, de akkor megint blackout. Most meguntam és felteszem a generalban lévő nexus romot csak kíváncsiságból. Ha valakinek lenne ötlete hogy mi lehetett a gond nálam szívesen veszem ha megosztja velem:)

Azt a romot egy kanger gyökérarcú "fejleszti" akit elhajtottak XDA-ról is. :)
Cyanogenmodba láttam ma vagy tegnap sikerült megint baromságokat bemergelni, hogy rebootok vannak meg problémák.
Amúgy ez a Szeráf gyerek is egy hombár, You are not allowed to view links. Register or Login utolsó 7 commitja egy az egyben törölhető lenne, nem isértem mit akart. Amúgy nem tudom mitől van nagyra, ha érdemben nem csinál semmit, csak fordíjta a hivatalos CM-et.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #538 Dátum: 2016, 03 23, 21:00:39 »
Azt a romot egy kanger gyökérarcú "fejleszti" akit elhajtottak XDA-ról is. :)
Cyanogenmodba láttam ma vagy tegnap sikerült megint baromságokat bemergelni, hogy rebootok vannak meg problémák.
Amúgy ez a Szeráf gyerek is egy hombár, You are not allowed to view links. Register or Login utolsó 7 commitja egy az egyben törölhető lenne, nem isértem mit akart. Amúgy nem tudom mitől van nagyra, ha érdemben nem csinál semmit, csak fordíjta a hivatalos CM-et.
visszamentem az exodusra, eddig az volt a legjobb. de most nem próbálom Bensch kernelét már, lehet itt sem menne, fogalmam sincs mi volt a gond vele, majd hétvégén megnézem hátha megy majd.

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Tomtom,iGO,Navigon,Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2,ONE+2
  • PDA ROM: DITTO 4.4 Oxygen 3
« Reply #539 Dátum: 2016, 03 24, 15:51:14 »
visszamentem az exodusra, eddig az volt a legjobb. de most nem próbálom Bensch kernelét már, lehet itt sem menne, fogalmam sincs mi volt a gond vele, majd hétvégén megnézem hátha megy majd.

A Benschold Kernel megy az Exoduson, de a tegnapira még én sem tettem rá, mert el is felejtettem, hogy minden frissítésnél újra fleselni kell. Az Exodusnak csak magát a kerneljét nem lehet valahonnan leszívni? (Ha Benschsel megszívná)

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #540 Dátum: 2016, 03 24, 16:11:09 »
A Benschold Kernel megy az Exoduson, de a tegnapira még én sem tettem rá, mert el is felejtettem, hogy minden frissítésnél újra fleselni kell. Az Exodusnak csak magát a kerneljét nem lehet valahonnan leszívni? (Ha Benschsel megszívná)
olvastam, hogy megy azzal is, de a Blissel is kellett volna, vagyis másnál megy meg ugye ugyan az a fejlesztője:) De most kijött az új Temasek verzió és ha lesz időm megnézem azzal, meg a bensch kernelnek is jött egy újabb verziója ma. Remélem most már oké lesz, nem is értem mi lehetett a gond. pedig full wipe, a legújabb twrp, passz.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #541 Dátum: 2016, 03 24, 18:47:15 »
Tarsy most adjál tanácsot, de bárki adhat:)! Most már kezd idegesíteni a dolog. A mai Temadekhez sem tudom feltenni az új Bensch ketnelt. Tegnap sem ment a Blissel. Full wipe után rom gapps és egyből kernel, elkezdi a bootot az android felirattal de utána mikor kéne jönni a rom boot logoja helyette fekete képernyő és semmi, néha újra indult néha meg csak fekete képernyő, mikor csak a rom és gapps ment utána normálisan felállt a rendszer, aztán mikor vissza recoverybe wipe dalwik /cache és flash custom kernel újra fekete képernyő, ma megpróbáltam az új Temasekkel és ugyan ez, nélküle simán feláll a rendszer custommal semmi. Tanácstalan vagyok hogy mi lehet a bibi. valami beragadhatott a telefonban amit a full wipe nem tud helyrehozni? Talán formattálni kéne? de azt még nem csináltam és az töröl mindent a telóról és most nem akarok fastbootozni az oxyval, sokat szenvedtem anno ezzel:) Egyéb tanács?

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #542 Dátum: 2016, 03 25, 10:25:36 »
Tarsy most adjál tanácsot, de bárki adhat:)! Most már kezd idegesíteni a dolog. A mai Temadekhez sem tudom feltenni az új Bensch ketnelt. Tegnap sem ment a Blissel. Full wipe után rom gapps és egyből kernel, elkezdi a bootot az android felirattal de utána mikor kéne jönni a rom boot logoja helyette fekete képernyő és semmi, néha újra indult néha meg csak fekete képernyő, mikor csak a rom és gapps ment utána normálisan felállt a rendszer, aztán mikor vissza recoverybe wipe dalwik /cache és flash custom kernel újra fekete képernyő, ma megpróbáltam az új Temasekkel és ugyan ez, nélküle simán feláll a rendszer custommal semmi. Tanácstalan vagyok hogy mi lehet a bibi. valami beragadhatott a telefonban amit a full wipe nem tud helyrehozni? Talán formattálni kéne? de azt még nem csináltam és az töröl mindent a telóról és most nem akarok fastbootozni az oxyval, sokat szenvedtem anno ezzel:) Egyéb tanács?

Milyen recovery? Milyen gapps? Wipeolsz systemet is előtte? Új firmware-t próbáld beflashelni újra.
full gyalu után recovery megmarad.
benschhold kernele anykerneles, az eredeti kernel ramdiskjét megtartja elvileg, de saját romjával főleg kompatibilisnek kéne lennie.
Egyelőe nincs épkézláb ötletem, nem láttam fórumon sem hasonlót.

Bármi előfordulhat, tesóm nexus 5-én újra be keleltt flashelnem ugyanazt a radiot és modemet mint ami rajta volt, hogy belepjen recoverybe. Fura.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #543 Dátum: 2016, 03 25, 11:00:10 »
Milyen recovery? Milyen gapps? Wipeolsz systemet is előtte? Új firmware-t próbáld beflashelni újra.
full gyalu után recovery megmarad.
benschhold kernele anykerneles, az eredeti kernel ramdiskjét megtartja elvileg, de saját romjával főleg kompatibilisnek kéne lennie.
Egyelőe nincs épkézláb ötletem, nem láttam fórumon sem hasonlót.

Bármi előfordulhat, tesóm nexus 5-én újra be keleltt flashelnem ugyanazt a radiot és modemet mint ami rajta volt, hogy belepjen recoverybe. Fura.
Az intetnal storage kivételével minden wipe. A recovery az twrp legujabb 2es végű. Már újra flasheltem a new modemet is. Opengapps nano. És a custom kernel nélkül minden ok azzal fekete halál. Bliss, temasek. Exodussal még nem próbáltam. Lehet tényleg kéne egy Full Full gyalu. Passz

Tapatalkkal küldve az én ONE A2003 eszközömről

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
« Reply #544 Dátum: 2016, 03 25, 19:40:32 »
Nekem meg eltüntek a modulok az xposedben, pedig minden renden települt, xposed aktív, és sem az Amplify sem a Greenify nem jelenik meg. Ha rányomok az Amplifynál pl a Wakelockra, lezuhan.
Tud vki orvosságot?
(Hogy melyik ROM frissítésnél tünt el, nem tudom, visszamentem a 3.19 Exodusra, azon már nem megy, aztán visszatértem a 3.25 re, uaz)

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #545 Dátum: 2016, 03 25, 20:43:49 »
Nekem meg eltüntek a modulok az xposedben, pedig minden renden települt, xposed aktív, és sem az Amplify sem a Greenify nem jelenik meg. Ha rányomok az Amplifynál pl a Wakelockra, lezuhan.
Tud vki orvosságot?
(Hogy melyik ROM frissítésnél tünt el, nem tudom, visszamentem a 3.19 Exodusra, azon már nem megy, aztán visszatértem a 3.25 re, uaz)
hát ebben nem tudok segíteni, nem használom az xposed-et.
Én a Temaseknél ugye Bensch kernele nélkül tapasztaltam pár rebootot mikor bejövő hívás jött. Visszatértem az exodushoz, ott eddig semmi hiba sem volt és ideiglenesen letettem a custom kernelek kipróbálásról:) Talán Boeffla kernele ha kijön az jó lesz:)

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
« Reply #546 Dátum: 2016, 03 25, 22:38:43 »
hát ebben nem tudok segíteni, nem használom az xposed-et.
Én a Temaseknél ugye Bensch kernele nélkül tapasztaltam pár rebootot mikor bejövő hívás jött. Visszatértem az exodushoz, ott eddig semmi hiba sem volt és ideiglenesen letettem a custom kernelek kipróbálásról:) Talán Boeffla kernele ha kijön az jó lesz:)
Eddig az Exodus a legjobb, kivétel a szolgáltatókeresés, mert akkor újra kell indítani, de már lassan megszokom  :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
OnePlus Two ROM-ok, kernelek, custom recovery, root
« Reply #547 Dátum: 2016, 03 27, 12:36:18 »
Attertem exodusra, mert kinotte a kezdeti bugokat,  es aosp alapu,  tamogatja a layers témákat, úgyhogy most ez marad.
Mahdi fele kernel forras van alatta,  most adok ennek is egy eselyt.

Dejan Baric Art reborn temajaval használom.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #548 Dátum: 2016, 03 27, 12:55:02 »
Attertem exodusra, mert kinotte a kezdeti bugokat,  es aosp alapu,  tamogatja a layers témákat, úgyhogy most ez marad.
Mahdi fele kernel forras van alatta,  most adok ennek is egy eselyt.

Dejan Baric Art reborn temajaval használom.

Ugyan ezt használom már két napja és hibátlan! Exodus is és a Art téma:) Már tegnap már volt egy frissítés is.Múltkor arra jöttem rá, hogy ha én keresek rá a frissítésre akkor a rebootnál nem indul újra de ha megvárom míg ő maga ajánlja fel akkor telepítést magától csinálja. Most már nem próbáltam manuálisan mert tegnap reggel felajánlotta és akkor minden automatikusan ment magától!
Meg most már lehet megkapta  TheCrazyLex is az OPT-ot, amit ingyé kapja a oneplustol!!! Végre egy jel hogy a cég kezdi komolyan venni a támogatást!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #549 Dátum: 2016, 03 27, 13:10:07 »

Ugyan ezt használom már két napja és hibátlan! Exodus is és a Art téma:) Már tegnap már volt egy frissítés is.Múltkor arra jöttem rá, hogy ha én keresek rá a frissítésre akkor a rebootnál nem indul újra de ha megvárom míg ő maga ajánlja fel akkor telepítést magától csinálja. Most már nem próbáltam manuálisan mert tegnap reggel felajánlotta és akkor minden automatikusan ment magától!
Meg most már lehet megkapta  TheCrazyLex is az OPT-ot, amit ingyé kapja a oneplustol!!! Végre egy jel hogy a cég kezdi komolyan venni a támogatást!

Vagy csak menekul mert a sajat fejlesztoi mar a oneplus3ra koncentralnak,  es hogy ne nyikorogjunk (mi xdasok) barki aki forditott kernelt ahhoz hozzavagnak egy oneolus2t,  hathabok majd eletben tartják az, eszközt.