0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Igen.
most akkor meglátom valami bootol hydro:)))))))))ha megoldódik akkor jövök neked sokkal!felismerte tudok másolni rá!!!! szuper
Örülök neki. Ezek szerint továbbra sincs működő Oxygen fastboot.
hát nem akartam tesztalany lenni de ha így alakult kijelenthetem, hogy nincs
De legalább már van megoldás, én akkor egy hétig szívtam.
az úttörők mindig járatlan úton szenvednek, de én hálás vagyok Neked a segítségért!
ami a helyzet van twrp recovery és fastbootba is be tudom tenni, ha a pcre rádugom twrpvel akkor nem ismeri fel mint meghajtó, de a tálcán kiléptetésnék oneplus2 ként ki lehet léptetni, ha fastbootként teszem rá akkor adb-ként nem de fastbook deviceként felismeri és ott a kiléptetésnél androidként adja ki. ez a helyzet most.ami még érdekes hogy az eszközkezelőben mikor rá van dugva a pcre Marshall London Deviceként alatta meg Google Nexus Adb interfaceként látjalehet hogy itt a gondbár fene se tudja.amit linkeltél ott nem tudom hol csatlakozzak be mert ugye nálam már az nem jön be hogy ismeretlenként ismerje fel a telót, nem tudom mit tegyek:( igazából egy fastbootos rom kéne
Latnia kell TWRP-ben a PC-nek a vasat, mert mukodik ott is az MTP. Ha nem latja akkor driver gondok lesznek. Sajnos en sem talaltam meg fastbootos image-et csak recoverybol flashelhetot.
Carl Pei: "The OnePlus 2 will also be updated in Q1, and the update will include the new standard Marshmallow API for the fingerprint sensor. We’ve heard requests for us creating an API for the current fingerprint implementation in OxygenOS, but have decided against this since we’re switching over to the standard Android M implementation soon."Szoval iden nem kapunk malyvacukrot.
Hát az oxygen os-en eddig is így gondoltam, de cm-en még reménykedek. Tapatalk-kal küldve az én ONE A2003-el
Boeffla kernel configban a kovetkezo szinbeallitasokat hasznalom jelenleg:R: 240G: 246B: 255Saturation: 270Hue: 0Display value: 251Contrast: 255Sokkal teltebbek a szinek, de meg nem Samsung AMOLED tulszaturalt fos.
az újjal használod? ezzel már nem laggol vagy lassú?
[KERNEL] [OnePlus2] [OOS 2.1.x] Boeffla-Kernel 1.0-beta9 (17-11-2015)You are not allowed to view links. Register or LoginVersion 1.0-beta917.11.2015Note: This kernel is only supposed to work on OxygenOS 2.1.2 - nothing else !!!Updated with latest kernel sources as of 17.11.15 (thanks to OOS team for not pushing them for such a long time -> crap!)
Az EFS mentést (modemst1 és st2) mindenképp ajánlom mindenkinek vásárlás után azonnal, mert pár napja csak ezzel tudtam visszahozni az imeimet és a wifit. Semmilyen visszaállítási módszer nem jött be, legyen az TWRP-s vagy fastbootos. Még tavaly szeptemberben, mikor is megvásároltam a OP1-t, csináltam az összes partícióról mentést, de nem is foglalkoztam vele, mindig helyre tudtam állítani. Most viszont sikerül úgy elbarmolnom, hogy semmi sem segített, utolsó mentsvárként visszatoltam fastbootból a modemst1 és st2-őt, és minden rendben lett. Tehát mentsetek!
Melyik a legmegbízhatóbb és egyszerűen kezelhető app a mentésre és hova célszerű menteni ? (felhő, pc, memokártya ?)
Legjobb backup szoftver pedig a Titanium Backup.
Ajánlott a PRO, vagy elég a "root"-olós verzió is, ami ingyenes ?
Sziasztok, új vagyok a klubban, eddig egy HOX-em volt. Két napos a készülék, 2.1.0-ás oxygennel kaptam. Próbáltam OTA-n frissíteni 2.1.2-re de hibaüzenettel leáll. Tudtok erről valamit?Köszi a segítséget.