2024, 12 20, 01:53:47

Szerző Téma: OnePlus Two - általános beszélgetés  (Megtekintve 69072 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: OnePlus Two - általános beszélgetés
« Reply #575 Dátum: 2016, 03 06, 14:03:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kíváncsi leszek hogy mit mondasz majd ha meg lesz a nexus. Amúgy nekem sincs semmi bajom a OPT-tal, főleg  Seraph féle CM13-mal. De abban igazad van hogy nem erről volt szó gyári oldalon, de ha belegondolsz a OPO-nál is a CM miatt volt tökéletes minden! De ha végre kint lesz a hivatalos MM biztos még jobb lesz CM-vonalon ami már nekem most is szinte tökéletes, jó lenne FP-t használom mert az bejött az oxyn. De a következő nexusra nagyon kíváncsi leszek én is, de félek az árától:) Amúgy van valami infó róla valahol?

Értem én, hogy MM-től kezdve jóvilág lesz, de bakker a legcsitkesebb gyártók is tolják már ki a 6.0 frissítéseket, a oneplus meg sehol. Nagyon nem lenne ezzel sem baj, de én direkt ezért választoittam oneplust, mert majd jól fejlesztőközeli telefon és gyors frissítés kernel source meg miegymás. hát nem. :(

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #576 Dátum: 2016, 03 06, 14:16:12 »
Értem én, hogy MM-től kezdve jóvilág lesz, de bakker a legcsitkesebb gyártók is tolják már ki a 6.0 frissítéseket, a oneplus meg sehol. Nagyon nem lenne ezzel sem baj, de én direkt ezért választoittam oneplust, mert majd jól fejlesztőközeli telefon és gyors frissítés kernel source meg miegymás. hát nem. :(
ebben igazad van de mint mondtam a oneplus one esetében is a CM miatt volt ez így, a váltás után már előre lehetett tudni hogy más világ lesz az OPT-nál, bár nem ennyire szarozásra számítottam! Ezért nem értettem a OnelPlus x-et, mi értelme volt? Inkább minden energiát (pénz) a szoftverre kellett volna tolni!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
OnePlus Two - általános beszélgetés
« Reply #577 Dátum: 2016, 03 06, 17:00:14 »
Reszemrol elkestek mindennel.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #578 Dátum: 2016, 03 06, 17:06:15 »
Reszemrol elkestek mindennel.
látom Te személyes sértésnek vetted és örök harag és magázás:)))))

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #579 Dátum: 2016, 03 06, 17:12:32 »
látom Te személyes sértésnek vetted és örök harag és magázás:)))))
:-) A valasz, hogy mit fogok mondani a Nexusra azt mar most tudom. Kicsomsgolas utan boot, legfrissebb OTA fel (ha gyarilag nem lenne fent), bootloader nyitas, TWRP flash, Chroma ROM Slim minimal GAPPS, Franco kernel r5.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #580 Dátum: 2016, 03 06, 17:23:25 »
:-) A valasz, hogy mit fogok mondani a Nexusra azt mar most tudom. Kicsomsgolas utan boot, legfrissebb OTA fel (ha gyarilag nem lenne fent), bootloader nyitas, TWRP flash, Chroma ROM Slim minimal GAPPS, Franco kernel r5.
úgy érzem egy cseppet előre készültél:))))

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #581 Dátum: 2016, 03 06, 20:30:45 »
úgy érzem egy cseppet előre készültél:))))
Nexus vilagban nem nagyon kell elore keszulni. A forgatokonyv kb mindig ugyanaz. OnePlus One-nal is tudtam egybol, hogy miutan bekapcsolom, legfrissebb OTA fel, bootloader nyitas, TWRP es Euphoria ROM. Csak ezen a hulladekon nincs egy epkezlab custom ROM mar tobb mint fel eve.

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
« Reply #582 Dátum: 2016, 03 07, 07:43:06 »
Nexus vilagban nem nagyon kell elore keszulni. A forgatokonyv kb mindig ugyanaz. OnePlus One-nal is tudtam egybol, hogy miutan bekapcsolom, legfrissebb OTA fel, bootloader nyitas, TWRP es Euphoria ROM. Csak ezen a hulladekon nincs egy epkezlab custom ROM mar tobb mint fel eve.
Miert kell a legfrissebb ota ha ugyis romolsz?
Tesz fel vmit pluszba?
Nemértem  :'(

Tapatalk-kal küldve az én PLK-L01-el

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #583 Dátum: 2016, 03 07, 07:47:08 »
Miert kell a legfrissebb ota ha ugyis romolsz?
Tesz fel vmit pluszba?
Nemértem  :'(

Tapatalk-kal küldve az én PLK-L01-el
Nem tudom elso bekapcsolaskor milyen verzio van fent. Lehet azota frissult a radio es a bootloader is. Szoval az a biztos ha felmegy. Kesobbiekben a havi security patchek mar nem lesznek erdekesek. A custom ROM-okba ugyis merge-elik a valtozasokat.

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Tomtom,iGO,Navigon,Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2,ONE+2
  • PDA ROM: DITTO 4.4 Oxygen 3
« Reply #584 Dátum: 2016, 03 07, 18:25:14 »
Sziasztok!

Én nagyon jól bírnám ezt a telefont, ha nem laknék határövezetben. Már annyit káromkodtam miatta. Ti csak akkor veszitek észre, ha pl. 10 KM-re vagytok a magyar határtól, és szeretnétek már a magyar szolgáltatón keresztül hazatelefonálni. Ráklikkoltok a mobilszolgátatók  nevü gombra, és kiválasztotok vmit, és néztek.... 1. Nem tud regisztrálni, és jó esetben (Oxygen) visszaugrik az automatikus választásra, és marad, amin volt. 2. 8-10 másodpercenként megjelenik, hogy a sim tárhely üres (!) , amikor nem üres, nem regisztrál vissza (CM) ezt addig csinálja, amíg újra nem indítod, de utána is marad a roaming. Ezt addig csinálja, amig annyira közel nem vagy a helyi szolgáltatóhoz, hogy erösebb a szignál, mint a külföldi éakkor is újra kellett indítani, mert ugye telefonálni nem tudsz.
Ez a hiba az Oeplusx-nél is van, éppen tegnap olvastam. Gyógyszer nincs, állítólag a 2.2.1. update fixálja "the roaming problems"
Evégett most visszaálltam az oxygenre, még nem tudom, hogy jobb lett-e a helyzet, szerintem nem, de legalább a Simet tudom deaktiválni. Az biztos, hogy 40-50 € telefon jobb ezen a téren, mint ezek.  >:(
Úgyhogy a következö telefonom vmi egészen más lesz, ha nem csinálják meg, márpedig mintha nem is akarnák. >:( >:( >:(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #585 Dátum: 2016, 04 26, 06:36:23 »
Megint tok jo ez a specifikacio. Csak az utolsoval van problema. Oxygen OS 3.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #586 Dátum: 2016, 04 26, 19:14:14 »
Megint tok jo ez a specifikacio. Csak az utolsoval van problema. Oxygen OS 3.
az 5-ös méret kicsit kicsinek tűnik nekem, vagy ez lesz a trend hogy visszább vesznek? Amúgy valószínű már nem lesznek ilyen driver gondok vele és sokkal hamarabb jöhetnek rá a custom romok. Meglátjuk!

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #587 Dátum: 2016, 04 27, 12:43:07 »
Egy kis Support rettenet...

Öcsém nem rég vett egy OP2-t, ami múlt hét kedden jött meg. Hibás kijelzővel. Azóta megy a supporttal a levelezés, és azt a káoszt ami ott van az ellenségemnek se kívánom. Először nem írtak vissza egy hétig majd jött az automatikus email, hogy mivel egy hete nem volt kommunikáció lezártnak ítélik a ticketet. Utána nem akarták elfogadni a hibát (bazi nagy lila folt a kijelző alsó-középső részén), aztán nem cserélni, hanem javítani akarták, most meg arról megy a vita, hogy nem is cserélhetnék, mert öcsém kicsúszott a 15 napból, ami megint  censored ság főleg hogy még a kézhezvétel napján kezdeményezte a cserét a supportnál. Most már ott tartunk, hogy cserét se kér, csak a pénzét vissza. Egyszerűen szerintem nem akarták kicserélni és  censored nak a vásárló fejére. Szerencsére nekem semmi gondom nem volt eddig az OPO-val, de ezek után a büdös életbe nem veszek tőlük semmit.

Az utolsó gyöngyszem:

Alex (OnePlus)
Apr 27, 06:08

Hi Henrik,

Good day!

I'm afraid that we cannot grant your request for replacement as we can only process if ever it is within our 15 warranty period upon delivery. Please refer to more details of OnePlus Return Policy here: You are not allowed to view links. Register or Login. We suggest that you send again the device for another repair to solve your problem.

Please let us know if you would like to proceed.

Best regards,
Val

------------------------

Dear Support Team,

Are you really trying to piss me off now...? I think I'm a very patient man but you are doing a great job of testing me. Please do read every email before this.

I got the phone on the 19th, today is the 27th, how is that outside of the 15 days period? I IMMEDIATELY contacted the support team after receiving the phone on the 19th. The ticket was ignored for 5 days. Val said I have 3 options. I chose replacement. What's so hard about understanding that?
I GOT A FAULTY PHONE FROM YOU, I CONTACTED SUPPORT TEAM RIGHT AWAY, WHO IGNORED ME FOR 5 DAYS, SAID I COULD HAVE A REPLACEMENT AND THEN SAID NOPE, ONLY REPAIR.
"We suggest that you send again the device for another repair to solve your problem." Again for another repair? I have not sent it in for repair. Never. Since it's brand new.

Is there a supervisor I could talk to about the situation?

Regards,
Henrik
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #588 Dátum: 2016, 04 27, 20:05:28 »
Egy kis Support rettenet...

Öcsém nem rég vett egy OP2-t, ami múlt hét kedden jött meg. Hibás kijelzővel. Azóta megy a supporttal a levelezés, és azt a káoszt ami ott van az ellenségemnek se kívánom. Először nem írtak vissza egy hétig majd jött az automatikus email, hogy mivel egy hete nem volt kommunikáció lezártnak ítélik a ticketet. Utána nem akarták elfogadni a hibát (bazi nagy lila folt a kijelző alsó-középső részén), aztán nem cserélni, hanem javítani akarták, most meg arról megy a vita, hogy nem is cserélhetnék, mert öcsém kicsúszott a 15 napból, ami megint  censored ság főleg hogy még a kézhezvétel napján kezdeményezte a cserét a supportnál. Most már ott tartunk, hogy cserét se kér, csak a pénzét vissza. Egyszerűen szerintem nem akarták kicserélni és  censored nak a vásárló fejére. Szerencsére nekem semmi gondom nem volt eddig az OPO-val, de ezek után a büdös életbe nem veszek tőlük semmit.

Az utolsó gyöngyszem:

Alex (OnePlus)
Apr 27, 06:08

Hi Henrik,

Good day!

I'm afraid that we cannot grant your request for replacement as we can only process if ever it is within our 15 warranty period upon delivery. Please refer to more details of OnePlus Return Policy here: You are not allowed to view links. Register or Login. We suggest that you send again the device for another repair to solve your problem.

Please let us know if you would like to proceed.

Best regards,
Val

------------------------

Dear Support Team,

Are you really trying to piss me off now...? I think I'm a very patient man but you are doing a great job of testing me. Please do read every email before this.

I got the phone on the 19th, today is the 27th, how is that outside of the 15 days period? I IMMEDIATELY contacted the support team after receiving the phone on the 19th. The ticket was ignored for 5 days. Val said I have 3 options. I chose replacement. What's so hard about understanding that?
I GOT A FAULTY PHONE FROM YOU, I CONTACTED SUPPORT TEAM RIGHT AWAY, WHO IGNORED ME FOR 5 DAYS, SAID I COULD HAVE A REPLACEMENT AND THEN SAID NOPE, ONLY REPAIR.
"We suggest that you send again the device for another repair to solve your problem." Again for another repair? I have not sent it in for repair. Never. Since it's brand new.

Is there a supervisor I could talk to about the situation?

Regards,
Henrik
Érdemes az elso gondnal eszkalaltatni az ugyet higher levelre,  meg esetleg befenyiteni a gyökér supportost hogy negativ feedbacket fogsz adni az ugyintezeserol.
A cegnel van bajunk nekünk is az indiai supportosokkal.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Nem elérhető rtitusz

« Reply #589 Dátum: 2016, 04 27, 21:35:45 »
Érdemes az elso gondnal eszkalaltatni az ugyet higher levelre,  meg esetleg befenyiteni a gyökér supportost hogy negativ feedbacket fogsz adni az ugyintezeserol.
A cegnel van bajunk nekünk is az indiai supportosokkal.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Ráadásul minden levélre más válaszolt, nem csoda, ha nincsenek semmivel se tisztában, de legalább az előzményeket olvashatnák. Elvben két nap múlva jön a DHL felvenni most már cserére a készüléket, de még nem akarom elkiabálni.

Az egészhez az ad egy ki extra kontrasztot, hogy egy hete volt nálunk a Samsung futár/szervizese főpanelt cserélni a Note 4-ben és hihetetlenül zökkenőmentesen ment minden.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető rtitusz

« Reply #590 Dátum: 2016, 05 09, 11:46:01 »
Ráadásul minden levélre más válaszolt, nem csoda, ha nincsenek semmivel se tisztában, de legalább az előzményeket olvashatnák. Elvben két nap múlva jön a DHL felvenni most már cserére a készüléket, de még nem akarom elkiabálni.

Az egészhez az ad egy ki extra kontrasztot, hogy egy hete volt nálunk a Samsung futár/szervizese főpanelt cserélni a Note 4-ben és hihetetlenül zökkenőmentesen ment minden.

Na megjött a csere készülék, szuper! És hibátlan. De azért felhőtlen persze nem lehet az öröm, mivel ehhez az "After Sales Unit"-hoz nem csomagoltak se kábelt, se töltőt. A levelezés folytatódik, hogy legyenek szívesek küldjenek már egyet, hogy használni is lehessen a telefont. (Addig egy átalakítóval használja öcsém a régi LG G2 töltőjét, de azért ez nem megoldás.)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #591 Dátum: 2016, 05 09, 12:03:35 »
Na megjött a csere készülék, szuper! És hibátlan. De azért felhőtlen persze nem lehet az öröm, mivel ehhez az "After Sales Unit"-hoz nem csomagoltak se kábelt, se töltőt. A levelezés folytatódik, hogy legyenek szívesek küldjenek már egyet, hogy használni is lehessen a telefont. (Addig egy átalakítóval használja öcsém a régi LG G2 töltőjét, de azért ez nem megoldás.)
Szep maratont futtok.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #592 Dátum: 2016, 05 09, 16:48:07 »
Szep maratont futtok.
Kisbetűs részben benne volt, hogy szervizre leadott készülék mellé ne csomagolja az ember a kábelt és töltőt, de nem volt egyértelmű, mivel ez nem szervizelés volt, hanem csere (RMA). Öcsémnek most felhívták a figyelmét rá, és sajnálják, de vegyen újat a store-ból. 20 euró (kábel+töltő). Azaz annyi lenne, de most csak US töltő van, az EU az out of stock... Aliexpressen van, olcsóbb is, jó lesz onnan, de basszus...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #593 Dátum: 2016, 05 09, 18:25:15 »
Kisbetűs részben benne volt, hogy szervizre leadott készülék mellé ne csomagolja az ember a kábelt és töltőt, de nem volt egyértelmű, mivel ez nem szervizelés volt, hanem csere (RMA). Öcsémnek most felhívták a figyelmét rá, és sajnálják, de vegyen újat a store-ból. 20 euró (kábel+töltő). Azaz annyi lenne, de most csak US töltő van, az EU az out of stock... Aliexpressen van, olcsóbb is, jó lesz onnan, de basszus...

Sent from my A0001 using Tapatalk
En nem vennek alirol, ebayrol toltot. Anker quickcharge 3.0-as tolto az amazonon 10€. Anker kabelek Type C-be nem jok. Amit vettem USB3 -> Type C az nem tudja a fast charge-ot. Aukey-t kell belole venni. Az is van amazonon.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #594 Dátum: 2016, 05 09, 21:57:56 »
En nem vennek alirol, ebayrol toltot. Anker quickcharge 3.0-as tolto az amazonon 10€. Anker kabelek Type C-be nem jok. Amit vettem USB3 -> Type C az nem tudja a fast charge-ot. Aukey-t kell belole venni. Az is van amazonon.

mondjuk a oneplus2-nek full mindegy hogy quickcharge vagy sem.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #595 Dátum: 2016, 05 09, 23:10:49 »
mondjuk a oneplus2-nek full mindegy hogy quickcharge vagy sem.
Ez teny, de 10€-ert nem draga, szoval megeri a befektetes a jovore nezve.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #596 Dátum: 2016, 05 17, 14:38:02 »
Gyonyoru vas lesz. Csak az a franya OOS:-(

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
« Reply #597 Dátum: 2016, 05 17, 17:32:18 »
Hat nem tom...
Akkor inkabb htc  ;)

Tapatalkkal küldve az én PLK-L01 eszközömről

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #598 Dátum: 2016, 05 17, 18:21:50 »
Szerintem kinézetre köröket ver a mostani telókra, persze a htc és az új samu még ott van a szeren, de ha hozzátesszük az árakat hát nincs párja. A szoftver meg hát igen. De én optimista vagyok és azt mondom, hogy a 2-es gyerekbetegségei megedzették a romgyártókat és remélhetőleg sokkaal flottabbul jönnek majd rá a buildek. És talán az OOs is jó lesz, mert a béta az nem rossz! Az igaz hogy eldöntöttem, hogy a köv telóm Nexus lesz, de félek majd az új árától. Nehéz ügy, még az is lehet elcsábulok:)

Nem elérhető rtitusz

« Reply #599 Dátum: 2016, 05 26, 11:20:15 »
Szép szép, de 2016-ban 3000mAh akkunál azért lehetne már jobbat bele rakni, nem is beszélve arról, hogy már az OPO-ban is 3100 volt, mellette kisebb felbontású kijelzővel. Engem egyetlen dolog tudna átcsábítani az OPO-ról más készülékre, az pedig a jelentős üzemidő javulás. Az, hogy a S820 egy hagyafinggal gyorsabban nyitja meg az oldalakat mint a S801 teljes mértékben hidegen hagy, ahogy a 6GB RAM is. Egyelőre az OPO általános felhasználónak untig elég.