2024, 12 19, 05:55:35

Szerző Téma: OnePlus Two - általános beszélgetés  (Megtekintve 69050 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sanros

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: note 2
Re: OnePlus Two - általános beszélgetés
« Reply #550 Dátum: 2016, 01 27, 22:23:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Audio Tunert kapcsold be és túl hangos is lesz :)
be van kapcsolva..
viszont olvasta olyat hogy le lehet tiltva az alkalmazás..hol lehet ezt megnézni?

Nem elérhető fulopke

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
OnePlus Two - általános beszélgetés
« Reply #551 Dátum: 2016, 01 28, 10:23:16 »
Sziasztok Srácok! Rendelnék egy plus töltőt adapterrel kábellel csak azt nem tudom melyiket. Volt ugye ez a töltő mizéria és most aztán végképp nem tudom hogy milyet és honnan. Ti szereztetek már be másikat?

Nem elérhető seefried

« Reply #552 Dátum: 2016, 03 01, 23:28:58 »
Sziasztok!
Érdemes még megvenni ezt a telefont? Wp-ről váltanék vissza androidra. Nagyon tetszik ez a telo.
Mi még  a jelenlegi hibái? A oneplus netfiók az mit takar?
Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #553 Dátum: 2016, 03 01, 23:40:19 »
Sziasztok!
Érdemes még megvenni ezt a telefont? Wp-ről váltanék vissza androidra. Nagyon tetszik ez a telo.
Mi még  a jelenlegi hibái? A oneplus netfiók az mit takar?
Köszönöm a segítséget.
Erdemes persze. WP-rol neked ez urhajo lenne. Elado az enyem 80 ezerbe ha erdekel. Adok hozza egy rozsafa hatlapot es egy microUSB -> USB Type-C atalaktot. A telefont es a tartozekokat is a oneplus.net-rol vettem.

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
« Reply #554 Dátum: 2016, 03 02, 08:48:56 »
Erdemes persze. WP-rol neked ez urhajo lenne. Elado az enyem 80 ezerbe ha erdekel. Adok hozza egy rozsafa hatlapot es egy microUSB -> USB Type-C atalaktot. A telefont es a tartozekokat is a oneplus.net-rol vettem.
Mi az utód?

Tapatalk-kal küldve az én PLK-L01-el

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #555 Dátum: 2016, 03 02, 11:16:10 »
Mi az utód?

Tapatalk-kal küldve az én PLK-L01-el
Inkabb koztes megoldasnak mondanam az uj Nexusig, nem annyira utodnak. Nexus 5X 32GB-os lenne.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #556 Dátum: 2016, 03 02, 16:06:06 »
Inkabb koztes megoldasnak mondanam az uj Nexusig, nem annyira utodnak. Nexus 5X 32GB-os lenne.
Hát nem tudom, nekem az egy elég jellegtelen telefon, semmi sincs ami megfogna rajta, még teljesítménye sem, a 6P az már igen de abban is csak sötét színben:) Csak nehogy megbánd, bár ha kiszerettél az OnePlusból akkor úgy is mindegy:)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #557 Dátum: 2016, 03 02, 16:44:54 »
Hát nem tudom, nekem az egy elég jellegtelen telefon, semmi sincs ami megfogna rajta, még teljesítménye sem, a 6P az már igen de abban is csak sötét színben:) Csak nehogy megbánd, bár ha kiszerettél az OnePlusból akkor úgy is mindegy:)
Hiaba fele akkora a hardver a jo szoftver miatt megis gyorsabb a 1+2-nel.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #558 Dátum: 2016, 03 02, 18:17:56 »
Hiaba fele akkora a hardver a jo szoftver miatt megis gyorsabb a 1+2-nel.
Még nem volt a kezemben, de a cm13 már hozza a várt eredményt az opt. És ha hivatalosan is kint lesz akkor nem hiszem hogy lenne különbség. És akkor már nagyon fontos hogy tetszen és abban az opt verhetetlen. De ettől elég nagy esélye hogy nexusra megyek következőre.

Tapatalk-kal küldve az én ONE A2003-el

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #559 Dátum: 2016, 03 02, 21:42:11 »
Még nem volt a kezemben, de a cm13 már hozza a várt eredményt az opt. És ha hivatalosan is kint lesz akkor nem hiszem hogy lenne különbség. És akkor már nagyon fontos hogy tetszen és abban az opt verhetetlen. De ettől elég nagy esélye hogy nexusra megyek következőre.

Ezt a szenvedest en mar nem birom. Minden emiatt a fos OOS miatt van. Jobb lenne ha kibekulne a OnePlus a CM-mel, mert latszik, hogy ok nem tudnak szoftvert fejleszteni a telefonjaikra. OnePlus One-ra is kiadtak az OOS-t, mert ugy nez ki a CM mar nem fog foglalkozni vele. Tamogatas meg kell ra. Ugyanolyan szar mint a 2-re. A oneplus.net foeumon is fel vannak haborodva az emberek, de letojjak ott kinaban, mert az emberek 99%-nak igy is jo a telefon. A maradek 1% meg nem erdekli oket hagy zugolodjon.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #560 Dátum: 2016, 03 02, 21:57:19 »
Ezt a szenvedest en mar nem birom. Minden emiatt a fos OOS miatt van. Jobb lenne ha kibekulne a OnePlus a CM-mel, mert latszik, hogy ok nem tudnak szoftvert fejleszteni a telefonjaikra. OnePlus One-ra is kiadtak az OOS-t, mert ugy nez ki a CM mar nem fog foglalkozni vele. Tamogatas meg kell ra. Ugyanolyan szar mint a 2-re. A oneplus.net foeumon is fel vannak haborodva az emberek, de letojjak ott kinaban, mert az emberek 99%-nak igy is jo a telefon. A maradek 1% meg nem erdekli oket hagy zugolodjon.
ha nem akarnak földbe állni akkor lépniük kéne, bár azt mondom, a következő 3-asra már megint olajozottabban tudnak majd romokat csinálni mert már nem lesz ez a fp driveres gond, persze ha lesz aki megveszi és fejleszt rá cm-et vagy mást. De mint mondtam lehet hogy akkor már én is nexusra váltok, bár ezt az árat nehezen hagyja hátra az ember vagy nem első blikkre hanem fél évre rá kell megvenni majd az új nexust, csak akkor meg már  censored ért megy el ez az OPT. Ördögi kör:)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #561 Dátum: 2016, 03 02, 22:22:18 »
ha nem akarnak földbe állni akkor lépniük kéne, bár azt mondom, a következő 3-asra már megint olajozottabban tudnak majd romokat csinálni mert már nem lesz ez a fp driveres gond, persze ha lesz aki megveszi és fejleszt rá cm-et vagy mást. De mint mondtam lehet hogy akkor már én is nexusra váltok, bár ezt az árat nehezen hagyja hátra az ember vagy nem első blikkre hanem fél évre rá kell megvenni majd az új nexust, csak akkor meg már  censored ért megy el ez az OPT. Ördögi kör:)
Fejlesztok koreben mar visszaesett a 1+2 is. AK is eladta mar, Boeffla is inkabb a 1+1-jat hasznalja. A kutya nem fogja emiatt a botlas miatt megvenni a 1+3-mat a fejlesztok koreibol. Ugy nez ki iden a htc csinalja a Nexust. Az M10-re most nagy a varakozas szerintem brutal lesz nagyon. Minel hamarabb szallsz ki egy vasbol annal jobb penzt kapsz erte es annal kevesebbet kell rakoltened az ujra. Ha varsz ket evet tobb penzt kell raaldoznod. Osszehasonlitva ugyanannyit koltesz telefonra a ket ev alatt mintha evente cserelned. Csak ha evente csereled akkor mindig uj van a kezedben. Nyugaton ugyanigy tesznek az autoval is. Csak ott nagyobb arkategoriarol van szo ami nekunk mar nem fer bele a koltsegvetesbe.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #562 Dátum: 2016, 03 02, 22:41:40 »
Ha csak a fp hianya lenne az osszes hibaja a CM13-nak akkor nem hasznalnek OOS-t, de sajnos nem igy van. Mikor ujrainditottam a telefonom es 30%-al merult tole az akku legszivesebben falhoz csaptam volna! Egy egyszeru kernel frissitestol is 50%-rol 20-ra ugrott vissza. Mikor kijott egy frissites dirty flash-el ratoltam az elozzore ket hideg sor kozott a kocsmaban. Gondoltam belefer boven meg marad delej, mert 50%-om volt
 Ahham 4% maradt hatra! WTF?!?!? Amikor lemerult egy frissites utan mikor toltore tettem fel oraig nem tudtam visszakapcsolni a telefont. Falhozvagas tortent mar majdnem ekkor is! Koszonom ebbol nem kerek!

Nexus 4, 5, 1+1-on 4%-on frissitettem kernelt mindenfele szivbaj nelkul. 10%-om dirtyflash amibe meg az ART miatti lassabb alkalmazas optimalizacio is boven belefert.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #563 Dátum: 2016, 03 02, 23:21:32 »
Ha csak a fp hianya lenne az osszes hibaja a CM13-nak akkor nem hasznalnek OOS-t, de sajnos nem igy van. Mikor ujrainditottam a telefonom es 30%-al merult tole az akku legszivesebben falhoz csaptam volna! Egy egyszeru kernel frissitestol is 50%-rol 20-ra ugrott vissza. Mikor kijott egy frissites dirty flash-el ratoltam az elozzore ket hideg sor kozott a kocsmaban. Gondoltam belefer boven meg marad delej, mert 50%-om volt
 Ahham 4% maradt hatra! WTF?!?!? Amikor lemerult egy frissites utan mikor toltore tettem fel oraig nem tudtam visszakapcsolni a telefont. Falhozvagas tortent mar majdnem ekkor is! Koszonom ebbol nem kerek!

Nexus 4, 5, 1+1-on 4%-on frissitettem kernelt mindenfele szivbaj nelkul. 10%-om dirtyflash amibe meg az ART miatti lassabb alkalmazas optimalizacio is boven belefert.
Nekem ilyen sose volt, most vagy szerencsém van vagy passz

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #564 Dátum: 2016, 03 02, 23:22:51 »
Nekem ilyen sose volt, most vagy szerencsém van vagy passz
Kerdezd meg Tarsy-t. Ismert bug a CM-nel ez. Nem szabad ujrainditani a telefont, mert szakadekba megy az akku.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #565 Dátum: 2016, 03 02, 23:41:50 »

Kerdezd meg Tarsy-t. Ismert bug a CM-nel ez. Nem szabad ujrainditani a telefont, mert szakadekba megy az akku.
Ja egyébként kezdem én is unni, hogy rom frissítéskor random ugrál lefelé az akkuszázalék. Lehet frissítenem kéne a TWRP-t? :D Bár nem hiszem hogy lenne hozzá köze.

Ha az új oxygen is tré lesz, akkor ennek a telónak annyi. Hihetetlen hogy akkuidőben is ilyen tré. De ez nem csak a telefon hibája, leglábbis nem közvetlenül. Az a baj, hogy nagyon kevés a dev optra. Ha lenne sok, már rég gatyába lenne rázva de így...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #566 Dátum: 2016, 03 03, 01:49:02 »
Ja egyébként kezdem én is unni, hogy rom frissítéskor random ugrál lefelé az akkuszázalék. Lehet frissítenem kéne a TWRP-t? :D Bár nem hiszem hogy lenne hozzá köze.

Ha az új oxygen is tré lesz, akkor ennek a telónak annyi. Hihetetlen hogy akkuidőben is ilyen tré. De ez nem csak a telefon hibája, leglábbis nem közvetlenül. Az a baj, hogy nagyon kevés a dev optra. Ha lenne sok, már rég gatyába lenne rázva de így...
Az uj TWRP sem segit. En egybol frissitettem ra ahogy megejelnt es allando problema volt CM alatt. Ujrainditas nelkul is rossz volt az akku kijelzes 15-10% alatt, de az bosszantott fel legjobban, ha lemerult sokszor fel oraig kellett tolteni, hogy be tudjam kapcsolni es bebootoljon a vas. Ez sem normalis es biztos CM hiba, mert most is az uj TWRP van fent es OxySlim-mel nincsenek ilyen problemak.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #567 Dátum: 2016, 03 03, 15:02:17 »
Az uj TWRP sem segit. En egybol frissitettem ra ahogy megejelnt es allando problema volt CM alatt. Ujrainditas nelkul is rossz volt az akku kijelzes 15-10% alatt, de az bosszantott fel legjobban, ha lemerult sokszor fel oraig kellett tolteni, hogy be tudjam kapcsolni es bebootoljon a vas. Ez sem normalis es biztos CM hiba, mert most is az uj TWRP van fent es OxySlim-mel nincsenek ilyen problemak.
Csináltam egy tesztet! Ma kijött az újabb Seraph build és mondom megnézem magamnak ezt amit mondtatok, hogy mennyit esik az aksi egy flashelés után. Nos mikor kikapcsoltam a telefont 91%-on állt. Csináltam egy wipe dalvik/art és egy wipe cache-t. Utána az új build és amit eddig nem csináltam a 13-as cmmel ráflasheltem a supersu-t is, ami hiba volt mert vagy 5 percig csak a kék pofa villogott és nem akart továbblépni, szóval vissza recovery wipe-ok újra és csak az új buildet flasheltem mint szoktam, utána boot, optimalizáció 99 programra és felállt a rendszer 74%-on, de mint mondtam kb 5-6 percet feleslegesen próbálkozott bootolni, ami nem tudom mennyit evett meg az aksiból de vegyük a felét, szóval 17% nek a fele, de legyen 9% mínusz a flashelés nálam, Ezért nem tűnt fel nekem ez mert szerintem ezzel nincs semmi gond.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #568 Dátum: 2016, 03 04, 03:53:09 »
Csináltam egy tesztet! Ma kijött az újabb Seraph build és mondom megnézem magamnak ezt amit mondtatok, hogy mennyit esik az aksi egy flashelés után. Nos mikor kikapcsoltam a telefont 91%-on állt. Csináltam egy wipe dalvik/art és egy wipe cache-t. Utána az új build és amit eddig nem csináltam a 13-as cmmel ráflasheltem a supersu-t is, ami hiba volt mert vagy 5 percig csak a kék pofa villogott és nem akart továbblépni, szóval vissza recovery wipe-ok újra és csak az új buildet flasheltem mint szoktam, utána boot, optimalizáció 99 programra és felállt a rendszer 74%-on, de mint mondtam kb 5-6 percet feleslegesen próbálkozott bootolni, ami nem tudom mennyit evett meg az aksiból de vegyük a felét, szóval 17% nek a fele, de legyen 9% mínusz a flashelés nálam, Ezért nem tűnt fel nekem ez mert szerintem ezzel nincs semmi gond.
Akkor lehet ez a Bliss hibaja.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #569 Dátum: 2016, 03 05, 17:15:35 »
Eladtam a vasat Zagor forumtarsunknak. Hetfon veszem a Nexus 5X-et. Veget vetettem a szoftveres benaskodasoknak. Nexus 5X-el ki fogom birni oszig agyverzes nelkul. 1+2-nel nem sok hianyzott, hogy falhozvagjam parszor.

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #570 Dátum: 2016, 03 05, 20:49:10 »
Sok sikert a nexus-hoz, bár én nem értem hogy mi volt annyira rossz neked. Én nagyon elégedett vagyok vele szoftveresen is. Mondjuk ha kint lesz a hivatalos mm biztos hogy kipróbálom a cm-et meg egy-két másik romot is.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #571 Dátum: 2016, 03 05, 21:38:33 »
Sok sikert a nexus-hoz, bár én nem értem hogy mi volt annyira rossz neked. Én nagyon elégedett vagyok vele szoftveresen is. Mondjuk ha kint lesz a hivatalos mm biztos hogy kipróbálom a cm-et meg egy-két másik romot is.

Most egy OnePlus One van addig kolcsonbe mig megjon jovoheten a Nexus 5X. Full gyarin van a vas es meg igy is gyorsabb a 1+2-nel. Hiaba Boeffla kernel es szanaszet tuningolva a processzor, min frekvencia feljebb veve big es little reszben is. Min 4 max 4-re allitva, hogy menjen az osszes mag. OxySlim ROM-ot hasznaltam ami jobban ki van pucolva a gyarinal es meg igy is lassabb az elodjehez kepest. Komoly gondok vannak a szoftverevel. Nagyon jo lenne ez a telefon, mert hardveresen az egyik legjobb. Mire kijon ra a marshmallow addigta en mar a 6.1-et fogom nyuzni a Nexuson:-D

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #572 Dátum: 2016, 03 05, 21:52:47 »
Most egy OnePlus One van addig kolcsonbe mig megjon jovoheten a Nexus 5X. Full gyarin van a vas es meg igy is gyorsabb a 1+2-nel. Hiaba Boeffla kernel es szanaszet tuningolva a processzor, min frekvencia feljebb veve big es little reszben is. Min 4 max 4-re allitva, hogy menjen az osszes mag. OxySlim ROM-ot hasznaltam ami jobban ki van pucolva a gyarinal es meg igy is lassabb az elodjehez kepest. Komoly gondok vannak a szoftverevel. Nagyon jo lenne ez a telefon, mert hardveresen az egyik legjobb. Mire kijon ra a marshmallow addigta en mar a 6.1-et fogom nyuzni a Nexuson:-D
Nekem nem hiányzik annyira az mm maximum annyiban hogy nincs alkalmazásokban használt fp. De lehet hogy csak nekem tűnik gyorsnak.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #573 Dátum: 2016, 03 06, 13:24:09 »
De lehet hogy csak nekem tűnik gyorsnak.
Ebben biztos vagyok.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #574 Dátum: 2016, 03 06, 13:34:04 »
Eladtam a vasat Zagor forumtarsunknak. Hetfon veszem a Nexus 5X-et. Veget vetettem a szoftveres benaskodasoknak. Nexus 5X-el ki fogom birni oszig agyverzes nelkul. 1+2-nel nem sok hianyzott, hogy falhozvagjam parszor.
Kíváncsi leszek hogy mit mondasz majd ha meg lesz a nexus. Amúgy nekem sincs semmi bajom a OPT-tal, főleg  Seraph féle CM13-mal. De abban igazad van hogy nem erről volt szó gyári oldalon, de ha belegondolsz a OPO-nál is a CM miatt volt tökéletes minden! De ha végre kint lesz a hivatalos MM biztos még jobb lesz CM-vonalon ami már nekem most is szinte tökéletes, jó lenne FP-t használom mert az bejött az oxyn. De a következő nexusra nagyon kíváncsi leszek én is, de félek az árától:) Amúgy van valami infó róla valahol?