2024, 12 19, 15:51:55

Szerző Téma: OnePlus Two - általános beszélgetés  (Megtekintve 69061 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Michele

• Nem: Férfi
Re: Re: OnePlus Two - általános beszélgetés
« Reply #400 Dátum: 2015, 10 25, 17:52:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kínából  ugyan később érne ide, de onnan lehet találni free szállítással  is szerintem.  Amúgy mennyire  érezhető ez az üveg rajta? Nem nagyon lehet észre venni h rajta van? Haveromnak a honor6on eléggé látszik.

Tapatalk-kal küldve az én ONE A2003-el

Felesleges drága üveget venni.
Nekem a Nexus 5 - ön 500 Ft - os üveg van.
Nem is látszik rajta ;)
Nagyban függ a kijelző kialakításán,  ha a kijelző széle lehajlik akkor látszani fog.
Ha egyenes mint a Nexus 5 akkor a pót üveg a széléig fog érni, és alig lehet észrevenni.
A feleségem használt egy Galaxi S3 - at azon borzasztó volt az üveg, mivel annak le van kerekítve a széle. Így a plusz üveg és a széle között körben több mm rés volt..
Apósom Note 4 szintén így néz ki.

Tapatalk-kal küldve Motorola X Style -al
★Android 10.0★

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
Re: OnePlus Two - általános beszélgetés
« Reply #401 Dátum: 2015, 10 25, 18:02:45 »
Kínából  ugyan később érne ide, de onnan lehet találni free szállítással  is szerintem.  Amúgy mennyire  érezhető ez az üveg rajta? Nem nagyon lehet észre venni h rajta van? Haveromnak a honor6on eléggé látszik.

a One-ra én is kínából vettem és észre sem lehetett venni hogy mi van rajta, igaz fele ár volt mint ez de ugye szerencsére nem próbáltam ki hogy mennyire lett volna megbízható:) Amúgy erre már írták hogy leejtette a telefont és az üveg tört össze és a kijelzőnek semmi baja sem lett, szóval biztos működik...

Nem elérhető Michele

« Reply #402 Dátum: 2015, 10 25, 19:50:48 »
a One-ra én is kínából vettem és észre sem lehetett venni hogy mi van rajta, igaz fele ár volt mint ez de ugye szerencsére nem próbáltam ki hogy mennyire lett volna megbízható:) Amúgy erre már írták hogy leejtette a telefont és az üveg tört össze és a kijelzőnek semmi baja sem lett, szóval biztos működik...
Az asszony le ejtette az S3-at csak a plusz üveg repedt be ;)
És a keret lett karcos.
Biztos hogy véd. ;)

Tapatalk-kal küldve Motorola X Style -al
★Android 10.0★

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
OnePlus Two - általános beszélgetés
« Reply #403 Dátum: 2015, 10 26, 00:46:34 »
Barátnőm g3-jat is a nillkin üveg védte meg.
En meg a folia eltavolitasan, is gondolkodom.
Van, amelyik üveg ráadásul lekerekitett élű.
Na majd meglatom, lehet probabol en is bevallalok egy olcsobbat.  Csak a kijelzo képében ne legyen semmi szivarvanyosodas vagy ilyesmi..

Tapatalk-kal küldve az én A2003-el

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #404 Dátum: 2015, 10 26, 01:09:22 »
Barátnőm g3-jat is a nillkin üveg védte meg.
En meg a folia eltavolitasan, is gondolkodom.
Van, amelyik üveg ráadásul lekerekitett élű.
Na majd meglatom, lehet probabol en is bevallalok egy olcsobbat.  Csak a kijelzo képében ne legyen semmi szivarvanyosodas vagy ilyesmi..

Én az OPO-n használom lassan egy éve a gyári OnePlus féle üveget, hibátlan minden fronton, karcból is csak pár mikrolarc van rajta, elég jól bírja.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #405 Dátum: 2015, 10 26, 04:54:28 »
Én egy nillkin 9h+pro üveget rendeltem, még nem jött meg de remélem beválik majd.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #406 Dátum: 2015, 10 26, 14:04:43 »
Megerkezett a rozsafa hatlapom. Gyonyoru es vegre nem egy P80-as smirglipapirt tartok a kezemben, ami mellesleg 3 het utan mar meg is van kopva.

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #407 Dátum: 2015, 10 27, 19:40:44 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Megjött, felraktam, tetszik! ☺

Nem elérhető Jaygab

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Oneplus Two
  • PDA ROM: Lollipop 5.1.1 Oxygen OS 2.1.0
« Reply #408 Dátum: 2015, 10 27, 21:19:42 »
Nekem is ma jött meg. 1800ft volt ebay-ről. Tökéletes, méretpontos, igényes kialakítás ajándék extra kijelzővédő fóliával :)
Alig látszik, hogy rajta van, de mégis védi a vasat.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Jaygab

« Reply #409 Dátum: 2015, 10 27, 22:11:52 »
Itt meg a másik, de ez még nem érkezett meg. Ez elvileg ugyanolyan homokkő anyag mint a gyári hátlap.
Ez csak 1120ft volt. Nézegettem én is ezeket a mindenféle fa meg karbon meg egyéb  hátlapokat, ezek is fillérekért vannak ebayen, de végül amellett döntöttem, hogy nem árt ha tokban van a kicsike és kap némi védelmet, ha sikerül leejtenem. A hőkezelt üvegen még gondolkodom. Fulopke Te mennyiért vetted amit linkeltél?
Amúgy az SGS-em (az első galaxy)anno leesett a 3. (!!!) emeletről (kirántottam a zsebemből az erkélyen) és ugyan nem betonra, hanem kemény földre esett, de este  sötét volt, lementem és úgy kerestem meg, hogy vittem az asszony telefonját és megcsörgettem magam. Kicsörgött, világított. SEMMI baja nem lett, visszaraktam a lepattant hátlapot, megtörölgettem és használtam még egy évig. Még sima fólia sem volt rajta, karcmentesen adtam el.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #410 Dátum: 2015, 10 28, 00:58:02 »
Jaygab! Az nem homok ko hanem P80-as csiszolo papir. Meg erdesebb es vekonyabb is mint a 1+1 sandstone black hatlapja. Harom azaz 3 het alatt megkopott a hatlap.

Nem elérhető Jaygab

« Reply #411 Dátum: 2015, 10 28, 02:52:21 »
Jaygab! Az nem homok ko hanem P80-as csiszolo papir. Meg erdesebb es vekonyabb is mint a 1+1 sandstone black hatlapja. Harom azaz 3 het alatt megkopott a hatlap.

Nem tudom milyen volt az OPO-n, de azt hittem ez is ugyanolyan sandstone hátlap.
Nekem még nem kopott le 3 hét alatt, de az látszik, hogy nem lenne örökéletű, de már 1 év után is szörnyen nézne ki az biztos. De pont azért, hogy ne kopjon szarrá, meg hogy védjem az egész telót, ezért vettem rá a tokot.
Szerintem a rózsafa hátlapod is megnézheted pár hónap múlva, az se lesz sokkal szebb. :-X

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #412 Dátum: 2015, 10 28, 04:51:03 »
#Jaygab: nem tudom már pontosan, de valami 1500-1800 körül volt.
Én csak egy belebujtatós tokot tervezek venni. Melóhelyen qrva sok por van és az előző telefonom is mindenhol poros volt. egyszer még a power gomb is beragadt.
Frissítés: 2251Ft volt pontosan.

Nem elérhető Jaygab

« Reply #413 Dátum: 2015, 10 28, 08:05:37 »
#Jaygab: nem tudom már pontosan, de valami 1500-1800 körül volt.
Én csak egy belebujtatós tokot tervezek venni. Melóhelyen qrva sok por van és az előző telefonom is mindenhol poros volt. egyszer még a power gomb is beragadt.
Frissítés: 2251Ft volt pontosan.
És  könnyű  feltenni rá?Nem lesz  buborékos  alatta?  Ha le akarom majd esetleg szedni  akkor könnyen  lejön?

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #414 Dátum: 2015, 10 28, 08:12:42 »
És  könnyű  feltenni rá?Nem lesz  buborékos  alatta?  Ha le akarom majd esetleg szedni  akkor könnyen  lejön?

Olyan könnyű feltenni mint egy fóliát, nem tud buborékos lenni mert a súlyánál fogva kinyomja a levegőt maga alól és szépen rásimul a kijelzőre. Csak ügyesen be kell mérni a távokat mikor rakod fel. Leszedni még nem szedtem, ez az első üvegem de biztos úgy jön le mint egy fólia. Tapintása nagyon jó, iráni s jó rajta...

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #415 Dátum: 2015, 10 28, 08:26:23 »
Kezdem azt érezni hogy felesleges volt nekem ezt az ujjlenyomatot beállítani. Annyira szét van repedve meg vágva a hüvelykujjam hogy egy hete csak pin-el oldom fel a képernyőt ☺ nem egy melós kezű embernek van ez

(nagyon piti kérdés, de Ti honnan szedtek háttérképeket ha váltani akartok. Már ha szoktatok. Bocs az offért)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #416 Dátum: 2015, 10 28, 09:08:55 »
Kezdem azt érezni hogy felesleges volt nekem ezt az ujjlenyomatot beállítani. Annyira szét van repedve meg vágva a hüvelykujjam hogy egy hete csak pin-el oldom fel a képernyőt ☺ nem egy melós kezű embernek van ez

(nagyon piti kérdés, de Ti honnan szedtek háttérképeket ha váltani akartok. Már ha szoktatok. Bocs az offért)
Filternel max felbo tast allitok,  mivel a kijelzo 1920pixel magas,  illetve az anime kategóriat kikapcsolom.

En 400Ftos üveget rendeltem :D meg 230Ftos szilikon tokot,  nemsokára érkeznek.

Nem elérhető Jaygab

« Reply #417 Dátum: 2015, 10 28, 09:09:56 »

Köszi.  Akkor beszerzek egy ilyet is. :-)
Hatterkepet honnan?  Beírod a gugliba hogy hatterkep vagy Wallpapers HD és  leszeded amelyik tetszik. Milliónyi van.

Nem elérhető Jaygab

« Reply #418 Dátum: 2015, 10 28, 09:12:33 »
Filternel max felbo tast allitok,  mivel a kijelzo 1920pixel magas,  illetve az anime kategóriat kikapcsolom.

En 400Ftos üveget rendeltem :D meg 230Ftos szilikon tokot,  nemsokára érkeznek.

A szilikon tok borzalmasan néz ki szerintem. Oneplus fórumon  is írták  páran hogy elég gáz. Persze a célnak megfelel(het).

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #419 Dátum: 2015, 10 28, 10:26:12 »
Nem tudom milyen volt az OPO-n, de azt hittem ez is ugyanolyan sandstone hátlap.
Nekem még nem kopott le 3 hét alatt, de az látszik, hogy nem lenne örökéletű, de már 1 év után is szörnyen nézne ki az biztos. De pont azért, hogy ne kopjon szarrá, meg hogy védjem az egész telót, ezért vettem rá a tokot.
Szerintem a rózsafa hátlapod is megnézheted pár hónap múlva, az se lesz sokkal szebb. :-X
Nalam tok es folia kizart. Szeretem ugy hasznalni a telefont ahogy van. 1+1-on nem volt ennyire erdes a hatlap. Nem kopott le teljesen csak latszik, hogy kopott a kameratol balra. Ahogy fogom oda esik a mutatoujjam. Illetve ugyanazon az oldalon lejjebb a tenyerem. 1+1-hoz volt bambusz hatlapom az 10 honap alatt nem kopott semmmit sem. Ugyhogy ettol a hatlaptol is ezt a minoseget varom.

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #420 Dátum: 2015, 10 28, 10:32:22 »
Szilikon szerintem se néz ki túl jól. Olyan szép ez a telefon. Öröm elővenni. Én maradok a bebujtatos toknál így van értelme a custom hátlapnak.

(from AliExpress Android)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #421 Dátum: 2015, 10 28, 12:11:58 »
Nem is szilikon, hanem tpu,  most nézem :D átlátszó. Csak olyan jellegu munka/kondi közben kell

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #422 Dátum: 2015, 10 28, 16:47:32 »
Már van is egy kérdésem. Helymeghatározás pontosságára van gyári gyors kapcsoló vagy csinálják egyet valami progival? Elég hosszadalmas ha a beállításokban akarom elérni. Ha nem használom az ingresst energiatakarékosra szoktam állítani... de gondolom más is. ;D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #423 Dátum: 2015, 10 28, 18:20:48 »
Már van is egy kérdésem. Helymeghatározás pontosságára van gyári gyors kapcsoló vagy csinálják egyet valami progival? Elég hosszadalmas ha a beállításokban akarom elérni. Ha nem használom az ingresst energiatakarékosra szoktam állítani... de gondolom más is. ;D

Nalam alaphangon ki van kapcsolva a GPS. Csak akkor kapcsolom be ha navigalni kell. Igy aztan teljesen mindegy, hogy mire van allitva, lehet maximalis pontossag is ha ki van kapcsolva es csak akkor nyomom be a csempet ha szukseg van ra.

Nem elérhető fulopke

• PFC Fan
« Reply #424 Dátum: 2015, 10 28, 18:59:31 »
Nalam alaphangon ki van kapcsolva a GPS. Csak akkor kapcsolom be ha navigalni kell. Igy aztan teljesen mindegy, hogy mire van allitva, lehet maximalis pontossag is ha ki van kapcsolva es csak akkor nyomom be a csempet ha szukseg van ra.
Az is egy megoldás viszont akkor a hely alapú dolgok hogyan frissülnek? Mobilneten keresztül cella infó alapján?