5% akku alatt villog a LED pirosan nagyon lassan. Nem is villog hanem inkabb pulzalasnak mondanam. Toltesnel pirosan vilagit egyfolytaban es zoldre valt ha teljesen fel van toltve.
Na szóval.Nálam a helyzet ugyebár súlyosabb volt. Csak és kizárólag töltés közben (pirosan) és fullra töltés esetén (zölden) világított a led, illetve egyszer azt vettem észre mikor igencsak lemerült, hogy olyan 2%-on pirosan elkezdett villogni(amit 20% alá esve azonnal produkálnia kellett volna)...
Hívásértesítés abszolúte semmi nem volt!
Oneplus angol fórumot olvasgatva (pár ember érintett volt a dologban) azt írták le megoldásként, hogy factory reset és amikor a kezdeti beállításokon végigléptet a teló, akkor a google fiók szinkronizációját ki kell hagyni.Utólag persze be lehet állítani, sőt nyilván be is kell, de akkor tilos, mert a led hülyéskedni fog.(Hogy mindenkinél-e azt nem tudom, de akinél ez probléma, az mindenképpen skippelje a fiók-szinkronizációt.)
Mivel mindenki azt írta, hogy megoldás volt a problémájára ez a művelet, így én is kipróbáltam, épp most lettem kész vele és örömmel jelentem, hogy jó lett

Egyedül az akksimerülés jelzéséről nem tudok egyelőre nyilatkozni, mert a resethez felnyomtam 100%-ra és még egyelőre 70%-on van.
Ha lemegy 20% alá figyelni fogom és ha arra is megoldás volt, akkor megírom és ha nagyon zavar akkor esetleg érdemes megcsinálnod.
Nekem muszáj volt, mert a led értesítések fontosak számomra és ha ez nem segített volna, akkor talán postázhattam volna vissza Kínába a vasat.
Amúgy annyira halott volt a ledes jelzésem, hogy a lightflow tesztüzeme sem tudta "megmozdítani".