Szervusztok!
Nem igazán találtam a kérdésemnek megfelelő topicot, de gondoltam legtöbbnyire ide tartozik. Ma vásároltam egy HTC Touch Diamond2 készüléket, és teljesen új vagyok a PDAk-hoz, mivel eddig csak régebbi telefonjaim voltak. Affelől szeretnék érdeklődni, hogy milyen újításokat, esetleg programokat, frissítéseket érdemes felrakni rá így kezdésként. Olvastam ROM-okról, amik nem tudom mik, de frissíteni kell őket, illetve vannak többfélék. Ezekről is szeretnék néhány infot kapni, melyik a leghasznosabb, legújabb, esetleg legjobb...Emellett a navigációról is olvastam, amit egy igo8 programmal (?) ajánlják, így van ez, illetve honnan tudom ezeknek a programoknak, ROMoknak, frissítéseknek a hivatalos verziójukat letölteni? Mivel WM61 van rajta alapból, ezért szeretném megkérdezni, honnan szerezhetnék be egy WM65 hivatalos verziót, illetve hogyan működik egy ilyen feltelepítése?
Tisztában vagyok, hogy elég sok és már nálatok megannyiszor átrágott kérdéseket vetettem fel, de szeretnék mindre választ kapni valamikor. Türelmeteket és segítségeteket előre is köszönöm!
Békés boldog ünnepeket kívánok!