0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok, létezik fülhalgató átalakitó? mini usb-ről sima 3.5 audió kimentre?
Üdv mindenkinek.Diamond2-es nem azonosítja a hívókat.500 névhez kb 800 szám tartozik .A SIM-en nem fér el. Már ellenőriztem azt is hogy minden szám csak egyszer szerepel.Vajon miért?
Sziasztok!Szeretnék feltenni egy láma kérdést, mivel nem értek hozzá:Amennyiben Vodafone boltban vásárolt készüléket vennék használtan, azt csak Vodafone kártyával használhatnám vagy van valami mód a függetlenítésére? A garancia ugrana a "kikódolással"? Illetve van benne "butítás" a szolgáltató részéről?Köszönöm nektek a segítséget!Sanyi
Sziasztok!HTC diam gondol egyet és bekapcsol az EDGE, hol tudom kikapcsolni?Előre is kösz.Üdv
suliban akarok TD2-el WiFi-re csatlakozni, de nem akarja az igazságot-802.11x, PEAP-MSCHAPv2 authentikáció -WPA/TKIP titkosítás tudom felhasználó nevem és a jelszavamat hozzá, de istennek se akar beengedni, valami hibát magyaráz.valaki ötlet?
2 hete van Dia2-m, nagyon teccik! De van egy problémám: tudok sms-t írni, de nem tudom elküldeni. Beteszi a kimenő mappába, aztán semmi. WM6.5 EnergyROM van rajta SPB shell kíséretében. Mit rontottam el?
Hard reset után is ezt csinálja? Mert akkor a főzött ROM-mal lesz a gond.
Kinn van a HTC Topaz ROM Update!!!!You are not allowed to view links. Register or Login
Egyébként nekemsem fogadja el.Gondoltam hátha valakinek elfogadja..
Megtaláltam az Xda-n:You are not allowed to view links. Register or LoginKicsit lassan jön de jön.