Gyári ROM-mal rendelkező Touch Diamond2-őm meg akadt boot screennél, tehát fekete képernyő,fehér TD2 felirat és pirosan a verziószámok...és ennyi.
Előzmény: HTCAlbum.exe errort szórt ha albumba beléptem vagy képet nyitottam volna meg, ha .Memkártya ki formáz, utána Settings->Clear Storage 1234 yes.Utána elindult rendesen.Szinkronáltam vissza rá névjegyzékem és naptáram.memkari vissza,iGO-t visszamásoltam, képeket visszamásoltam,resco explorer 2008 install cabból.
HTCpicker.exe(ebben nem vagyok biztos csak ilyesmi) vagy ilyesmi error... Képeket letöröltem utána jó volt.Párat vissza tettem és jó lett.
Skype-ot akartam installni és a resco install befejező képernyője jöttbe.becsuktam minden progit.utána sem akarta felrakni.ugyanaz.aztán unistall resco.utána skype install (3.0-ás) de semmit se csinált...(activesynccel akartam installni mindezt) gondoltam softreset neki és jó lesz... kikapcs, bekapcs(powergombbal) indulna el
és akkor megált úgy ahogy feljebb említettem.
ROMmal semmit se csináltam.Az van rajta amivel vettem a gyorsboltból.
Valaki valami ötlet? :'(
UI.: Képet csináltam róla, így áll kb 10perce...és semmi. You are not allowed to view links.
Register or
Login